- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
heee teyzesinden bahsediyorsun ama onun umrunda bile değiliz bence...
benim eşim beni dinler hatasını kabul eder ama ayrı ev konusunda bırakamam dedi...
ben işten çıktım 1 ay önce malesef özele benimde durumum yok
beni bunların tarafından anlayan yada bi kez olsun derdimi soran yok zaten
zamanında kendileri yaklaşmadı ben delirince iiiice bu seferde kötü ben oldum
ne yapmam gerektiğini bilmiyorum benim ailemden biride gidip bişe demez zaten yanlış anlaşılır hemen
günlük tutuyorum sürekli burda bi arkadaşım günlüğü yatağın üstünde unutmuş gibi bırak okur belki dedi
ama onuda yapmadım daha bi gitsinler gelsinlerde izmire ondan sonra düşünüyorum
sence nasıl fikir
günlük tutmakla iyi yapmışın. kendin rahatlarsın ama tüm içtenliğinle yazma eğer ona okutacaksan.yani yamaman gereken düşüncelerini yazma. sadece sıkıntılarını güzel bir uslup ile yaz. yatağın üstünde değil de böyle başka bir yerde filan bırak. aaa unutmuş moduna gir. okumadın dimi filan de.. okumasını istemiyormuş gibi yap numaradan.
efsunum sen kocaya duygu sömürüsü yapacaksın o zaman başka da şansın yok. ben diyim sana. konuşurken bide ben değil asla BİZ DİYECEKSİN.bacım yavaş yavaş inceden inceden işle.bir gün oda gelecek sözüne. ama zamanı ver. sabırla bekle ama kendini yormadan.dola dola dola bir bakarsın koca sana düşman gibi geliyor. insan bir süre sonra kendini doldura doldura malesef kocayı asıyor kendi beyninde.