Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman bugün de bedeviler gibiyim evin içinde..kendimden geçmiş gibiyim..enerjik olun diyodum ama ben gevşedim bugün..birazdan toparlanırım bakalım,başım ağrıyo mu desem yoksa :)
vefam sana da attım mail ayırmam seni üzülme.
bu arada sizlerden de resim bekliyorum şekerler....
ayrıca yeni resimler de gönderdim sizlere
bu arada yaşım ile ilgili yorumu sizden bekliyom.. yüz görümlüğü demişsinizde benim yüzgörümlüğüm yoktu. sonrada istedim almadı dangalak...
tabiki sadece bebek için dğil ama bebek için olanlar bi farklı olmalı. amaaaan iyice kudurduk vallaaaaa.azgın karılar ne olacak
aman bugün de bedeviler gibiyim evin içinde..kendimden geçmiş gibiyim..enerjik olun diyodum ama ben gevşedim bugün..birazdan toparlanırım bakalım,başım ağrıyo mu desem yoksa :)
bekleyeliimmmm
bu arada benim çalışmalar bitti ama seninkiler başlıcak sen ondan haber ver yavrucum :))))
sen de bizi teyze yap,bak ben seni yaparsam sen de beni yapmalısın,herşeyin bedeli var
efsun hanıııım sizden ses yok bu aralar eylüle akıllar vereceğine sende kendini topla artıkım canım. biraz cilve eda naz sana böle olmak pek yakışmıyo. e sahalara dönün artık![]()
bu arada yaşım ile ilgili yorumu sizden bekliyom.. yüz görümlüğü demişsinizde benim yüzgörümlüğüm yoktu. sonrada istedim almadı dangalak...
hayıııııır ne baş ağrısı canımmm. bak güzelce yemeği yap sonra şöle göğüs dekolteli badi giy altına şort kapıyı aç bitkin dur yemek yeyin öle sonra ayyy pek ii değilim de seksi seksi uzan tv karşısına. anaam kadınların biz gibi kv leri var evde sanki
hayıııııır ne baş ağrısı canımmm. bak güzelce yemeği yap sonra şöle göğüs dekolteli badi giy altına şort kapıyı aç bitkin dur yemek yeyin öle sonra ayyy pek ii değilim de seksi seksi uzan tv karşısına. anaam kadınların biz gibi kv leri var evde sanki
lafı da sokar hemen yüzgörümlüğüm yoktu diye :) aman boşver şimdi onları...
yaşı ben tahmin edemem hiç anlamam ondan,büyük söylerim küçük çıkarsın,sorun olmasınama tahmin ettiğim gibi büyük değilmişsin,aynı yaşta olabiliriz..ben 87liyim ama....
lafı da sokar hemen yüzgörümlüğüm yoktu diye :) aman boşver şimdi onları...
yaşı ben tahmin edemem hiç anlamam ondan,büyük söylerim küçük çıkarsın,sorun olmasınama tahmin ettiğim gibi büyük değilmişsin,aynı yaşta olabiliriz..ben 87liyim ama....
gençler herkesden yorum bekliyommm
yaş ve yazdıklarımdan dolayı kafanızda oluşan tiple aynı mı değil mi diye.
yani nasıl tahmin ettiniz.....
yaşımı herkes tahmin edince söliceğmmm bebişler rrrr
lafımı sokarım eylüşş hiç atlamam. ne yapak canım beni alıştıranların boyu devrilmesin
bize azgın karılar diyene bak, akıl vermelere bak sen göğüs dekolteli badi![]()
kankaaaa aynı yaştayız senle bende 87 haziran. 11 aylıkda evliyim
kankaaaa aynı yaştayız senle bende 87 haziran. 11 aylıkda evliyim
valla ben bekar kızken bile güzel güzel çamaşırlar giyerdim annem bana güler amaaaan bu kız evlenince ne yapacak acaba die aslında daha çok şeyler yapacağım amaaaa ahhh ahhh kv var ah bi olmasa bi yalnız kalsak
valla bende şöyle 30lu 40 lı bi bayaaaannn sandımdı önce bencede bizimle yaşıt oohhhh ne güzel oldu bu beeee
gençler herkesden yorum bekliyommm
yaş ve yazdıklarımdan dolayı kafanızda oluşan tiple aynı mı değil mi diye.
yani nasıl tahmin ettiniz.....
yaşımı herkes tahmin edince söliceğmmm bebişler rrrr
lafımı sokarım eylüşş hiç atlamam. ne yapak canım beni alıştıranların boyu devrilmesin