Vallahi kizlar alemsiniz, konuyu neredyse bastan sona okudum, genelde okurum pek yazmam ama Efsun ve Nasyabanu sabriniza hayran kaldim

Karadenizli arkadaslar uzerinize alinmayin ama karadeniz kadini biraz bilmis mi oluyor ne

benim kayinvalide de enteresan bi sahsiyet, asiri inatci ve sabit fikirli. Allahtan ogluna cok duskun degil fazla gelip gitmiyoruz ama suan is icin yurt disinda yasiyoruz gecen 20 gun yanimiza geldiler kayinpederle kalmaya amanin 20 gun resmen kendimden bezdim, allah birlikte oturan arkadaslara sabir versin gercekten;( sabah kalk hizmet et, oglen aksam surekli hizmet et, gocunmuyorum ama insan karsiliginda bi memnuniyet bekliyor ama nerdee sunu soyle yap bunu boyle yapsaydin. Herseye bi karisma;( he bi de asiri titiz evimdeki halilar o gitti camasir suyu lekesi olmus hersey, sabah erken kalkip gizli gizli temizlik yapiyor. Bana kendimi pis hissettirdi resmen ki benm evim bal dok yaladir normalde. Ahh saymakla bitiremiycem sanirim, her arkadasimi bi elestirme. En bombasi kocamin yaninda surekli sen cok sivilcelenmessin cok cirkin olmus oglum di mi diye soylenmesi. Haha altta kalirmiyim ben de onla yasit gorumcesinin ondan 10 yas daha genc durdugunu soyledim durdum. He bi de sana botox mu yaptirtsak anne cok kirismissin sen ya? dedim kocasinin yaninda

anlayana tabii... Bi de bana kendi zevkine gore kiyafet alip gelmesi yok mu? Sonra aldiklarini giymiyorum diye trip atiyor. Bana artik bisiy alma zevklerimiz uymuyor senle dedim, ama inat iste. O gittikten sonra da getirdigi elbiseyi toz bezi yaptim

kendimce intikam aliyorum ya halime de aciyorum... Bunun yaninda kendisi tatli dilli ve ozellikle oglunun yaninda beni yeri gelir sapur supur oper, ya yapmaciksin be kadin !!
sabir abidesi arkadaslar onunuzde saygiyla egiliyorum

wallahi siz cennetliksiniz