Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlar tam tamına 29 yaşındayım.
efsunnn 30 lu deişin ya aha ona bir basamak kaldııı....![]()
aman valla insan hissettiği yaşdadır derler hiç takmam yaşı. ama genelde küçük derler. zayıfım bide ben 50 yi geçmem, boyda 1,60-65 arasıdır.
resimmm bekliyom sizlerden heeeeee
valla ben bekar kızken bile güzel güzel çamaşırlar giyerdim annem bana güler amaaaan bu kız evlenince ne yapacak acaba die aslında daha çok şeyler yapacağım amaaaa ahhh ahhh kv var ah bi olmasa bi yalnız kalsak
canlar tam tamına 29 yaşındayım.
efsunnn 30 lu deişin ya aha ona bir basamak kaldııı....![]()
aman valla insan hissettiği yaşdadır derler hiç takmam yaşı. ama genelde küçük derler. zayıfım bide ben 50 yi geçmem, boyda 1,60-65 arasıdır.
resimmm bekliyom sizlerden heeeeee
ahkeşke ben bu akşam enerjik olamıcam galiba kızlar yediğim bişeymi dokundu neee başım ağrıyo midem ağzımda bir halsizlik ateş basıyo resmen saat 5 olsada gitsam eve yatsam
hadi yaa!!! küçük gösteriyosun o zaman turkuaaz..be nde 50 kiloyum :)))) ne çok ortak yönümüz var dermişim:)
kız resim istiyo göndersenize beeeeeeeeeee....
aşka geldim benim gelinlik resimlerime de bakın hadii:)
banum senin çift kale maç yapmaya ihtiyacın var o zaman hepsssiii geçer...
vefacım 83 oluyom ben ama genelde çevrem daha küçük ve bekar zannederdi, alyans da takmadım ben pek fazla içimden elmedi takmak, oysaki severim alyansı
size hafta sonu gelinlik resmimi göndercemmm... çok sıkıntı yaşadım ya onlar beni olgunlaştırdı. yaşadıklarımda da ders çıkartırımm ben..
efsunnn sen merak etme ben çıtır kızları aratmam.
aşka geldim benim gelinlik resimlerime de bakın hadii:)
eeee nasıl bakacağız
eeee nasıl bakacağız
açtığı konularda var canım bak
hemen söylemesene canım aaa :))
turkuaz mail attım canım