- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
bukadar oğluna düşkünse insan birkerede torun ister dimi?
anneme diyorum neden kaynanam hiç torun sevelim demiyor yada ben konuyu açınca hemen kapıyor?
kızım diyor sizin borçlar bitene kadar eşine çocuk yapma diye tembihliyorlar sen hala neden torun gelmiyor diye sormuyolar diyosun derdi..
şuanda okadar açık ve net olarak görüyorumki..
kızlar annenizin sözünü dinleyin..benim annem okadar gözü açık biri değildir hatta dünyanın en saf insanlarındandır
ama kendi çocuğunun düştüğü durumu anlaması için "anne " olması yeterli sanırım..
kadın doğumculara gidiyorum test yaptıryorum neden bebek gelmiyor diye
eşimde anlatıyor dolunay bugün doktora gitti diye,bir telefon açıp geçmiş olsun bile demiyorlar..
ben yüzyüze geldiğimizde anlatıyorum kadın çay içelim mi diye konunun içine ediyor..
umrundamı dolunayın çocuğu olmuş olmamış..yamyam bunlar..
niye illa torun torun gelmiyor mu diye sorsunlar.belki de sorunca üzüleceğinizi düşünüyorlar.sorunca canının yanacağını düşünüyorlar.böyle bir durum olsa bende sormam,üzerine gitmem.
daha önce kaç tane konu açıldı kaynanamlar torun diye rahat bırakmıyor diye.sürekli sorup baskı yapıyorlar diye.kimi sorulsun istiyor,kimi sorulmasın istiyor.
şimdi 2 erkek evlat büyütüyorum.allah nasip ederse inşallah onlarda evlenecek.inanın burada bu konuları okudukça gelinlere nasıl davranmam gerektiğine karar veremiyorum.
kimi diyor kaynanam çok arıyor
kimi diyor kaynanam hiç aramıyor
kimi diyor kaynanam hiç gelmiyor
kimi diyor sürekli bana geliyor
kimi diyor kızım demiyor
kmi diyor kızım diyor yapmacık geliyor
kimi diyor iş yapmıyor
kimi diyor evime gelip iş yapıyor vs. vs. uzayıp gidiyor.ne yapmam gerekiyor bu gelinlere yaranmak için
aslında bu kaynanalar oğlunu evlendirip mezara girmeli değil mi