efsunummmm düğüne git benim yerimede oyna dök kurtlarını ben severim düğünleriii... hem iyi gelir sana havan değişir...
kv bende arayıp boşandıktan sonra onu demek istemiştim. içimdeki hislere tercüman oldun efsun bacııı "bir bizle beraber yatmadığın vardı kaynana, aha oğluna verdim sana al koynuna yat diyecem"

bide allah seni bildiği gibi yapsın rezil ahlaksız kadın diyesim var, diyesim varda var varda var... ama kendime olan saygımdan demicem diğerlerini. zati oğluna dedim herbişeyi herşeyi kustum içimdeki.
vefacım çok saol bitanem inş Allah utandırmaz benii. kendi ayaklarım üstünde durmayı bir güzel başarırım.. aslında insanın vazgeçmesi en zor şey alışkanlıklarıymış bunu bu süreçte bir kere daha anladım. zaten kocama çok kırgınım ya, kırgınlığım sevgimi azalttı ve kalan sevgiminde üstünü örttü. kocam ona olan sevgimi içimden çıkartmaya çalışıyor ki dönüşü olsun. maddi değeri olan şeyleri ilk defa eline bir güzel teslim ettiğim ve dava açıp araya tanıdık sokup erken tarihe aldırdığım için olayın ciddiyetini anladı bence..
sadece babam her ne kadar boşanmamı istesede bir yandan da istemiyor ama sürekli böyle olursa sağlığımı kaybederim korkusuylada birşey demiyor. babam işte arada içimi yumuşatmaya çalışıor. sonra vazgeçiyor. eşim babama konuşup, ağlamış falan fıstık. ağlasın ben çok ağladım azıcıkda o ağlasın.
aslında bu kaynanaya inat oğlunu boşamayıp çocuk yapıp, evimide uzağa taşıyıp gitmek var ama ben bunu yaparken kendime zarar vermiyim diye bıraktım ipin ucunu. nerde inceldi orda kopsun misali.. ay bunu yapsaydım benim kv ölürmüydü acaba kalp krizinden diye düşünmeden edemiyorum bazen aklıma geliyo gülüyorum içimden... gerçi onda kalp olsa insan olurdu azıcık. kalp değil sanki kötülük şatosu içindeki...