- 7 Aralık 2012
- 416
- 248
- 63
Benim kv iyidir. Hiç yüz göz olmadık şimdiye kadar. Ama evlerimiz yakın olmadığı için ve ben herşeye cevap vermediğim için sorun çıkmadı. Eltimle dipdibeler ve çok sorun yaşamışlar. Çünkü torunlarına çok karışıyor. Sanki anneleri. İyiliklerini düşünüyor belki ama sürekli gelinin kararlarına müdahale edilince çocukta bunu bir güzel kullanıyor.
Bana da aynısını yapar mı diyordum. Hamile kalır kalmaz başladı karışmaya. Şu şöyle olur, bunu böyle yap.
Çikolata verme der ama çocuk isteyince gelini vermese canı çekmiş bırak yesin der
Yemek saatinde sofrada yesin der ama sofra hazırlanırken çocuğu yedirseydin acıkmış o belli der
Çocuğu kalın giydir ama terletme der! Nasıl olacaksa o :))
Çelişkiler insanı yani. Ama genel anlamda çok iyidir Allah razı olsun. Onun için önemseyip sorun çıkarmıyorum ben.
Bana da aynısını yapar mı diyordum. Hamile kalır kalmaz başladı karışmaya. Şu şöyle olur, bunu böyle yap.
Çikolata verme der ama çocuk isteyince gelini vermese canı çekmiş bırak yesin der
Yemek saatinde sofrada yesin der ama sofra hazırlanırken çocuğu yedirseydin acıkmış o belli der
Çocuğu kalın giydir ama terletme der! Nasıl olacaksa o :))
Çelişkiler insanı yani. Ama genel anlamda çok iyidir Allah razı olsun. Onun için önemseyip sorun çıkarmıyorum ben.