Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
efsunnn sen benim 3 ü bir aradaların (kv, elti, kayın ) yaptığını bilmiyon mu bir bardak su için isteme gecesi yaptıklarını. asıl o zaman s. kir etmem gerekmiş kocayı..
ayy ona koca demek istemiyom o adam artık benim için...
bu olay kv ne pislik iğrenç bir malukat olduğunu göstermeye yeter.
eylüşş o adam bu siteyi okusa bir bardak su olayını hemen anlar benim olduğumu. çünkü dünya üzerinde onun anasından başka kimse bu su olayını yapmaz.
bize geldi istemeye başının ağrıları tuttu. keşke beyin kanamasından gideydi en azından daha tanımasam bile içimde sevgi olurdu ona karşı.
canımm benim annem vefat edeli 13 sene oldu. kanserden öldü annem. 45 yaşındaydı. anacım olaydı hepsinin hakkından gelirdi. Annem çok otoriter ama dediğini yapan zeki bir kadındı. zati annem kocama iki laf edip onu b. k a sokup çıkartırdı. babam nayif dir kırmak istemez. bide babam ona acıyodu yazık diye.
yazık dedik adama kalktı bize kelek yaptı. ben doğumuluyum cnm erzican-erzurum karışık yane...
ama merak ediyosan resim atarım sana lazlara benzetirler beni.
kızlar ne kadar çok yazışmışsınız yaa aziş vardı onları yapayım derken almış başınızı gitmişiniz yavv.
amaaaan kocişlere dediniz mi ki siz kk yı. benimkinin haberi yok enrahatı benim yani yoksa durmaz didik didik inceler.
benimki beni kendi üye yaptı buraya :))))))))) gebelikle ilgili bişeyler merak ettiğim için buralarda takılıyodum,o da üye ol da rahatça gez dedi,yaptı :))
tukuazcım benim kv nişanlıyken benden su istedi.götürdüm.içti bıraktı "ıııyyy" dedi..noldu dedik cevap yok..içemicem dedi...sonra mutfağa geldi bi ara...kendi bulaşık makinesinin kokusundan midesi bulanmış da sabah,şimdi su içince aklına gelmiş,onadn öyle yapmış benle ilgisi yokmuş!!! böyle de hassastır midesi...nişanlıyım yaa,gelinin olmuşum daha yeni,yapılacak şey mi,çocuk musun..pislik var sanki bardakta,zehir olsa içmen lazım insanların yanında yaptığına bak,ay delirdim yine aklıma geldi,bir bardak su deyince
kızlar yaaa aklıma geldi şimdi bi ara dolunay vardı birden kayboldu ne yaptı acaba ayrılıyodu oda. allah yardımcı oluyodur inşallah
benimki beni kendi üye yaptı buraya :))))))))) gebelikle ilgili bişeyler merak ettiğim için buralarda takılıyodum,o da üye ol da rahatça gez dedi,yaptı :)) tukuazcım benim kv nişanlıyken benden su istedi.götürdüm.içti bıraktı "ıııyyy" dedi..noldu dedik cevap yok..içemicem dedi...sonra mutfağa geldi bi ara...kendi bulaşık makinesinin kokusundan midesi bulanmış da sabah,şimdi su içince aklına gelmiş,onadn öyle yapmış benle ilgisi yokmuş!!! böyle de hassastır midesi...nişanlıyım yaa,gelinin olmuşum daha yeni,yapılacak şey mi,çocuk musun..pislik var sanki bardakta,zehir olsa içmen lazım insanların yanında yaptığına bak,ay delirdim yine aklıma geldi,bir bardak su deyince
okumuştum canım sorma o nedir öyle yaaaa bencede canım o zmn lazımmış valla...
başın sağolsun bitanem yaaa baya da olmuş nur içinde yatsın annecin...
at canım at insan sohbet edince merak ediyo valla
sen dün ben yokken yazarken iiiimiydi ahkeşkem
evde girince görüyorlar malesef canım kocişler
kızlar ne kadar çok yazışmışsınız yaa aziş vardı onları yapayım derken almış başınızı gitmişiniz yavv.
amaaaan kocişlere dediniz mi ki siz kk yı. benimkinin haberi yok enrahatı benim yani yoksa durmaz didik didik inceler.
bak işte luzumsuz zıkkım iç diyeceksin olmayacak olur da terbiyemiz müsade etmiyo işte. tepesinden dökseydin suyu al sana suuu![]()
vaay efsunuma bak sen intikam haaa peki gelin hanııımmmm
bende demedim sormazda,akşamları evde kolay kolay nete girmeyiz çocukla ilgilenelim ister,bilsede bişey demez,herhalde ögrense benim kafama ekşiyeceğine ii yapmışsın orada paylaş anlat deşarz ol akşama ben seni güzel şarz ederim der:)
kendi annem filan da vardı,o da bozuldu....kp vardı,o da kızdı bi bakış attı ama bizimki çocuk resmen tavırları filan,terbiye fukarası..sinirim depreşti :)
Toplam 19 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 7 ziyaretçi)
MDK55, cicolat, nasyabanu+, Hatice27, turkuaz8+, AHKESKE+, 18eylul+, seoz84, gokyuzu_12, vefa84, tontis, nuvanda
huuuuuuuuuuuuuuu kızlar noluyoruz böyle yaaaaa![]()
efffffsunnn ikidebir sayıp duruyon
ne oluyoo kızzzz
resim attım senle eylüş e bakın bakalım.bu resimlerin nisan ve mayıs ayı canlarrr
efffffsunnn ikidebir sayıp duruyon
ne oluyoo kızzzz
resim attım senle eylüş e bakın bakalım.bu resimlerin nisan ve mayıs ayı canlarrr
bugün niyeb öyle coştuysam,aklıma gelen bişeyi daha yazıcam:)
daha 1 aylık filan evliyiz..bi akşam onlardayız.o zaman ankarada oturuyoduk..neyse geç oldu kalkcaz biz.kapıdayız hazırlanıyoruz..kv mutfağa gitti,kocamı çağırdı..konuşmalar oldu kocamın şey dediğini duydum "ben ne biliyim,eylüle söyle"
sonra bana seslendi kocişcim,gittim ben de...kvnin elinde küçük bi tencere,içinde sarma var."bunu vercem de pişirirseniz kızım" dedi...meğer kocama anlatmış nasıl pişirileceğini o da ben ne anlarım eylüle söyle diye beni çağırmış!!!! gel de delirme işte..sanki öğrenci evinde yaşıyo oğlu,ben neyim orda yaaaaaaaaaaa!!! yemekleri oğlu mu yapıyo..be nde soğuk soğuk,o istiyosa alalım dedim,eşim için..aldık tencereyi geldik evimize :) ve ben onu 3 gün pişirmedim,gördükçe delirdim..daha sonra eşime anlattım,cevabını verseydin ya "bana anlat anne,pişircek olan benim" deseydin ya dedi..ama bende akıl mı vardı o zaman....öff aklıma neler neler geliyo,sizin yüzünüzden![]()