merhaba kızlar
ben 8 haftalık hamileyim ....kusura bakmayın yazdıklarınızı okumaya zaman ayıramadım çünkü çok sinirim bozuk kaynanam değil ama görümcem beni sinir ediyo hep etti zaten hiç bir şekilde ne yaptıysam yaranamadım hep bi aşağılama küçük görme ezme ...
akşam üstü aradı nasılsın demek için midem bi iyi bi kötü belli olmuyo dedim bana diyoki : benim bi arkadaşım var 4 aylık hamile oda öleymiş bi oluyomuş bi olmuyomuş psikolojikmi sizinki anlamadım diyo
gerizekalıyaa sanki kendi hamile kalmadı
mide bulantısıda başlamadan önce varmı demişti yok daha bişey hatta ülserim var ona rağmen olmamasına şaşırdım dedim bulantılar başlıyınca gülüyo bana söyledin söyledin zorla bulandırdın diye
bu haftalarda olmuyomu mide bulantısı kasık ağrısı ben mi abartıyorum hiç birşey yiyemiyorum vallaha çok sinirim bozuk insanı kendinden şüphe ettiriyolar(
saçmalamış görümcem. ben hamile kalana kadar 3 kere falan ömrümde istifrar etmişimdir midem çok sağlamdır yani. ama regl günüm 3 gün geçmişti ve midem bulanıp öğürerek uyndım eczaneye gittim yüzümü bile yıkamadan. ve hamileydim. son güne kadar hep midem bulandı özlellikle merdiven çıkarken yorulunca tabi bide et kokusu alınca. kasık ağrılarım vardı ama nezamn başladığını hatırlamıyorum. doğum için vücudun düzene sokuyo kedini.
böle insanlara gıcık oluyorum kendi başından geçmiş teselli edip gecicek diyip yapman gerekenleri söyliyceğine bilmişlik taslarlar.
sen bo su iç canım bide her gün en az yarım saat yaaş tempo yürü tabi doktorunada sor :))