Aman zaten gelmesin gelmeside ayri bi dert ya laf sokusturur ya abuk sabuk hareketler yapip beni sinir eder oyle giderben ona böyle dedim cunku ona göre ben soguk davranirim ben sinirliyimdirde o kendini cekiyodur yani savunma bu yada calismasini bahane eder yemek yapmaz calisiyorum olur temizlik yapmaz calisiyorum hazir sofraya oturmanin calismayla ne alakasi varsa artik
is bitmis eve gelmissin iste otur ye yemgini eline saglik de cek git ama salaklik bende niye yemek hazirliyorum ki artik acliktan oluyoruz deseler bile bisey yok onlara.Böyle anlatinca sanki o bi mesafe koymus gelmezse gelmesin falan diyoruz ama onun yapmadiklarini k.pederim yapmaya calisiyo sanirim oda farkinda karisinin yanlislarinin o beni arayip soruyo torununu birimizt hasta oldugunda falan hep k.pederim arar nasilsiniz ihtiyaciniz varmi falan diye hadi bunlarida gectim bi bayramda seyranda benim annem dul bir kadin annemi aramasi gereken kisi k.pederimmi yoksa k.validemme?Bayramda k.pederim annemi arayip bayramini kutlar k.validem hic piyasada yok hadi kavga gurultu yada herhangi bisey olsa tamam muhattap olmuyo falan diycemde hic biseyde yok aklinca kendini bisey saniyo dunyanin merkezi yaaa o bekler biz arayalim soralim hep.Bu arada calismayla ilgilide bana laf sokamya hiic hakki yok ben oglum dogana kadar calistim,sonrasi icinde sütten kesilince o bebekle ilgilenip ben calisicaktim áma daha oglum dogmadan ben cocuk bakamam diye bas bas bagirdi bende malesef isten feragat edip oglumu tercih etmek zorunda kaldim.Oglum dogana kadar ne hamileligimi farketti nede kabuledebildi
inanirmisiniz esimle tartistigi icin bana küstü ayri bi meselede 4 aylikken 10 gun oglumun bile suratina bakmadi o zamanlarda ayni evde yasiyoduk
suan ayrildik o rahat ben rahat 3 katli evi var beraber oturuken yetmiyodu kendilerine simdi saklambac oynasinlar iki kisi koca evde
![]()
seninki doğmasına yakın demiş.bizimkisi bn nişanlıyken tembihledi doğurursan annen baksın. bu yaşta çocuk bakamam bn bi taneye baktım yeter dedi(eltimin kızı).geçenlerde bebek bakmya gittk bi yere babaanne torunu seviodu.bizimkisi gösteriş yapcak ya.doğurursan yakınıma bi yere taşınırsınız diyo.zaten 2 km aramız alt mahalledeler.bi öle bi bölee işte