canım maşallah dediğim 7 gün yaşıyo benimde. bugün kv aradı torunumu özledim gelcem diye. geldi çocuğa yemek yediriyodum çoraplarınıda yeni çıkarmışım.baaşladı ay bu çocuğun çorabı yok ben sana alırım oğlum. (sanki şimdiye kadar ne aldıysa hep lafta alıyo) dedim ayeni çıkardım çorabını halıya basıyo zaten giydiricem şimdi. yok ha bire tekrarlıyo. sonra oturuyoruz dedi bu çocuğa bişi olmaz mikroba alışmış parmak aralarına baksana onları yiyodur hep

(yahu kadın 9 aylık bebek bu yemek yedirirken herhalde kirleniyo eli yüzü mıncıklıyo püskürtüyo

. bide bunu diyo ya hemen olsun en iyisini yapıyosun ben çok titiz bakıyodum hep hastaanıyo diyo. la havleeeeee.
sonra kızı yani görümcem aradı kandilini kutlamak için kızına diyo ayyy çalıştığın yer çok dindar herhalde haccada gidersin sen. bende bunu duydum sinir oldum kutlamadım kandilini falan kandil için arayan insanla dalga geçen insanı ne kutlıycam.
sonra bana dedi oğlundan ayrı kalabiliyonmu. bende dedim geçen babası iş yerine götürdü 1 saat zor geçirdim ayrı. aaa diyo ver oğlumu bize götrcem babası dönüşte alır. yok dedim olmaz. diyo giydir ver ben iyi bakarım. dedim bakmakla alakası yok süt çocuğu o meyvesini yedi akşam 10 a kadar sadece anne sütü içmesi gerek. zaten nezaman evlerine gitsek kocasıyla beraber çocuğa saçma sapan şeyler yediriyolar. sonra şakayla karışık sesini yükseltii hadiii kalk giydir diye. olmaz dedim.
ulan gıcık insan, adam olan derki hadi sende gel eşinde işten gelir hep beraber yemek yeriz eve dönersiniz.
sonra başladı eşimi aramaya eşim açmadı teli üst üste sonra eşime telde diyoki karın oğlu olmadan yapamazmış bize götürcem izin vermiyo. eşimde sanırım benim yaptığımı onayladıki yzü bozuldu. bide eşim işten onlara gidip çocuğu alıp getircekmiş geri. ulan geldin sevdin neyin çabasıydı bu onu anlamadın. olumu lcw götürüp çorapla şapka alıcaktım diyo. alacak adam alıp getirir. getirdiğin kundakla yer bile silinmez. sorduğunda göstermek için saklıyorum. benim eltim iki çocuğunuda kim istese gönderir hemen herhalde ondan alıştılar. bi keresinde kızı 4 yaşında bizde 1 hafta kaldı. benim ailemden alıştığım çocuk anne babasının yanında olur. bide küçük 9 aylı yani.
hee bu arada eşimede söylemiştim daha önce çocuğum olursa annenin bakmasını istemiyorum diye çünkü eltimin çocuklarını çok aşşağılıyo onlarla yaşıt oğlu var hep oğlu çocukları dövüyo eziyo oda müsade ediyo buna. hatta bikeresinde eşimle çıkıyoduk eltimin oğlunun onlarda olduğunu öğrendim giderken çocuğa pasta aldım. seviyodum çocuğu. ayy dedi leş gibiydi geldiğinde bit mit vardır kafasında. o gün hep aklımdadır ama bidaha ısrar etsin bu sefer vurcam yüzüne.
yani anlayacağınız kv aslına geri döndü.