tamam kendin ettin canım ama kabul etmeseydin neler olurduki acaba,ben onu tahmin edemiyorum,bilemem..sen daha iyi bilirsin,eşin annesini bırakamıcanı söylüyo.o zaman sen kabul etmeseydin Allah korusun sizin aranız mı bozulurduki??
keşke demenin bi faydası yok malesef..dua et canım napıcaksın başka,dua et de bir çıkar yol bulunsun..bak geçenlerde kv de dedi,evi ayıralım dedi,ah şu oğlu bi kabul etse,o da vicdan yapıyo,düşkünlüğünden değil ama işte,düşünüyo napsın,bırakıp nasıl giderim diyo,belki başkaları ne der diye düşünüyo vs vs..
ama sizi de düşünsün birazcık daha..yani sen her geçen gün daha da doluyosun,eşini,aşkınızı düşününce yumuşuyosun iyi oluyosun ama yeri geliyo yine doluyosun..bu böyle nasıl gidecek yazık günah yeni evlisiniz..bi de çocuğun olunca sen daha çok zorluk çekeceksin gibime geliyo,onun bakımı yüzünden seni eleştirebilecekler,sen bozulacaksın,evde iyice sorun çıkacak gibi..öyle anlıyorum ama
böyle konuş konuş bi işe yaramıyo,daha da olumsuz düşünüyosun canım yaa..ya bu işi sonlandırın ya da kabullen,iyi tarafları görmeye çalış,zor ama ne diyim bilemedim