- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 1.123
mrh arkadaşlar nasılsınız ;
efsun cum inş hayırlı haberlerini bekliyoruz
benim kayınpeder de geldi 2 gün önce kayınpederin kızkardeşi eşimin halasıda geldi yan dairede eşimin babaannesi oturuyor kapı kapıyayız ,cuma günüde görümce geliyor ev tam bir curcuna anlayacağız,akşama kadar işteyim akşam eve gidiyorum temizlik yemek dinlenmek rüya gibi geliyor artık dün eve bi gittim ne göreyim kayınpeder girmiş benim yatağa uyuyor çok sinirlendim başka yer yok sanki çok ayıp insanın gelinin yatağına girip yatması,ayrıca bunlar iki aydırda görüşmüyorlar kayınpederle kayınvaldem ayıptır söylemesi beraber olmuşlar eşimle benim bornozlarıma kurulanmışlar dolaptan gidip alamıyor sanki havlu kayınvaldem hiç anlamaz temizlik anlayışından dün eve gittim uyku setini değiştirdin bornozları attım makinaya insanların bu düşüncesizliği beni deli ediyor
tatlım okuyunca gözlerim yuvlarından çıktı yaaaaaa
bu ne büyük bi terbiyesizlik insan bırak gelinin yatağında halvet olmayı o yatağa oturmaz hatta o odaya bile girmez ne terbiyesiz insanlar hadlerini bildir yoksa sessiz kalırsan daha çok tepene binerler
ne olursa olsun kim olursa olsun buna hakları yok eşinede tepkini sert bi dille bildir anlasın ve bunu yaparkende hiç utanma çünkü utanacak sen değilsin onlar