Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

valla uçuyoruz uçuyoooo....

yavaş uçalım :9:

bugün niyeb öyle coştuysam,aklıma gelen bişeyi daha yazıcam:)
daha 1 aylık filan evliyiz..bi akşam onlardayız.o zaman ankarada oturuyoduk..neyse geç oldu kalkcaz biz.kapıdayız hazırlanıyoruz..kv mutfağa gitti,kocamı çağırdı..konuşmalar oldu kocamın şey dediğini duydum "ben ne biliyim,eylüle söyle"
sonra bana seslendi kocişcim,gittim ben de...kvnin elinde küçük bi tencere,içinde sarma var."bunu vercem de pişirirseniz kızım" dedi...meğer kocama anlatmış nasıl pişirileceğini o da ben ne anlarım eylüle söyle diye beni çağırmış!!!! gel de delirme işte..sanki öğrenci evinde yaşıyo oğlu,ben neyim orda yaaaaaaaaaaa!!! yemekleri oğlu mu yapıyo..be nde soğuk soğuk,o istiyosa alalım dedim,eşim için..aldık tencereyi geldik evimize :) ve ben onu 3 gün pişirmedim,gördükçe delirdim..daha sonra eşime anlattım,cevabını verseydin ya "bana anlat anne,pişircek olan benim" deseydin ya dedi..ama bende akıl mı vardı o zaman....öff aklıma neler neler geliyo,sizin yüzünüzden :9:

Allah ne etmesin emi seni eylüş yaaaa :9:

efffffsunnn ikidebir sayıp duruyon
ne oluyoo kızzzz
resim attım senle eylüş e bakın bakalım.bu resimlerin nisan ve mayıs ayı canlarrr

tuhafıma gitti bacım bugün :9: ondan sayıyorum :9:
turkuazım çok tatlısın canım yaaaa bayıldım sana :16:
kim o bakem ????

kızlar ne çok sayfa atlaşmışsınız zor okudum valla ay bana bir uyku bir yorgunluk çöktüki anlatamam gözlerimi zor açıyorum,hiç kendimde değilim

dün eşimle annemlerdeydik arabada gelirken atıştık bizde biraz annesinin benim evimde bana danışmadan sormadan kızlarına yaptığı kışlık hazırlıklarından ve beni biraz olsun düşünmediğinden dert yandım ben onun kızlarından yaşça küçüğüm ben yapıyorsam herkez alsın parasıyla yapsın neden bütün yükü bizim omzumuza atıyor dedim kızı damadı öğretmen diğer kızının durumuda iyi ama nedense her sene gelir benim evime bütün hazırlıkları bizde yapar parasıda eşimden çıkar sonra onun kızları tutumlu biz savruk oluruz,bu konulardan atıştık baya,bu düzen bitecek biraz sabret çok az kaldı dedi yeni ev aldık oturduğumuz ev onların taşınınca yapamaz izin vermem artık dedi akşamda annesi yine şunu alsak bunu alsak diye başlayınca eşim açtı ağzını yumdu gözünü,sen devam et ayrım yapmaya hep onları düşün tamam düşün ama bana bulaşmadan düşün bütün zararı ben çekiyorum dedi,başladı oğlum ben sizede herşeyi yapıyorum ben onlara ne yapıyorum sus anne sus birbirimizi tanıyoruz dedi kapadı ağzını.

işteeee buuuu helal olsun kocişeee maşallah maşallah kız valla senin kociş güzel bi geceyi hak etmiş. at üstünden yorgunluğu kendine geeeeellll

onları denedik ve aldık biz. orası eskişehir bacımmm evet oda eski kocam artık. merak ettiyseniz diye gönderdim.

tamam eski kocan..ben ne diyim bilemedim canım,mutluluğunun kıymetini bilmeyen insanları anlamak zor gerçekten..bunu zaman zaman yapıyoruz.ama kıymet bilmek lazım,zarar görmeden,bu tabloyu bozduğu için "eski" kocana yazıklar olsun demek istiyorum...
seni merak ediyodum gerçekten,sağolasın,çok da tatlısın dilin gibi yüzün de öyle..sen beni gördün diye ben bi girişimde bulunmuyorum bu arada :)

banadaaa resiiimmmm mail adres yolladım özelden

sana yok bişey işteeeeeeee :9:

onları denedik ve aldık biz. orası eskişehir bacımmm evet oda eski kocam artık. merak ettiyseniz diye gönderdim.

aslında çok yakışıyomuşsunuz canım yaaa üzüldüm şimdi
salak değerini kıymetini bilememiş senin manyakkkk

turkuaz canım ne güzel bi yüzün var ve de ne güzel bir tablo eşine sadeceee şapşal demek istiyorum seni kaybettiği içinnnn.

bebeişşlerim, o adam zati köpek gibi pişman olacak ama iş işten geçecek.
rahibe gibi olmayacağım yane ondan sonra...

banucum çokkk tşk ederim. kendimi övmek olarak algılamayın lütfen, ama herkes özellikle fiziğimi çok beğenir.
çirkin olduğumu düşünmem ama ne bilim insanın içi güzel olsun yaaa

Back
X