Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

canım yaaaa :43:
inşallah hayırlısıyla tez zamanda kurtulursun canım
evet ilaçlarını sakın aksatma vaktinde al canım
kalır tabi akılları sende sen onların biricik yavrususun
rabbim sabır verecek ve inşallah bu zorlu süreçte bitecek canım inşallahhhh

inşallah canım tabiiii en önemlisi stres yokmuşşşşş. nasıl olacaksa o. dr tembih ediyo stres yok rahat olacaksın die o nasıl olacak dr hanım diyemiyo insan işte. eşimde sıkı sıkı tembih ediyo bak artık kimseyi hiçbişeyi takmıyosun die.bendee hee nasıl olacak onu söle dedim. aşkım yapma yaaa diyo.
ama kızlar gerçekten herşeye canımızı sıkıp herşeye üzülüp sonra kendimize yapıyoruz. bak ne oldu olan bana oldu ne değişti peki hiç. acımı sıkıp üzülünce geçtimi yoooo daha da kötü oldu. ne olur kimse birşey için bi başkası için üzülmesin artık

günaydın ahkeşkem nasıl olayım atıştık akşam bizimkiyle erken kalkıp kahvaltı hazırlamak benim zoruma gidiyormuş bende 6da kalktım kahvaltısını hazırladım yolladım işe şimdi anneci kalksın ona da kahvaltı hazırlayayım diye bekliyorum işte kimse yoktu nette oyun oynuyorum bende sen nasılsın canım

canım benim bunların hepsi bi dengesiz evliliğimizin 2ayı evde oturdum hersabah kahvaltı hazırlıyordum eşime,işe girmeye başladım giriş çıkış saatlerim çok tersti sabah ögleye yakın gidiyordum akşamda 9da evde oluyordum tabi ben yorgunluktan kahvaltı hazırlamayı bıraktım çünkü dengem bozuldu eşim akşam 5,30da işten çıkıyor tabi dinleniyor beni anlayan yok.bu bizim aramızda sorun olmaya başladı sanki anasının evinde bekarken her sabah annesi kahvaltı hazırlıyodu.bide ailesinin yanında bunu konu etmeye başladı bende artık inada bindi hazırlamıyordum öyle sölediği için,sonra zaman geçti yine k.vdem kızım kalkmaya çalış hazırla diye seslenmeye başlayınca kocama kıyamadım .inanın kızlar 2gün kahvaltı hazırladım tostu çok sever birinci gün tostu çok kurutmuşsun dedi ikinci gün çok yağlı olmuş dedi.benim tepem attı ozaman kendin yap da ye dedim.işten ayrıldım birkaç ay evde kladım yine hazırlamadım yattım uyudum.şimdi çalışıyorum tekrardan saatlerimizde aynı giriş çıkışlarımız eşimle,canım isterse hazırlıyorum istemezse hazırlamıyorum.soran olursada tost maceramızı anlatıp herkese kapak olsun diyorum suçu kocamın üstüne atıyorum

inşallah canım tabiiii en önemlisi stres yokmuşşşşş. nasıl olacaksa o. dr tembih ediyo stres yok rahat olacaksın die o nasıl olacak dr hanım diyemiyo insan işte. eşimde sıkı sıkı tembih ediyo bak artık kimseyi hiçbişeyi takmıyosun die.bendee hee nasıl olacak onu söle dedim. aşkım yapma yaaa diyo.
ama kızlar gerçekten herşeye canımızı sıkıp herşeye üzülüp sonra kendimize yapıyoruz. bak ne oldu olan bana oldu ne değişti peki hiç. acımı sıkıp üzülünce geçtimi yoooo daha da kötü oldu. ne olur kimse birşey için bi başkası için üzülmesin artık

stres bizim can yoldaşımız oldu deseydin :9:
öyle diyeceğine çözüm bulsun laf demek kolay icraat istiyoruz biz artık
oduncuk farkında değil ki ayrı evi olsa huzur mutluluk bebiş gelecek...
valla elimden geleni yapıyorum ahkeşkem ama bende yavaş yavaş eriyorum...

canım benim bunların hepsi bi dengesiz evliliğimizin 2ayı evde oturdum hersabah kahvaltı hazırlıyordum eşime,işe girmeye başladım giriş çıkış saatlerim çok tersti sabah ögleye yakın gidiyordum akşamda 9da evde oluyordum tabi ben yorgunluktan kahvaltı hazırlamayı bıraktım çünkü dengem bozuldu eşim akşam 5,30da işten çıkıyor tabi dinleniyor beni anlayan yok.bu bizim aramızda sorun olmaya başladı sanki anasının evinde bekarken her sabah annesi kahvaltı hazırlıyodu.bide ailesinin yanında bunu konu etmeye başladı bende artık inada bindi hazırlamıyordum öyle sölediği için,sonra zaman geçti yine k.vdem kızım kalkmaya çalış hazırla diye seslenmeye başlayınca kocama kıyamadım .inanın kızlar 2gün kahvaltı hazırladım tostu çok sever birinci gün tostu çok kurutmuşsun dedi ikinci gün çok yağlı olmuş dedi.benim tepem attı ozaman kendin yap da ye dedim.işten ayrıldım birkaç ay evde kladım yine hazırlamadım yattım uyudum.şimdi çalışıyorum tekrardan saatlerimizde aynı giriş çıkışlarımız eşimle,canım isterse hazırlıyorum istemezse hazırlamıyorum.soran olursada tost maceramızı anlatıp herkese kapak olsun diyorum suçu kocamın üstüne atıyorum

evet güzel kapak olmuş vefacım yaaa eşine :9:
benimki öle değil malesef öncelikle evim bir :43:
kışın soğuk oluyor diye kalkmıyordum şimdide evdeyim uyanmak zor oluyor sabahları ama arada kalkıp hazırlıyorum yinede

kışın soğuk oluyor diye kalkmıyordum şimdide evdeyim uyanmak zor oluyor sabahları ama arada kalkıp hazırlıyorum yinede

benim tedavi sürecinde bebişde yok riskli kullandığım ilaç ağırmış çünkü.

kıslar annemle babamın boşanma mahkemesi var bugün şimdi evden çıkıyorum yüreğim çok daralıyor. dua edin nolur. yine onları öle görücem ne büyük acı. :((((((((

benimde açtığım konulara bakarsanız nasıl bir kk olduğunu anlarsınız..

En son yaptığını anlatayım size...

Eşimin yıllık izni gelmiş bizde şehir dışına teyzemlerın yanına gideceğiz.Hamileyim bu arada 6 aylık.Gitmeden 1 gün önce halaları halaların gelinlerini kızını yemeğe çağırmış bize ki benimde en son haberim oluyor ... Ne alakaysa anlayamadm.Neyse yaparız bişeyler dedim ama diyiş o diyiş.Cuma günü hem temizlik yap etrafı topla + yemek yap kendileri 10 merdiven üstümde oturur 1 kere gelipte demedi ki bişeye ihtiyacın varmı??

Bide halalara demiş benı çağırmadı yardım etmem için ne yemek yapalım anne dememişim ben bende dedim ki sizin köyde adetler nasıl bilmem ama bizim köyde hamile kadına çağırılmadan gidilir yardıma dedim insanlıktır bu benım onu çağırmam gerekmıyor..

Neyse biz şehir dışına teyzemlerin yanına gittikkk herşey harika eşim sanki başbakan gibi karşılandı kadıncağız sabahın 6 sında kalkmış börek mörek yapmış sırf damat gelıyor diye...

1 hafta harika bi şekilde geçti kk bızı benı oradada arayıp sormadı nasılsın ne yapıyorsunuz diye...Sabır çektimmm
Geçen kandil sabahı geldil haberide vardı eşim aramıştı yola çıkmadan 1 gece önce
sabahın 12sınde eve vardır.Bizi yemin ediyorum sizlere

ne karşılayan varr ne arayan soran var hamıleyım ayaklarım davul gibi olmuş hareketsizlikten 12 saat yol çekmişim ınsan gelır bısiler hazırlar dımı yokkkkkkkk nerdeeeeeeeee

köpekkkk ne olacak geberesice .....

bende eşimle 2günlüğüne şehirdışına gezmeye gitmiştik oğlumuzuda götürdük,ikimizde çalışıyoruz pazar akşamı dönüyoruz pztsi iş başı var ve bu zamana kadar oğlumu k.v de hiç bırakmadım oda istemedi akşam olunca alın çocuğu diyo hemen zaten,çocuk yolda durmadımaf oldum eşime dedimki akşam yemeğine eve geç kalıcaz anneme söle yoldan geldiğimizde direk oraya dgidelim yemeğimizi yiyelim çocukta kalsın nasıl olsa sabahtan getirecektim,gece rahat uyuyalım dedim.eşim annesine telde söledi yoldayken oda bişey dememiş,yoldan geldik gideriz ki yemek memek yok ortada.balıkları folyaya sarmış fırında çig çig bekliyo.nebi çorba yoldan geldik diye nebir salata.girdik hemen salata yaptım balıkları bişirdim yemek ben yemicem siz oturun tokum dedi meğerse ögleden sonra ev gezmesindeymiş,biz yerken sen eşime deki ben azıcık uzanayım diye yatmış,sanki yoldan gelen o.yemeği yedik çocuğu doyurdum evi toparladım saat gece 10 oldu kadın uyuyo.eşime dedim kalk ben duramıcam tepem attı onun nazına da başlarım dedim.aldım çocuğu çıktık eve geldik.evde hüngür hüngür ağladım allah bilsin insanda merhamet olacak,ben nezaman memleketime gidip gelsem bana dinlenirsiniz buraya gelin der ne uyuyabilirim orda nede dinlenir bikeresindede evini süpürtmüştü 12 saatlik yoldan geldiğimde.ama bundan sonra istiyosa torununu alır bende evime geçerim hiçbir yolculuğumda evine varmam.

kıslar annemle babamın boşanma mahkemesi var bugün şimdi evden çıkıyorum yüreğim çok daralıyor. dua edin nolur. yine onları öle görücem ne büyük acı. :((((((((

allah yardımcınız olsun canım benim..haklarında hayırlısını versin

ee iyilik yaramayınca naparsın,sende keyfin varsa hazırla boşver tatlım madalya takmıyorlar emin ol

benim tedavi sürecinde bebişde yok riskli kullandığım ilaç ağırmış çünkü.

iyileşince hemen gelir inşallahhhh bebiş canım
ben kocişin için dedim evi baştan ayrı yapsaydı diye
neyse herşeyin hayırlısı canım nasipte bu varmış vesile oldu demekki
Rabbim dermansız dert vermesin yeterkiii canımıniçi

Dualarımız seninle canım haklarında hayırlısı olsun....

iyileşince hemen gelir inşallahhhh bebiş canım
ben kocişin için dedim evi baştan ayrı yapsaydı diye
neyse herşeyin hayırlısı canım nasipte bu varmış vesile oldu demekki
Rabbim dermansız dert vermesin yeterkiii canımıniçi

Dualarımız seninle canım haklarında hayırlısı olsun....

amin canım amin. sabır oda olacak inşallah bizimde ayrı evimiz düzenimiz olacak hayırlısıyla. ayyy nasıl uykum var yaaa. anlatamam...göz kapaklarımı zor tutuyorum valla

amin canım amin. sabır oda olacak inşallah bizimde ayrı evimiz düzenimiz olacak hayırlısıyla. ayyy nasıl uykum var yaaa. anlatamam...göz kapaklarımı zor tutuyorum valla

olur tabi ama canım baksana sağlıklarımızı kaybediyoruz teker teker neyse...
uyuyamamışsındır dün gece tabi canım yaaaa inşallahh akşam eve gidince bi aksilik olmaz geçer odana yatar dinlenirsin

günaydım kızlar nasılsınız

ahkeşke çok geçmiş olsun canım zaten biz ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz,ama bu saatten sonra herşeyi boş ver canım sağlığını düşün ilaçlarını düzenli kullan stresten uzak dur en kısa zamanda bu hastalığıda atlatırsın inş.

olur tabi ama canım baksana sağlıklarımızı kaybediyoruz teker teker neyse...
uyuyamamışsındır dün gece tabi canım yaaaa inşallahh akşam eve gidince bi aksilik olmaz geçer odana yatar dinlenirsin

amin canım inşallah.
bizim deli kız yok bugün tabiki turkuazdan bahsediyorum.

canlarım ben çıkıyorum şimdi önce kahvaltı yapcaz kv ile sonrada evin kredisi taksitler falan var onları ödemeye gitcem bankalara falan öğle sıcağına kalmadan halledim gelim inşallahhh öpüldünüz kocaman hepiniz...
kızlar bizden bitane daha yok kimse için kendinizi üzmeyin :1:

günaydım kızlar nasılsınız

ahkeşke çok geçmiş olsun canım zaten biz ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz,ama bu saatten sonra herşeyi boş ver canım sağlığını düşün ilaçlarını düzenli kullan stresten uzak dur en kısa zamanda bu hastalığıda atlatırsın inş.

sanada günaydın banucum saol canım teşekkür edrim. amain canım inş.
sen ne yaptın nasılsın nasıl gidiyo.

Back
X