Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

bizde o kadar çok kavga ettikki annesi yüzünden..hep ağlayan üzülen haksız olan ben oldum.beni en baştan beri istemediler.ne annesi ne abileri ablaları..ama eşim kararlı olunca yalnızca kabullenmiş gözüktüler..laflarını sokmayı hiç ihmal etmiyolar.mesela evlendikten sonra ilk bizde kalmaya geldiğinde,ilk gecenin sabahı kapalı olan yatak odası kapımı aralamış bizi izliyodu.ulan görmeni istesem açık bırakırım zaten ne görmeyi bekliyosunda bakıyosun..ne ayıp!!sonra bigün evi süpürdüm biraz boynum ağrıyodu o yüzden arkasından yerleri viledayla sildim.ne dedi dersiniz?bizimde köyde halı olmayan bi antremiz var orayı bu sopayla siliyoruz kıçından başından iş yapıyoruz işte !!! bana soktuğu lafa bak..koltukta ayağını uzatır bana yer bırakmaz pis pis sırıtır el kızı ayakta kaldı der..nefret ediyorum ondan:47:

zaten sırf oğulları istediği için kuduruyolar kendileri alsaydı seslerini bile çıkaramazlardı....bendede aynı her gitmemde laf sokuyo gitmeden önce binbir stresle gidiyorum

anlamiyorum bende su kaynanalari!!
hani tamam gelinler zararli ciksa tamam derim ama kendi zararli cikiyor ki?!?!:31:
bende cooooooooook cektim coook tek beni de degil annemi babami herkesi aglattilar... her sey onun dedigi gibi olsun isterdi
ne gelinligimi ne dügün salonu ne nikah sekerimi hiiiic birseyimi kendim secemedim... nikah sekerimi kokulu yapti ben seker istedigim halde ooof say say bitmez ki!!:14:
cok da "süslüdür" güüyaaa yani her yerde tas mas olmali ama aslinda onun süs dedigi sey cok ucuz durur...
kadin bosanmis bide tek oglu... anlayin yani. heee birde hayali gelinle ayni evde oturmak mis!! o zaman diyordu bize: suan durumum yok... eger cocuklar benimle oturursa yaparim dügünü herseyi yeni mobilya bile alirim ama oturmazlarsa durumum yok!!!! yalana bakin!!:20:
hep susdum hep onlar haksiz olduklarina ragmen BEN gittim cicek cikolata alip özür deledim manyak gibi!!!:27: annecim sensiz olmaz annecim üzülme annecim söyle annecim böyle
en sonunda sözü de nisani da kina yi da biz yapmis olduk!!! dügünü de benden habersiz taki paramla ödediler altinlarimi da aldilar direk taki dan sonra yani allah bilir de bilezikler kolumda olmasaydi onlar da giderdi!!!:50:
zaten ayri ev olacagini anladiktan sonra onunla oturmak istemedigimizi anladiktan sonra konusmaz olduk küsüs...
nikahim ayri bir günde oldu kadin nikah olurken ceketini bile cikarmadi elini de öptürtmedi tek agladi hüngür hüngür... imam nikaha hic tesrüf etmediler bile. herseyimizi borcla yaptik halen de tikir tikir ödüyoruz
dügünden sonra beni aramadi cagirmadi el öpmeye bir kere esimle konusurken beni sormadi benim ona hic birsey yapmadigim halde tek benim varligim gözüne batiyor...
esim de ana kuzularin krali hep ondan yana oldu iste oda bir anne oda bilmem ne bende haksizlaga hiiiiiiic ama hiiic gelemem actim agzimi tartisdim esimle zorla gözlerini actirtdim!!! simde de 5 aylik evliyiz ve cok sükür oda anladi artik kac kere gitti altinlari istemeye kadin yok borc kapatim diyor baska gün yok dedenlere verdim el öpmeye giderken vericekler yok bilmem ne bin tane bahane uyduruyor esim de öyle herseyin farkinda vardi benim degil annasinin haksiz oldugunu anladi... en son patladi oda annesi: yaziklar olsun 4 altinin hesabini mi soruyorsun dediginde!! asil size yaziklar olsun madem 4 altinin hesabi o 4 altini da neden vermiyorsun da tartismayalim??? cakti kapiyi gitmis!! ben yoktum tabi ne el öpmeye gittim ne baska türlü görüstüm daha onlarla...
artik huzurumu buldum o paralari da altinlari da alsin oglunun yerine onlari sevsin artik cadi görümcemle beraber!!!:16: artik yok onlar hayatimizda!!

hic susmayin!!!! söz sirasi nisan sirasi yada dügün öncesi olsun sakin SUSMAYIN olan size olur!! bende cok pismanim ilk zamanlarda agzimi acmadigim icin hayatimdaki en güzel en mutlu günlerimi maaf ettiler!!!:43::43::14:

zaten sırf oğulları istediği için kuduruyolar kendileri alsaydı seslerini bile çıkaramazlardı....bendede aynı her gitmemde laf sokuyo gitmeden önce binbir stresle gidiyorum

yüzünü görmeyi bırak sesini bile duymaya tahammülüm yok..mecbur arıyorum 10-15 günde bir yoksa duygu sömürüsüyle şikayet ediyo oğluna.o telefonu açıp kapatana kadar elim ayağım titriyo o kadar sevmiyorum yani.dilimle söyleyemesemde içimden hiç hayırlı dualar etmiyorum yani engel olamıyorum kendime.

yüzünü görmeyi bırak sesini bile duymaya tahammülüm yok..mecbur arıyorum 10-15 günde bir yoksa duygu sömürüsüyle şikayet ediyo oğluna.o telefonu açıp kapatana kadar elim ayağım titriyo o kadar sevmiyorum yani.dilimle söyleyemesemde içimden hiç hayırlı dualar etmiyorum yani engel olamıyorum kendime.

kız sevınc neden topık ılgılenmıyon yarım ede bılrım benım kaynoşla sorun yok ama madem konu actın destek ol kaynan madurlarına :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

allah hepınız yarımdımcısı olsunn:14::14:

Bende istenmeyen bir gelin adayı olarak kaynanamla sorun yaşadım. Eşim Allaha şükür çok olgun bir insandır arada dengeledi bizi. Bütün isteklerimi yaptı sağolsun...

İlk başlarda sevmeye bile çalıştım lakin şimdi saygı duyuyorum sadece..Zaman ne gösterir ileride bilinmez, büyük konuşmamak lazım. Kinci bir insan değilim, bana adım atarsa bende ona giderim...

İlk tanışmaya geldiklerinde daha isteme yokken bunlara eşya falan yok demeye başladı :)
Çok şey oldu ama bir tanesi var ki unutmam özellikle.
Yeni evlenmiştim, köye gittik..
Köylerin adetinden bahsediyorduk...O da sen buralı olsan kimse seni almaz dedi :53:
Bu arada kızlar kendimi övmeyi sevmem ama toplumca da beğenilen bir kızım yani ama işte onlar beğenemiyorlar bizi bir türlü :1:

Benim 5 - 6 tane kayınvalidem var. Anne,abla,enişte,teyzeler,kuzenler... Benim eşim de tam anlamıyla 5 yaşındaki çocuğun duygusal zekasına sahip , çok korkar annesinden de ablasından da . Düşün telefonu meşgule almaya korkar. Kararlarına, eşime ben tabi ki saygı duyuyorum, ama sadece ben saygı duyuyorum. Ona saygı duyan, onu sallayan kimse yok etrafında, ama o ölüyor kendisine, eşine saygı duymayan ailesi, sülalesi için. Acıyorum haline, üzülüyorum,gülüyorum.Pek bir karmaşığım...

alt üst oturuyoruz ve kadın tam bi deli...bir yıldır konusmuyoruz iki cocugum var ikisinide asla göremeyecek oglumu görüyordu ama kızım 2 aylık ve daha hic gormedi

alt üst oturuyoruz ve kadın tam bi deli...bir yıldır konusmuyoruz iki cocugum var ikisinide asla göremeyecek oglumu görüyordu ama kızım 2 aylık ve daha hic gormedi

Töbe Yarabbim ya!!! Mümkünse taşın ordan , kaç hemen. Ben hayatımda ailemde ufacık bile saygısızlık görmemişken benim eşimin annesi,babası, ablası eşime küfrediyorlar, bağırıyorlar, erkekliğine bile laf ettiler abartmıyorum; eşim onlara sarılıyor!!!!CAhillik, görgüsüzlük, ahlak yoksunluğu da var tabi. Ordan kaç ki çocukların o delinin yanında büyümesin, ister istemez etkilenecektir. Allah yardım etsin arkadaşım!

yalnız olmadıma sevınsemmi yoksa bukadar kadının sorunu aynı ve çözümsüz bi durum dıye üzülsemmmi bılemedım bende kaynana maduruyum malasef her yaptığım hata her sölediğimyalnış herzaman suçluyum gözümün üstünde kaşım olması bile hata yaşadıklarım şuan aklımdan geçiyorda (hala yaşamaya dvm edıyorum )nasıl dayandım nasıl dyaanıyorum benım annem babam yok malasef annem doğumda ölmüş bana sen okadar kötüsünki anne katilisin annenı bile öldürmüş bi insansın bile dedı hala kulaklarımda ömürboyuda unutamam sanırım eşimle bırlıkte çalışıyorduk ve olduğu gıbı kayınvalıdeme verıyorduk maaşımızı tabıkı çok rahatsızdım ama yapçak bişi yok ses etsemm kıyamet kopar bana haftada 5 lira verıyolardı maaşımı zaten kayınpeder çekerdi uzun sure çocuğumuzda olmadı tabı bu dahada delirtti onu gerçi şimdi oldu olduğu için fesatlanıyo ne yapsam yaranamıyorum mutlaka bi eleştıısıvardır tabıkı mukkemmel değilim kimmukemmelki ama hata arayan sürekli bişeyler bulur geceleri oğlum ağlıyo hemen kayınpeder gelıyo kapıya ver gezdıırcem saat 4te yanı bendemı sorun artık anlamıyorumnasıl bukadar rahatlar gerçekten anlamıyorum kendımden şüphe etmeye başladım tabı kapıyı açmıyorum uyur bırazdan dıyorum kızıyo sölenıyo gidiyo ramazan olduğundan eşimde gece çalışıyo bu arada attığımız çöpleri verın bız atalım deyip karıştırıyolar tek tek bakıyo onu yemişler bunu yemişler dıye seslerını duyuyorum daha neler neler nezaman son bulur bılmıyorum ama onlarla ayrı kaatlrda ama aynı evdeyaşamaya mecburuz çünkü eşim onlardan ayrılmak istemez

yalnız olmadıma sevınsemmi yoksa bukadar kadının sorunu aynı ve çözümsüz bi durum dıye üzülsemmmi bılemedım bende kaynana maduruyum malasef her yaptığım hata her sölediğimyalnış herzaman suçluyum gözümün üstünde kaşım olması bile hata yaşadıklarım şuan aklımdan geçiyorda (hala yaşamaya dvm edıyorum )nasıl dayandım nasıl dyaanıyorum benım annem babam yok malasef annem doğumda ölmüş bana sen okadar kötüsünki anne katilisin annenı bile öldürmüş bi insansın bile dedı hala kulaklarımda ömürboyuda unutamam sanırım eşimle bırlıkte çalışıyorduk ve olduğu gıbı kayınvalıdeme verıyorduk maaşımızı tabıkı çok rahatsızdım ama yapçak bişi yok ses etsemm kıyamet kopar bana haftada 5 lira verıyolardı maaşımı zaten kayınpeder çekerdi uzun sure çocuğumuzda olmadı tabı bu dahada delirtti onu gerçi şimdi oldu olduğu için fesatlanıyo ne yapsam yaranamıyorum mutlaka bi eleştıısıvardır tabıkı mukkemmel değilim kimmukemmelki ama hata arayan sürekli bişeyler bulur geceleri oğlum ağlıyo hemen kayınpeder gelıyo kapıya ver gezdıırcem saat 4te yanı bendemı sorun artık anlamıyorumnasıl bukadar rahatlar gerçekten anlamıyorum kendımden şüphe etmeye başladım tabı kapıyı açmıyorum uyur bırazdan dıyorum kızıyo sölenıyo gidiyo ramazan olduğundan eşimde gece çalışıyo bu arada attığımız çöpleri verın bız atalım deyip karıştırıyolar tek tek bakıyo onu yemişler bunu yemişler dıye seslerını duyuyorum daha neler neler nezaman son bulur bılmıyorum ama onlarla ayrı kaatlrda ama aynı evdeyaşamaya mecburuz çünkü eşim onlardan ayrılmak istemez

Çocuğun da varmş Allah eşini de ailesini de ıslah etsin...

:53::53::53:inanamıyorum:53:

inanamıyorum ya allahım size sabır eşinize akıl ve fikir versin:(((

biliyomusunuz arkadaşlar kızım olmasından korkuyorum sanki büyüyüecek oda çekicek böyle acılar diye... tövbe yarabbim tövbeee.... seb bebegimin saglıklısını hayırlısını ver iyi kalpli iinsanlarla karsılastır yarabbim

Back
X