- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
kızlar asıl bu topici açmama sebep neydi yazayım ya yazacam yazacam unutuyorum
benim kaynanatör bundan 1,5 ay önce 3. düşüğümü yaptığımda hiç bir şey olmamış gibi hayatına devam etti
3,5 aylık bebeğimin kalbi durmuştu ve önce normal doğum yaptırıp kürtaj olmam gerekiyordu
ailemden ayrı şehirdeyim annemi çağırdım çünkü bide oğlum var onada bakan birileri olmalıydı
5 gün hastanede yattım başıma gelmeyen kalmadı kısa geçeceğim anlatsam roman olur
5 günde vücut zor attı bebeği suni sancılarla bide üstüne kürtaj olmak zorunda kaldım
hastaneden eve çıktım annem bana bakıyor kaynanam misafir gibi akşamları 1 saat uğruyor
sonra bi duydumki kadın bu fırsatta evine mobilya döşemiş düşünebiliyormusunuz
ben hasta yatağımda gözyaşı dökerken vicdanı el vermiş mağaza mağaza gezmiş
ölen benim bebeğimdi sankim kendi torunu değildi

öyle bir vurdumduymaz işte daha ne denirki böyle bir insana

benim kaynanatör bundan 1,5 ay önce 3. düşüğümü yaptığımda hiç bir şey olmamış gibi hayatına devam etti
3,5 aylık bebeğimin kalbi durmuştu ve önce normal doğum yaptırıp kürtaj olmam gerekiyordu
ailemden ayrı şehirdeyim annemi çağırdım çünkü bide oğlum var onada bakan birileri olmalıydı
5 gün hastanede yattım başıma gelmeyen kalmadı kısa geçeceğim anlatsam roman olur
5 günde vücut zor attı bebeği suni sancılarla bide üstüne kürtaj olmak zorunda kaldım
hastaneden eve çıktım annem bana bakıyor kaynanam misafir gibi akşamları 1 saat uğruyor
sonra bi duydumki kadın bu fırsatta evine mobilya döşemiş düşünebiliyormusunuz
ben hasta yatağımda gözyaşı dökerken vicdanı el vermiş mağaza mağaza gezmiş
ölen benim bebeğimdi sankim kendi torunu değildi
öyle bir vurdumduymaz işte daha ne denirki böyle bir insana