- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
bacıyım da anlamadım![]()
yani üzülmüşsün ya orda kimse bana atmadı diyee,üzülme manasında şeyettim,kimse atmazsa da bet atarım kardeeşş :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bacıyım da anlamadım![]()
bende ahkeşkemi vefayı merak ediom valllaaaa
sayma beni ben bacıyım
kocişin gelmiyo mu bacım hala çıkmadın ?![]()
yani üzülmüşsün ya orda kimse bana atmadı diyee,üzülme manasında şeyettim,kimse atmazsa da bet atarım kardeeşş :)
at bacım aatttt mutluluk resmi at, inşallahhhh deyzeeeeeeeeeeeeeeee olurumda oooyyyşşşşş yumuşun resminide atarsın bigün inşşallahhhhhhhhhhhhhhh
kapı her an çalabilir..ama yemekimi filan hazırladım ben,sen bakma hep burda olduğuma işimi gücümü hallediyorum şekerim...
ayy de mi yaaaa...o bi olsun da atarım teyzesine :)) bak heyecan yaptım şimdi yaa..o günler de gelir inşallah
oooo maşşallahhh paşam oda süper bende fasulye kırıyom şimdi
iinşşalllaaahhhh gelecek canım innşşaallahhh
biz de fasülye yicez :)))
geldi canım evimin direği :) ben şimdi çıkıyorum görüşürüz her türlü :) öpüyorum senii,kolay gelsin
iyi akşamlar kızlar...daha önce yazmıştım ya işe başlıcam fazla giremicem foruma diye..çok yoruluyorm ama kv den kurtuldum ya o bana yetiyo..hergün oraya buraya gitmekten onun telefon edip abuk sabuk konuşmalarndan kurtuldum yaa...içim rahatladıı...ee sizde ne var ne yok bklmm
hayırlı olsun neclasucum tekrardan
bencede kurtuldun işte yorulmak daha iii gelir emin ol ne olsun aynı bende bulaşıkları toplicam bi bakayım dedimdi
bkm bizim kv bu sıralar iyi ama bak dediydi dersiniz yine fırtına öncesi sessizlk gibime geliyo...işyerm 10 dk uzaklıkta kv ye..ille yemeği bnde ye diye tuttrdu zaten 30 dk mola gitgel 15-20 dk gidiyo ama çok ısrar etti bi kaç gün böle gitcem bkm.hazır teklif etmişken gideyim..bugünde gittm kayınpederimi göremedim..nerde babam dedim..halıflexleri siliyo baban dedi.sonrada halıları yıkıcak dedi.koca dağ gibi adamı bile muma çevirmiş hayret ettm ya..3 aydr temizlk yapcaz bi gün deyip duruyodu bana.hiç oralı olmadım.bn işe başladm ya iyice ümidi kesti. kayınpederime yaptrmş temizliğisenin evdeki durumlar nasıl.. efsuncum...
çağırmışken hazır git bari sende canım
inşallah öyle değildir
he heee kurtuldun temizlikten ne güzel
benim durumlar aynı yaşıyoruz işte
anneanne izmire gitti biz evdeyiz
kv rahatsız göndermedik onu gezmeye![]()
sevgili ciccişşş gelinler (vefa, banu, ahkeşke, efsunn bide eylüşş (eylül sen biraz cadısın ama neysem seni dışlamıyayım)
sizlere mail attım gelinlik resimlerinden 3 tanecik.. bana birtek banudan resim geldi... banu sende olmasan... beni sinirlendirmeyin uleennnn resim bekliyoz dedikk..
birazcıkda kendimden bahsettim, merakınız giderilsin. bu arada aranızda ablalık mertebemi itina ile koruyorum. saygısızlık yapanı KV şikaaayet ederim ona göre
Şimdi siz kocalarınızın yanında masum masum oturuyosunuzdur.. sankim ben bilmiyom sizin ne olduğunuzu. bütün gün vik vik vik KV, KP, çekiştir durun azgın karılar sizi...
Allah dan size benzemiyorumm![]()
cicişllerrr öpüyorum hepinizi, bensiz zor geçer buralar amma idare edin artıgın cuma akşam fırsat bulursam inş (daha doğrsu popişimi kaldırırsam üşenmeyip) yazdıklarınızı okuyacağım, mutlu kalın sevgiyle kalın bol bol dedikodu yapın. zati elinizden hiçbişi gelmez (ya KV çekiştir dur, yada yımırta günü yok yımırtam deyip durusunuz, yada yalandan birbirinize iltifat edip durunnn![]()
![]()
)
öptüm mucukkk
efsunn zati kociş olsaydı sen burda olmazdın. şimdi senin yımırtaların çalışıyor ya o bakıma yaneeee.
bak bakem yorum bekliiimm ben
insanın kaderi güzel olsun ywww. bakalım artık kısmet herşey.
birde sizlere özgeçmişimi yazdım![]()
insanın kaderi güzel olsun ywww. bakalım artık kısmet herşey.
birde sizlere özgeçmişimi yazdım![]()
efsunum ben çıkıyom yatacam yarın erkenden eğitim var, yarın iş yerindeki kaderim de belli olacak. dua et bana..
sabah kızlara söyle mail attığımı yazdığımı kaçıran olursa emiii... tabiii popişini kaldırıp kocana kahvaltı hazırlarsalaf sokmadannnn gitmmeeeemmmm