AHKEŞKEMMM oldu sen torpillisin benden. sana stres yaptırmaaammm.
eylüllll çikolata fazla yeme bacımm.. (azdırır derler, hani mutlu edermiş, mutluluk hormanlarını çalıştırır derler ya kibarca hakikatı istek verirr)
sen meyve ye çünküm enerji dediğim şey, aslında vücuttan, su kaybı, vitamin kaybı oliyyyyy
bu arada kızlar yarın ve hafta sonu olamıcam. yarın eğitime gideceğim. şirket yeniden yapılanıyor. ben geldiğimden beri habire yapılanıyor zati de bu yapılanmanın ucu bana çok dokunacakmış. zati memnun değildim. ban yine iş arama yolları göründü gibi. bakacağım artık.. yeni birine bağlanacakmışım, oda yalakalığı sever, keyfi olmazsa sinirli konuşur, ters konuşur. bilmem nasıl olcak bu boşanma sürecinde bide bu çıktı başıma. Allah yardım etsinnn inş. bana çok dua edin. çok ihtiyacım var..
yazdıklarım kv alakalı değil. çünküm artık bi kv yok. kocamda bu hafta sonu gelip tüm kıyafetlerini alacakmış. eşyalarıda sen evden çıkınca bıraktığını bırakırsın, alırım, yoksa almıyomuş şimdi. sankim onun eşyasına kalmıştım..
ohhh seni arkama aldım daha ne isterim ben.
eylül öyüzden böle o zamaaaan anlaşıldı aferin bacı ye çikolataları seeennn
ayyy sensiz bi gün düşünemiyorum yaaa nasıl geçer sensiz. ne eğitimiymiş yaa şu sıcakta.sabır canım dualarımız hep seninle tabiki seni tesleyecek adamı bize yolla sen valla bi terslesin görür o...
boşveeeer rahat olmaya bak sen evet zor bi durum kv s...tirsin gitsin no problem cehennemin dibine kadar yolu var. eşin belki biraz sıkıntı ama buda onun tercihiydi o salak b..k anasını tercih etti sonra kafasını taşlara vuracak.amaaaaa nafile.
canım benimmm GÖR BAK MEVLA NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER