Günaydın cicişşş gelinler..
Valla bu kv nedir sizden çektirleri yawww. Güne onlarla başlayıp onlarla kapatıyorsunuz....
Vefa kız ne nankörsün, kadın yemek yapması yapmadı yapsa yaptı diye şikayet edersin. Hep bi şikayet hep bi şikayettt anaaaammmmm

sende arayıp kv laf sokmamışsın.
“Anne CİMMM saol eline sağlık nohut güzel olmuş ammaaaa çok olmuş, o yüzden sana getireceğim birazda.... “ laf sokarken cim eklerseniz daha sempatikk olurrr..
Vefa kızım olursa kesin oğluna verecem. Nerden bulucam sen gibi kv. Hazır burda yazdıklarında var. Eğer uygulamazsan mahkemeye vercem seni...
Eylüşşşş resimleri beğendiğine sevindim. Efsun a gönderdim az önce. Bakem o ne diyecekkk...
Ayrıca bacımmmm bu çalışma ile ya yımırtaların sapıtıp görevini yapmayacak, yada üstün performans ile ikiz belkim üçüz kucağına verecek... hadi bakem görek senii uşağumm
Ayrıca eylüşşş 9 aylık evli biri olarakdan, açlığının nedenini bilmeyişine güldümm.. kızım o kadar enerji harcıyorsun tabiki acıkacaksın..
Yatağın başına meyve sepeti koy. Gece kalkar yersin iyi gelirr. Enerji verir... ihtiyacın var bacımmm
Ben gece kalkıp yemek yediğimi bilirim ilk zamanlar...
Ayrıca ahkeşkem sende bilmiyosunnn... lafa geldimi kv çekişştirmeyi bilirsin ama açlığın sebebini bilememişin..
Oyyyyy benim sizlerle işim var. Galiba yaşca en büyük olanınız benimmm ne yapak ablalık edecez.. dediğimi yapın yaptıklarımı yapmayın sakınn...
Kv mücadele konusunda yenik düşmüşş biri olarak yaptıklarımı yapmayınn haaaa...