- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
valla sevinccim benim simdiki aklim olsa birak yaptigi haksizliklara karsi durmayi, hic gelmezdim yeminle
benimki de esya da degil ama gelin görmeye gelenlerin getirdigi altin ve parada yapti aynisini.. zaten getirenler de ayni cinstendi, pislikler ben malim ya da körüm ya görmücem, mutvaga gecmisler gizlice veriyorlar, allah belanizi versin sizin iki kurusluk takiniza kalmadim ben, ha ki insan yeni gelmis hele de gurbete, bi yakinlik bi sicaklik bekliyo ama nerdee... kaynana neki arkadaslari ne olsun.. siz o bi altini bana taksaniz, alacak kaynana zaten siz gidince geri alir ki, saklamanin ne alemi var??? ya da cikarin eline verin cesurca, ben bi gelinim zaten lafim para etmez, mutvak köselerinde cebine sIkIstIrmak da ne demek??? onlari da gec, benim kaynanam ac gözlü olmasa, der arkadaslarina, geline takin diye ya da cikarir kendi takar, ama nerdeeee, gelen iki parca seyi aldi da zengin mi oldu??? bugün, ben ona aldigim kazagi bile montumun altina sakladim ki evde yabancilar var hava atmis gibi olmasin onlar gidince veririm diye, o milletin yanina tencereleri sana alcam da, senin icin cagirdim da dedi ama sonra gercek yüzünü ortaya cikardi da ne oldu??? icimde azcik bi yeri varsa onu da yok ediyo haberi yok..
kız onlar tembihlidir o yüzden mutfak köşelerinde vermişlerdir
görgüsüz kızım bunlar aç gözlüler ne yaparsan yap gözleri doymaz