- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
efsuncum boşver yaaa görme yapsın teftişini. ben varya takmıyorum artık hiiiiç umrumda olmuyo bi laf sölüyo tın duymuyorum bile. amaaan bune yaaa nereye kadar en iyisi salla gitsin valla.
geçen konuşuyolar görümce kardeşine akıl veriyo sende benim gibi akıllı olda damada annemin yanından ev aldır diyo. eşimde bizde taşınınca buralara taşınalım o zaman yakın olsun dedi bende niye canııım olur mu o zaman bizde bu durumda benim annemlerin yanına taşınırız dedim eşim patlattı kahkahayı. herkes bi susutu kaldııı![]()
yani canım iiii demişsin maden kız annelerine yakın oturuluyor sende kendi annene yakın aldır evi demi
Günaydın süper gelinler!!!
Kv-kp ile bayadır (geçtgmiz kandilden beri) konusmadık.eşim de ben de..arayasım gelmiyo.
Kötüyüz,unutulduk,hastayız,birileri arasa iyi olurdu filn dicekler.bu lafları istisnasız kullancaklar.2 günde bir arasak da bu degismez,yine de derler.böyle olunca da aramak gelmiyo içimden.beni geçtim ogulları aramıyo! Şimdi iyice doluyolardır.ama elim gtmiyo.resmen heyecanlanıyorum geriliyorum yahuu .![]()
amannnnn salla canım yaaaa senden önce oğulları var tatlım takma bu kadar biliyosun üzülmek yok
ben az markete geçiyorum anneanne süt istiyor muşşşş