Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar size eylülll cüğümüzün yımırtalarını yükledim umarım becermişimdir yüklemeyi![]()
eylülllll bu msj sana yazıyom.
eylül cüğüm yumurtluyon onu anladık. zati kk bunu bilmeyen varsa bende saçımı kesecem. ben duyurdum herkese....yımırta yımırta
bacım yumurtluyon da bu yumurta anlamadım kaç gün canlı kalıyor. yoksam senin yımırtalar coştu mu neeee.... bacım eğer bu kadar çalışmaya bu bebiş gelemezse ben sana sebibini sölimm yımırta bile bu kadar çalışmaya ne yapacağını şaşırmış öle bakakalmıştır. diyodurki ne oluyo beeeeee![]()
![]()
gerçekten çok güldüm!!! ama hani ben göremedim yumurtalarımı ????
Ben de kaynana mağdurlarındandımmmm.
Evliliğimizin ilk yıllarını zehir ettiler EL BİRLİĞİYLE.
Her gün haftasonları da dahil saat 11 olmadan onların evine gidilecek.Misafir gelir, komşu geli.
Azcık geciksem arar çağırırdı.Tatsızlık çıkmasın diye belki de korktuğumdan (yaşım küçüktü ondan sanırım) gıkım çıkmazdı kaynanama.
Akşam eşimle hergün tatışırdık.Çoğu büyük kavgaya dönüşürdü.
Anasına seslenemezdim, oğlundan çıkarırdım hıncımı.
Saat en az 23.00 olana kadar onlardaydık.
Daha erken gidemezdik evimize.
Eğer gidelim desek sorguya tutarlardı.
Niye gidiyonuz, erkenden neişiniz var evde.
Amaaaan yazacak çok şey var da üşendim şimdi tekrar yazmaya.Zira çok yazdım buraya dertlerimi![]()
canım benim atışmayın yaa bazı erkeklerin var böle kahvaltı tutkusu işte.inan birbirinizi üzmeye değmez.
efsun dün dr ye gittim ya sonuçlar belli oldu dr epilepsi dedi ilaç tedavisine başladık.......
kocaman boşluğa düştüm sanki
kıııııııızzzzzz nerelerdesin seeeeeennn... seni bi çekiştirdik bi çekiştirdik anlatamam..
gördüm gördüm,çok yaşayın e mi :)))
çok yorgunum dermişim :)))
yazdıklarınıza bakıyodum ben de,senin sonuç açıklanmış,onu aradım ne yazdın diye..tekrar geçmiş olsun canım,sıkma canını olur mu,demesi kolay belki ama atlatılmıcak bişey değil ya,inşallah geçmiş gitmiş olacaktır...
gördüm gördüm,çok yaşayın e mi :)))
çok yorgunum dermişim :)))
yazdıklarınıza bakıyodum ben de,senin sonuç açıklanmış,onu aradım ne yazdın diye..tekrar geçmiş olsun canım,sıkma canını olur mu,demesi kolay belki ama atlatılmıcak bişey değil ya,inşallah geçmiş gitmiş olacaktır...
gülün yeterki,neye olursa olsun hem dee
en önemli şey sağık,daha iyi farkındasındır şimdi,sen hiçbişeyi takmadan bunu atlat,sonra yine stres yaparız,şimdi bi süre ara ver :)
sen de strese gelemiyorum de kocana,evde moralini bozacak hiçbişey olmasına izin vermeyin.anası da kendine gelsin..canın nasıl istiyosa öyle davran,öyle yaşa :) yap bunu yapp
evet farkındayım sizde benden örnek alıp farkına varın canlarım. eşimi çok üzüldü onada kıyamıyorum herşey daha farklı olacak inşallah
ciciiişş gelinler geldim bennn...dedim ya sabah size.. benim personel gelirler bana hayır duamı alırlarrr. anam bunların istekleri bitmiyooo kiii
anaaaammm kimleri görüyom eylül ümmmm bacım ankaradan misafir mi geliyoooo, kız yumurtalamana denk geldi bacımmm nasıl çalışcağınız şimdi.
ama siz engel tanımazsınız genede çalışırsınız..
sen yımırtaların resmini göreydin o zaman gülmekten yumurtanı düşüverebilirdin.... (rahime düşecek bebiş olcak çalışmana da gerek kalmayacak.)
kim geliyo angara dan bakem...
efsuuuunnnn kızzz nerdesin bacımm bankayı soymaya mı gitti acep buu..
ahkeşkem napim güldürmek için yazmıyom valla benim tarzım böyle. ağladık yeter artık gülek değil mi.....
bu arada eklentiden ekleyemedim olmuyorr. başka nasıl gösterecem size bilmiyom ama göstermem şart
ciciiişş gelinler geldim bennn...dedim ya sabah size.. benim personel gelirler bana hayır duamı alırlarrr. anam bunların istekleri bitmiyooo kiii
anaaaammm kimleri görüyom eylül ümmmm bacım ankaradan misafir mi geliyoooo, kız yumurtalamana denk geldi bacımmm nasıl çalışcağınız şimdi.
ama siz engel tanımazsınız genede çalışırsınız..
sen yımırtaların resmini göreydin o zaman gülmekten yumurtanı düşüverebilirdin.... (rahime düşecek bebiş olcak çalışmana da gerek kalmayacak.)
kim geliyo angara dan bakem...
efsuuuunnnn kızzz nerdesin bacımm bankayı soymaya mı gitti acep buu..
ahkeşkem napim güldürmek için yazmıyom valla benim tarzım böyle. ağladık yeter artık gülek değil mi.....
bu arada eklentiden ekleyemedim olmuyorr. başka nasıl gösterecem size bilmiyom ama göstermem şart
eylül kızım sen hapı yuttun valla turkazın diline düştün bi kere. iş yerinde deli mi bu diye bana bakıyolar öle kendi kendime gülüp duruyorum.
valla artık kendimi,kocayı geçtim,turkuaz için bebek yapmam şart oldu!!![]()
![]()
valla aynen öle bu seferde beceriksiz die yayar adını kk ya karışmam bak
:18: :18: desene işim zor..yakın zamanda efsun da başlıcak çalışmalara turkuazcım bunu okuyosan lütfen ona da bi el at,bari yalnız kalmıyım :))