kv dem her pazar sabahın köründe arar.hadee ne zmn geliosunuzz diye.biz gidemiceksek onlar gelirler sağolsun geldimide kayınpederim bile akıl eder adam çayını içip pasta çöreğini yedikten snra hanım gidelm artk demesine karşınnn aaa sen gitceksen git bn burdayım der ve gecenin körüne kdr oturur oğlunun uyuklamasına rağmen.bi pazar tavır koydum biz gitmedik .acaba bizmi gelsek yok yok rahtsz etmeyelim demesine karşı bnde siz bilirsiniz dedim diye surat asması...onlara gidincede saatin 22 00 olmasına karşı eşimin eve gidelim demesine üzerine her seferinde bıkıp usanmadan ' aaa eve gidi napcanız' demesi ..banada sinirden gülme krizi gelmesi ve kocamın annesinin sözünden çıkmaması.. tüm bunlara rağmen bide heryerde anneme dönüp sen kız çıkardıysan bnde oğlan çıkardım göremiyom oğluşumu diye yakınması...ama hiç değilse 24 00 dan snra rahatız o zmnda kocamın mışıl mışıl uyuması.olsun en azından beraber yaptğmz bişey var uyuyoruz yani oda güzel bişey.

.ama efsuncum tabiki tüm bunlar bile senin durumundan daha iyi.haklısın üzülmekte.bi an önce dua ediyom hastalıkları fln yokmu HAKKA yürüseler bi öncede sen de rahat etsen..tövbe tövbe günaha giriyorum.