Günaydın benim cicişşş gelinlerimmm (kv inat size cicişşşş diye yazacağım)
Canlarım ben ist yaşıyom ya malum buranında bitmeyen sorunu trafik var. Yani sizin kv ile nasıl sorun bitmiyosa aha bu istanbul da da tarfik bitmiyo anam bitmiyoo..
İşe gelip giderken günde 3-3,5 saat yol çekiyom (sabah -akşam).birde benim yanım yatır gibidir bacılarrrrr her sabah çalışanlar işe başlamadan bana bir uğrayıp hayır duamı alırlar
Ben personelciyim de o bakımdan istekleri arzuları hiççç bitmezzz... olsun onları bilene seviyommm en azından insanca yaklaşıyorlar. Benim domuz kv gibi görünmüyo kimsecik gözümeee..
Ahkeşkem seni burdan kokulu kokulu öpüyommm. Saçını okşuyorum hiçç üzülme bu süreç geçecek. Valla bişey dicem kimse bana kızmasın ama hastalığını ayrı eve çıkmak için kullan. Hastalığı kulanmayı sevmem ama yaprak olayından sonra senin kv aklıma gelince içim dışıma çıkıyor. Uyuz hasbamm ne olcak.. sen eşine deki ben bu evde oldukça stresim bitmez.. annecin babacın üzülür tabiii. Evlat başka bişey. Ben doğmamış elma çekirdeği kadar olan yavruma bile üzülüyom. Stres mi yaptım, ağladım Allah ın gücüne mi gitti diye. Onlar bakmış büyütmüş nasıl üzülmesin. ,
Ama sen kendini düşünmüyosan onları düşün kv kı... na bile takma... gerzek hasta ettikten sonra mı üzülmüş.
Bu arada sen yaprakları koydun mu önüne. Koymadıysa önüne al götür kafasına yapıştır. Al sana yaprak diye.
Efssunnnnn kız popişini kaldır da kahvaltı hazırla

ben kocama ne demiştim biliyonuz mu kahvaltı olayı için, ben hazırlayıp çıkıyodum o dangalak kalkıp yemiyo masada bırakıp, yada dolaba kaldırıp işe gidiyordu. Ben erken çıkıyodum. Sonra hiçççç hazırlamadım bana laf sokuyo akıllı ya benimki. Dünyanın zeki adamı. Farkında deil dangalak dan farkı olmadığının safff. Dedim benim popişim yoruluyo yerinden kalkamıyor. Ayrıca popiş sadece ev işine değil sanada çalışıyor dedim

başka bişi daha dedim onu burdan sölemicem anladınız siz onuuuu
Cikommm üzülme bacım haklarında hayırlısı. Ayrıda olsa bir anan bir baban var.. seslerni duycan yüzlerini görcen. Ben anamın değil sesi, değil yüzü kokusunu bile bulamıyorum. Eski fotoğraflardan hatırladıklarımdan daha öteye gidemiyor.. gidip toprağına dokunduğumda hep onu hissedeceğimi düşünüyom olmuyorrr... ayrıca aynı evde mutsuz olacaklaına ayrı evde mutlu olsunlar. Valla anam hayatta olaydı da yeterki ayrı olsalardı.. varlıklarını bilmek bile güzell. Ama çok şükür babam hayatta. Rabbim benim ömrümdennn alıp ona eklesin. Babacım iyiki varsın. Çok seviyom onu..
vefacım senin kv modeli benimki ile örtüşüyor. acep bunlar birbirini kaybetmiş kardeşler olabilir mi kız.. buluşturak bunlarıııı

lafını söyle bacım. kocan beni dumur etti heeee korumuş seni. bu koca düzelecek galiba. neyse seninnn umudun var düzelecek diyee.. umut etmek de güzel. ben valla 2,5 sene umut etmek bir yana azıcık ucundan ışık bilene görmedimm.. laf söylediğin için seni kucaklayıp öpüyorum.