Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

efsuuunnnuuu önce depresif durumdan kurtarıp kocasıyla konuşmaya ikna etmek gerekliii. yumurtasını sonra düşüneceğimm. ayrı eve çıkarak da yımırta olayı kolay kolay..
zati stres kurtulsa bebiş oturacak kucağına...

eylül üm benim tek tek gelin tek tek... herbirinizin yımırta çalışmasını takip etmek zor oliyyyyy :52:
bacım çocuğu önce vatan için doğuracaksın, önce kendine sonra vatanına sonrada ailesine hayırlı olsun inşşşş.. valla bu bebişin yolunu beklediğim kadar kimseyi beklemedimm haaaa. teyzesi kurban olsun ona. gelecek Allh ın izniyle.. gelsinde evinizzz miissss gibi bebek koksunnn (arada b..kkk da kokacak amma katlanıverin artık)

ahkeşke sen bacım bak bu olayını üstüne ayrı ev konusunu açç. hazır kocan korkmuşş. barim sana faydası olsun korkusunun.. bence çıkar g... ttt korkusuna ayrı eve...

banumm sen nerdesin..
bugün vefa dan da hayır yok bizee. vefasız çıktın kız vefaaaaa.. oğluşunu bir haberini vereydin barimm. nasıl mı iyimii.

efsuuunnnuuu önce depresif durumdan kurtarıp kocasıyla konuşmaya ikna etmek gerekliii. yumurtasını sonra düşüneceğimm. ayrı eve çıkarak da yımırta olayı kolay kolay..

eylül üm benim tek tek gelin tek tek... herbirinizin yımırta çalışmasını takip etmek zor oliyyyyy :52:
bacım çocuğu önce vatan için doğuracaksın, önce kendine sonra vatanına sonrada ailesine hayırlı olsun inşşşş.. valla bu bebişin yolunu beklediğim kadar kimseyi beklemedimm haaaa. teyzesi kurban olsun ona. gelecek Allh ın izniyle.. gelsinde evinizzz miissss gibi bebek koksunnn (arada b..kkk da kokacak amma katlanıverin artık)

ahkeşke sen bacım bak bu olayını üstüne ayrı ev konusunu açç. hazır kocan korkmuşş. barim sana faydası olsun korkusunun.. bence çıkar g... ttt korkusuna ayrı eve...

banumm sen nerdesin..
bugün vefa dan da hayır yok bizee. vefasız çıktın kız vefaaaaa.. oğluşunu bir haberini vereydin barimm. nasıl mı iyimii.

efsun konusunda haklsın...ahkeşke konusunda da :)
ayyy bebek bebek...gelsin inşallah yaa,sizi teyze yapmak istiyorum :) ev ne kokarsa koksun razıyım şuanda,o zaman bilemem tabii :))
banu da bana laf atmış atmış kaçmışş :)))
sen de bugün baya fromundasın arkadaşım,güzelll..çok güzeelll

banumm sen nerdesin..

tamam kız tamam uygulayacağım taktiklerini ama biraz zaman geçsin öle şimdi hemen dersem kullandığım belli olur az zamanı var onun için.
ayy şuna bak ne fena olduk yaa kullanacağım şeye bak:50:

tamam kız tamam uygulayacağım taktiklerini ama biraz zaman geçsin öle şimdi hemen dersem kullandığım belli olur az zamanı var onun için.
ayy şuna bak ne fena olduk yaa kullanacağım şeye bak:50:

kullanmak demeyelim o zaman :)) mazeret diyelim,gerekli olan buuu

Formumu kocasızlığa borçluyumm özüme döndümmm heee.arada yapılan haksızlıklar aklıma gelince ağlıyom ama sonra yine kalkıyom ayağa. atlatcam Allah ın izniyleee.
kv yok kayın yok elti yok kp yokkk kocam da yok... ohbeeee onların sesini duymadan onlarla ilgili birşey duymadan gün geçiriyomm..hergün kocamı 5-10 arası ararlardı.
şimdi kocayı verdim kv alsın koynuna yatırsın. kocamdan da ses seda yok bu arada. anladı herhal ciddi olduğumu. mahkeme görülünce daha çok anlar.
o bir bardak suyu sorun eden kv, eltim, kaynım ve onların dolduruşuna gelen kocammm a diyecek çok şey varda ben Allah a havale ettim.

valla en çok üzüldüğüm bebeğim olsun çok istemiştim, sıcak yuva, huzurlu sakin sessizzz ama olmadı. üstüne üstelik haksızlığa uğradım hemde çok haklıyken.
napim artık bir daha yuva kurmak nasip kısmet varsa bebeğim olur, yoksa Allha sağlık sıhat versin.

resmide ekliyomuyom yaaaa. mail adresslerinizide göremiyom. görsem mail atardım...

güzellikler benim çıkmam lazım artık,misafirler geldi gelecek,20 km kalmış :)))
yarın görüşürüz artık,nasip olursa :)
kendinize ÇOK iyi bakın :16:

kullanmak demeyelim o zaman :)) mazeret diyelim,gerekli olan buuu

ahkeşkemmm napalım canımmm onların yüzüne oldu. bizi bu hale onlar getirdi. onların ayıbıı. onlar mecbur bıraktılar. o zaman insan gibi muamele etseydi. kimse kimseyi sevmek zorunda değil. zaten o hasbamın sevgisine mi kaldın. ama huzursuz da etmesin rahat bıraksınlar rahat.. yakamızdan düşsünler..
ahkeşkem her şerde bir hayır vardır derler ya aha bunun sana bize hayrı olsun barimm napaaaakkk başka çaremi var. ayrı ev istiyosun hakkın olan birşey onlarda sadakımı istiyonnn

eylül üm tamam senin dediğin olsun mazeret olsun barimmm.. aman bana göre mazeret bile değil hakikat onlar haketti..

Kayınvalidemin yanına tatile gidiyorum çok mutluyum sadece eşimle beraber bir haftamız var iyi olacak diye kendime telkinlerde buluyorum.

Günaydın benim cicişşş gelinlerimmm (kv inat size cicişşşş diye yazacağım)

Canlarım ben ist yaşıyom ya malum buranında bitmeyen sorunu trafik var. Yani sizin kv ile nasıl sorun bitmiyosa aha bu istanbul da da tarfik bitmiyo anam bitmiyoo..
İşe gelip giderken günde 3-3,5 saat yol çekiyom (sabah -akşam).birde benim yanım yatır gibidir bacılarrrrr her sabah çalışanlar işe başlamadan bana bir uğrayıp hayır duamı alırlar :52: :52:
Ben personelciyim de o bakımdan istekleri arzuları hiççç bitmezzz... olsun onları bilene seviyommm en azından insanca yaklaşıyorlar. Benim domuz kv gibi görünmüyo kimsecik gözümeee..

Ahkeşkem seni burdan kokulu kokulu öpüyommm. Saçını okşuyorum hiçç üzülme bu süreç geçecek. Valla bişey dicem kimse bana kızmasın ama hastalığını ayrı eve çıkmak için kullan. Hastalığı kulanmayı sevmem ama yaprak olayından sonra senin kv aklıma gelince içim dışıma çıkıyor. Uyuz hasbamm ne olcak.. sen eşine deki ben bu evde oldukça stresim bitmez.. annecin babacın üzülür tabiii. Evlat başka bişey. Ben doğmamış elma çekirdeği kadar olan yavruma bile üzülüyom. Stres mi yaptım, ağladım Allah ın gücüne mi gitti diye. Onlar bakmış büyütmüş nasıl üzülmesin. ,
Ama sen kendini düşünmüyosan onları düşün kv kı... na bile takma... gerzek hasta ettikten sonra mı üzülmüş.
Bu arada sen yaprakları koydun mu önüne. Koymadıysa önüne al götür kafasına yapıştır. Al sana yaprak diye.

Efssunnnnn kız popişini kaldır da kahvaltı hazırla :1: :1: :1: ben kocama ne demiştim biliyonuz mu kahvaltı olayı için, ben hazırlayıp çıkıyodum o dangalak kalkıp yemiyo masada bırakıp, yada dolaba kaldırıp işe gidiyordu. Ben erken çıkıyodum. Sonra hiçççç hazırlamadım bana laf sokuyo akıllı ya benimki. Dünyanın zeki adamı. Farkında deil dangalak dan farkı olmadığının safff. Dedim benim popişim yoruluyo yerinden kalkamıyor. Ayrıca popiş sadece ev işine değil sanada çalışıyor dedim :1: :1: başka bişi daha dedim onu burdan sölemicem anladınız siz onuuuu

Cikommm üzülme bacım haklarında hayırlısı. Ayrıda olsa bir anan bir baban var.. seslerni duycan yüzlerini görcen. Ben anamın değil sesi, değil yüzü kokusunu bile bulamıyorum. Eski fotoğraflardan hatırladıklarımdan daha öteye gidemiyor.. gidip toprağına dokunduğumda hep onu hissedeceğimi düşünüyom olmuyorrr... ayrıca aynı evde mutsuz olacaklaına ayrı evde mutlu olsunlar. Valla anam hayatta olaydı da yeterki ayrı olsalardı.. varlıklarını bilmek bile güzell. Ama çok şükür babam hayatta. Rabbim benim ömrümdennn alıp ona eklesin. Babacım iyiki varsın. Çok seviyom onu..

vefacım senin kv modeli benimki ile örtüşüyor. acep bunlar birbirini kaybetmiş kardeşler olabilir mi kız.. buluşturak bunlarıııı :1: :1: lafını söyle bacım. kocan beni dumur etti heeee korumuş seni. bu koca düzelecek galiba. neyse seninnn umudun var düzelecek diyee.. umut etmek de güzel. ben valla 2,5 sene umut etmek bir yana azıcık ucundan ışık bilene görmedimm.. laf söylediğin için seni kucaklayıp öpüyorum.

canım benim bellimi olur belkide vardır biyerden akrabalıkları:))kocalar düzelecek inanıyorum kocalar düzeldimi sallayalım k.vleri ya...umut hepimiz için

ahkeşke bu gün bu topiğide biz kurtardıkkk ..

gelen yok giden yok unutulduk mu neee?????
aaaboooooovvvv bizi unuttularsa yakalarından düşmem :1:

Back
X