mgunessss canım güneş gibi doğman gerekli. yeni bir adım atıyon hayatında...
canım daha yolun çok başındasın, bu kadar stres yaparsan ikili ilişkin de sorun olur. anladık kv senin kafadan özürlü, sülalesinde başka özürlü insanlarda olabilir. yapcak bişi yok, sen kocan ile iyi ol iyi geçin, adamı kafaya al baştan. çünkü bunu baştan yaptın evlilik mükemmel olur, haaa yapamadın yapmadın, sen biraz yorulursun.
madem onlar bu kadar burnu dikler, sen biraz havalı olcan bacım bunların yanında. giyimine dikkat et, makyajını yap, ojeni sür bakımlı ol, ama sempatik olmayı asla unutmaaaaaaa....
benim kocamın valla tüm sülalesi beni çok sever. benle evlenmeden önce eşimin yüzüne bakmayan halaları, dayıları, akrabaları benden dolayı onada yaklaştılar.birgün bir yere gittik teyzesi arkadan beni tanımamış.ben olduğumu görünce ağzından kaçırdı, dedi ki bende diyom bu güzel kız kim, oğluma alayım mı diye bakıyodum dedi. bende dedim aldınız ya oğlunuza.. ama kadının kendi bekar oğlu var ona kız aradıklarını biliyodum.. bunu kocama söyledim
hatta şaşırtıcı ama kocam dediki evlenmeden önce sana demiştim. "SENLE EVLENİNCE TÜM HERKES GÖRECEK, NASIL BIR KIZ İLE EVLENMİŞ DİYECEK" bak gördünmü herkes seni çok beğeniyor... heee diyeceksin ki kıymet bildi mi bilmedi orası da ayrı. dengesiz zaten biraz..
sana örnek olsun diyerekten yazdım