Hep anlayisli iyi hic biseye kardmayan biri gibi durdu zaten ayni sehirde degiliz fakat nisan sonrasi herseye alinlara badladi cevresindekiler de cok doldurmus belli.. telefonda gorusuyoruz ama surekli kendini ovuyor ailesini cocuklarini dunurunu bile anltr ovunmek icin ama en sonun da aramizda tartsma yasandi nisan sonrasi ve demedigini birakmadi her lafina karsilik vermeyecekmisim ewet diyecekmisim o konusacakmis.. ve surekli beni kiziyla kiyasli yok onun nisani bole olmus yok soyle cekmis banane ya eltim mi ki sanki o yasadi die bnde mi yasayim yok oglunu vermezmis gelin alrmis.. nisanlmla da arsmkotu bi suru sey oldu alttan alta laf sokuyor guler yyuzlw tatilkerde daha cok onlarin yanina gidilecekmis yok soyle yok boyle adteleriymis.. baska seye gelince adetler kalkti dr kendine gelince bizim orada ole bnde hic bsey demedim nisanlima da tam anlatmadim suan tatilde ailesini yaninda hala aramiz ii deil bixey desem gder annesine der daha cok buyur oraya gttiginden beri dwgisti zaten., bilmiorum belki o da korkuodur anlamaya calisiorum evlenince biz istanbulda yasayacagiz isimiz aileme cok yakin ikimiznde ondan mi diorum ama korku basladi simdi de ilerde cok sorin cikarirsa die