- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
merhabalar kızlar 2 gündür okuyorum sizi . ALLAH hepimize yardımcı olsun .
bende kaynanayla oturanlardanım 2,5 yıllık evliyim kayınpederim 4 yıl önce vefat etti . eşimle yaklaşık olarak 8 yıllık bir beraberlikten sonra evlendik . ailem hiç istemedi evlendiğimizi ama eşimi çok seviyordum ve halada çok seviyorum . eşim etraf ne derdi düşünüp annesiyle oturmamız için beni tehtit etti resmen ya annemle otururuz yada bu iş olmaz diye bende o kadar ailemi arkama almışım ikna etmişim ozaman herşey toz pembe tabi ne olacak tek kadın bana ne zararı dokunur dedim ama anladımki olmuyor ev ev üstüne kurulmuyor bir eve 2 kadın fazla geliyor nerden başlasam anlatmaya ilemedim .
1 - ilk evlendiğimizde kaynamam 1 - 2 ay bir yerlerde kalacak diye konuştuk . ama kadın evlendiğimizin ilk haftası geldi eve .
2 - her akşam biz yatana kadar yanımızda oturdu . eşimle iki kardeş gibi ayrı koltuklarda oturduk
3- evliliğimin 3 ayında 1 ay erkek misafir ağırladık hemde 2 kişi . ve kimse ağzını açıp demedi eşim ve kaynam özellikle bunlar yeni evli senin burda evin var burda kalman yakışık almaz diye . bide razamazan elin adamlarının yanına pişamalaımla neden çıkayım . kaynanam elime etek tutuşturdu kalkınca bunu giyersin diye . inat ettim sahura kalkmadım akşam yediğimle oruç tuttum .
4-eşim işten geç geldi birgün beni elin adamıyla yanlız bırakıp komşusuna çay içmeye gitti .
5- arada kaynımlarda geldi tabi cümbür cemaat .
6. ne zaman iş yapmaya kalksam ben yaptım sen yapma dedi . bende bir gün rahatsızlığımı dile getirdim . beni yanlış anladı başladı ağlamaya . ondan sonra evde bişey yapmamaya başladı . eşimle halk oyunlarına gidiyoruz o dönem gösterimiz var sadece yatmadan yatmaya eve geliyoruz çalışmalardan ötürü inanırmısınız o bir ay içinde evi hiç temizlemedi benimde zamanım yok yapamadım gösteri sonrası evi temzilemeye girdiğimde miğdem kalktı resmen eşimle birsürü kavga ettik ondan sonra ben çalışıyorum . hiçmi utanmadı acaba evi öyle yapmakla gelen giden olsa bana değil ona bahane bulur ne pis kadın diye :)
7- bir gün eve gittim görümcem gelmiş odama girip sepetteki kıyafetlerimi karıştırmış olsaymış giyecekmiş . daha başka bir zaman odamı dağınık bırakmak zorunda kaldım diye kapımı kitleyip gittim . akşam bir geldim başka bir anahtarla odamın kapısı açılmak istenmiş ve anahtar üzerinde bırakılmış . daha çok şey var zamanla anlatırım İNŞALLAH burda kaynanamdan inaılmaz soğudum .beni evlendiğimizden beri hep bir yabancı gibi gördü benle oturup iki çift konuşmadı .
benimde çoğunuz gibi akşamları eve gidesim gelmiyordu ayaklarım resmen geri geri gidiyordu .
şimdi ne durumdasınız peki??? yani gerçekten sinir edici şeyler bunlar,aynı evde bi de...zor iş yaa