Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

efffffsunnn ikidebir sayıp duruyon
ne oluyoo kızzzz
resim attım senle eylüş e bakın bakalım.bu resimlerin nisan ve mayıs ayı canlarrr

yaaa beni niye dışladınız ama bende çok merak ettim özelden msn versem gönderirimisin turkuazcım

bebeişşlerim, o adam zati köpek gibi pişman olacak ama iş işten geçecek.
rahibe gibi olmayacağım yane ondan sonra...

banucum çokkk tşk ederim. kendimi övmek olarak algılamayın lütfen, ama herkes özellikle fiziğimi çok beğenir.
çirkin olduğumu düşünmem ama ne bilim insanın içi güzel olsun yaaa

bencede çokkkkkkkkkkkkk pişman olacak manyaakkkk
bencede içi güzel olsun canım
turkişim yaş kaç bu arada senin
sohbette sanki büyükj gibi hissetmiştim ama resmi görünce buda bizden gencecik gelincik dedim :9:

ayyyy ne şapşalı yaaa öküz öküz bildiğin evcilleştirilmiş öküz ne anlar şu kızın kıymetini gitsin anasının b..kunu yesin

ben bittim :))
son günündeyim diyelim canım,bitti artık,yeter yani,suyunu çıkarmayalım de mi ama olduysa olmuştur işte :))))

tabiiii canım vakti zamanı var bittiyse bırak yaniii :9: neyse hadi son günüde değerlendir de :9:
bat ne zaman peki şimdi canım :9: :9: :9: inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh deyzeeeee olmuşuzdur...

valla canım arkadaşlarım ben böle kötü kelimeler kullanmam pek öle biri değilim yani kibarcık bi bayanım ama insanın asabını bozup zorla yoldan çıkarıyolar canıııımmmm

tabiiii canım vakti zamanı var bittiyse bırak yaniii :9: neyse hadi son günüde değerlendir de :9:
bat ne zaman peki şimdi canım :9: :9: :9: inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh deyzeeeee olmuşuzdur...

2 temmuz canım..az kaldı inşallah..günler bittiyse bitti canım,bu iş sade bebek için mi yapıliiiiiiiiiiiiii :))))))))
deyze yapacam sizi deyzeeee!! eli maşalı deyzeler!!

eylül hanım hadi bakalım bugün büyük son gün bak şansını güzel kullan bayaaan. hadi bizden sana yarın izin sabah geç gelebilirsin e gece yorucu olur

valla canım arkadaşlarım ben böle kötü kelimeler kullanmam pek öle biri değilim yani kibarcık bi bayanım ama insanın asabını bozup zorla yoldan çıkarıyolar canıııımmmm

bizim gibi kibarcık mini mini hanımcık tatlı masum gelincikleri zıvanadan çıkaranlar utansın canım,sen kendini üzme,anlıyoruz birbirimizi :27:

2 temmuz canım..az kaldı inşallah..günler bittiyse bitti canım,bu iş sade bebek için mi yapıliiiiiiiiiiiiii :))))))))

tabiki sadece bebek için dğil ama bebek için olanlar bi farklı olmalı. amaaaan iyice kudurduk vallaaaaa.azgın karılar ne olacak

2 temmuz bu günü bekliyorum bende artıkımmmmm
yaniiiiiiiiiiiiiiiiii yola devam da neyseeeee :9: :9: :9:
evet deyzeeeeeeeeeeeeeeee olalımmmmmm

eylül hanım hadi bakalım bugün büyük son gün bak şansını güzel kullan bayaaan. hadi bizden sana yarın izin sabah geç gelebilirsin e gece yorucu olur

aman bugün de bedeviler gibiyim evin içinde..kendimden geçmiş gibiyim..enerjik olun diyodum ama ben gevşedim bugün..birazdan toparlanırım bakalım,başım ağrıyo mu desem yoksa :)

2 temmuz bu günü bekliyorum bende artıkımmmmm
yaniiiiiiiiiiiiiiiiii yola devam da neyseeeee :9: :9: :9:
evet deyzeeeeeeeeeeeeeeee olalımmmmmm

bekleyeliimmmm :16:
bu arada benim çalışmalar bitti ama seninkiler başlıcak sen ondan haber ver yavrucum :))))
sen de bizi teyze yap,bak ben seni yaparsam sen de beni yapmalısın,herşeyin bedeli var

efsun hanıııım sizden ses yok bu aralar eylüle akıllar vereceğine sende kendini topla artıkım canım. biraz cilve eda naz sana böle olmak pek yakışmıyo. e sahalara dönün artık:9:

vefam sana da attım mail ayırmam seni üzülme.
bu arada sizlerden de resim bekliyorum şekerler....
ayrıca yeni resimler de gönderdim sizlere

bu arada yaşım ile ilgili yorumu sizden bekliyom.. yüz görümlüğü demişsinizde benim yüzgörümlüğüm yoktu. sonrada istedim almadı dangalak...

Back
X