Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Bide eltim kv beraber oturuyoz tabi.Eltimin bi kizi var.Surekli kirletiyo beraber kaldigimiz evi.Annesi hic bisey demez.Surekli arkasini topluyorum.Yani demem oki ayriysaniz haftada bi defa gorusmekten bisey olmaz.Birlik oturmak cok zor hemde cok.

ilk yazı benden gelsin
Ben evlenince kayınvalidemle yanyana dairelerde oturmak zorunda kaldım
ilk başlarda çok farkedemiyorsunuz
Sonra bi baktım sürekli kaynanamlardayız kahvaltıya çağırıyor ordayız
Akşam yemeğine ordayız taa ki gece yatana kadar evimize gidemiyoruz.
Eve sadece yatmadan yatmaya gidiyoruz.
Eşime dedim ya biz yeni evliyiz evimizde vakit geçirelim
Evliliğimizin ilk günlerinin tadına varalım o da tamam nasıl istersen dedi.
Ama rahat huzur veren yok zırt pırt kapı çalar
gitmesen küserler gece eve gidecek oluruz biraz daha oturun diye ısrar kıyamet
bizim kapı açılsa bizden önce kapıya çıkarlar kim geldi nereye gidiyorsunuz
daha neler neler anlatsam roman olur
evliliğimin 2,5 senesini burnumdan getirdiler.:KK37:
aaaa aynı ben ı anlatmışsın aynı seyı bende yasıorm gıtmesen surat yapıolr sankı mecburum he r gun gıtmeye onlr gelır her gun allaahımm sallamıorm artık

Alt komşum biraz kafa dengiydi
kadın kahveye gelir kapı sesini duyunca ondan önce kaynanam damlar
o gidene kadar gitmez bir muhabbet ettirmez
arkadaşlarımız gelir zırt pırt birşeyleri bahane edip eve gelir bir huzur vermez
çevremizdeki insanlar bunu farkedip evimize gelmez oldular.
sabahın köründe kapıya damlar daha uyanmadınmı diye
kapıyı açmazsa telefon açar daha yatıyormusun diye :KK37:
ee kahvaltı hazır gel ya ben evimde kahvaltı yapmak istiyorum. Anlamazlar.. ne desen anlamadılar ....:KK37:
ay ben ılk evlendgm zamnlar daha çalışmıorm her allahın gunu ama kahvaltıya gel gıderım daha uyuyorm ama tamm der ınerdm aaaakşama kadr bıramazlardı eve çıkayım

ay ben ılk evlendgm zamnlar daha çalışmıorm her allahın gunu ama kahvaltıya gel gıderım daha uyuyorm ama tamm der ınerdm aaaakşama kadr bıramazlardı eve çıkayım

iyi ki anahtarınızı elinizden almamışlar :KK12:

iyi ki anahtarınızı elinizden almamışlar :KK12:
yedegı var tatlım :D ben ısdeyken aksam eve gırıorm bı bakıorm esyaalrın yerler degısmıs kafasına gore yemek yapıo mesela allahın gücüne gıtmesın ama heeergun tavuk yıyolr ben yemek ıstemıorm ılla yıyodum fln en son dedm ay yıyemıorm degısık seyelr yaopcm bu aralarkocama dıorm napım yoksa anlamıo:D

yedegı var tatlım :KK70: ben ısdeyken aksam eve gırıorm bı bakıorm esyaalrın yerler degısmıs kafasına gore yemek yapıo mesela allahın gücüne gıtmesın ama heeergun tavuk yıyolr ben yemek ıstemıorm ılla yıyodum fln en son dedm ay yıyemıorm degısık seyelr yaopcm bu aralarkocama dıorm napım yoksa anlamıo:KK70:
hiç hoşlanmadığım şey o anahtar onlara sen yokken girsinler diye verilmiyor ne ayıp bir keresinde işten eve geliyoruz eşimle kapıya bir baktık kv kp ayakkabıları bize haber vermek yok birde kapının açılma sesiyle kv min mutfağa koşup içinde yıkanmış bulaşık maknasına kirli bardak dizme halleri yokmuydu o gün katil olmadıysam daha olmam :KK53:

Selam arkadaşlar kaynanayla ilgili türlü türlü dertler var bunları bir başlık altında toplayıp kimin
kaynanasıyla ilgili ne sorunu varsa buraya yazsın hepberaber paylaşıp hepberaber çözüm yolu bulmaya çalışalım.

Tek bir sorundan bahsetmiyorum kaynanayla ilgili ne derdiniz varsa buraya yazın.

Ben evlenince evini barkını ailesini bırakıpta eşinin memleketine yerleşme hatasında bulunan biriyim.
Özellikle büyük şehirden küçük şehire taşınmak başlı başına bir problemmiş.
Yeni bir hayata alışma evreleri geçirirken eşimin çevresindeki insanların cahil kendini yetiştirmemiş
Sabit fikirli anlayışsız insanlar olduğunu farkettim :KK31:
Özelliklede annesi....
Onun yüzünden evliliğimi bitirme noktasına geldi.
Tası tarağı toplayıp memleketime dönme noktasına geldim.
Bu topici de o yüzden açtım paylaşalım ve birlikle çözüm yolları bulmaya çalışalım
Bu kaynanalar artık hayatı bize zindan edemesin.

hahhahhahah işte buna bayıldım :KK31:

kaynananm yok ama sözlümden ayıran ex kayganam var
CAHİL
YOBAZ
SABİT FİKİRLİ
LAF ANLAMAYANA
TAKINTILI
OĞLUMDA OĞLUM DİYE GEZEN
KENDİ GİBİ KAPALI GELİN İSTEYEN AÇIK OLAN BENİ KAPATMAK İSTEYEN
ARKAMDAN TONLA OYUN ÇEVİREN
OĞLUNA OKUYUP ÜFLEYEN SOĞUTMAK İÇİN

AYYYYY daha neyini sayayım ki ben ama tebrik ederim başardı
  • :cry:
    :cry::cry:

hiç hoşlanmadığım şey o anahtar onlara sen yokken girsinler diye verilmiyor ne ayıp bir keresinde işten eve geliyoruz eşimle kapıya bir baktık kv kp ayakkabıları bize haber vermek yok birde kapının açılma sesiyle kv min mutfağa koşup içinde yıkanmış bulaşık maknasına kirli bardak dizme halleri yokmuydu o gün katil olmadıysam daha olmam :KK53:
bende sık yaşadım o durumu bbırde kafasına gore gırıp bıseler yapıo sonra da dıoki bugun sunu yaptım bunu yaptm ay belim agrıo bılmem nerem agrıo bende dıodum ay canım nıe zahmet ettın bak heryerın ağrımış bosver bırak yorma dıorm kendını geçiorum artık bu araalr takılmıor bızım eve bazen bılerek dağıtıp çıkıorm :D ay ssankı acaba bende onn evıne gırım yapımmı ıstıo ki elimi bile sürmüorum kızı var bekar o yapsın canım hiç uğraşamam zaten saygıda kusur etmiyorum bırde herşeye bı fıkır vermese olmuyo yönetici ya kendi Allahdan sabırlıyım dalgaya alırım tartışmam

kaynana yüzünden çok çektim ben. saygı gösterdim hem de çok saygı gösterdim ama ben saygı gösterdikçe kaynanamın bir yerleri kalktı. sadece kaynana değil eşimin tüm akrabaları üstüme gelmeye başladı. bir kişiyle değil neredeyse tüm aileyle mücadele ediyordum. tabiki tüm bunlar nişanlıyken oldu. beni oğlundan ayırmaya çalışmalar annenin evine gitme demeler tüm maaşını bize ver demeler evine hiç eşya alma sadece bize al demeler ve en son namusuma dil uzatınca bende frenler boşaldı:) eşime ayrılmak istediğimi söyledim. düğüne bir hafta vardı. eşim benden ayrılmak istemedi. çünkü annesinin tüm yaptıklarını gördü. bana vurması için oğluna yalvarıyodu adeta kadın ya... eşim annesini tamamen sildi. yani aklını başına alana kadar. benimde bu arada ağzım açıldı. demediğimi bırakmadım. evimden kovdum. hepsini teker teker kovdum. saygı gösterince benden kötüsü yoktu. kaynanaya kötü davranınca benden iyisi yok. şimdi orada burada hakettim diyomuş. eşime annendir ara sıra git derim yok der. kaynana bana beddua ederken kendi kızı emes hastası oldu. evlenmiş ve çok mutsuzmuş. kovduğum günden beri kaynana karşıma çıkamıyor. o kadını görsem bir kaşık suda boğarım. bu dünya böyle kızlar. asla alttan almayın asla... ana kuzusu bir erkekle asla evlenmeyin. ana kuzuları da gitsin anneleriyle yaşlanıp ölsünler. gayette evden kovdum o kaynanayı ve çok mutluyum. ve ne olursa olsun ekonomik özgürlüğünüz olsun

benimki beni hiç sevmezsaygı da duymaz.herşeyimi kıskanır.ne alsam gözü götürmez.

merhaba hanımlar aranıza yenı katıldım bugun :) kaynana ıle gecınme dıye ınternette yazılar okurken burdakı gecmıs seneler aıt pek cok yasanmıslıklar okudum. sankı kendımı gordum herkeste bıraz...

bende 2 senedır ewlıyım we kayınwalıdemle yasamayı kabul etmek gibi hata yapanlardanım. :( oyle böyle bır hata degil hemde.. o kadar cok pişmanım ki yasadıgım su 2 sene bana 10 sene gıbı gelıyor.

her kayın valide gibi nişanlılık döneminde melek olan o kadın ewlendikten sonra adeta yırtıcı azgın bir insana dönüştü. ewlenmeden önce ben sizinle pek durmam gezerim, kızıma giderim, keyfime bakarım diyen kadın ewlılık hayatımız boyunca toplasan 8 ay boyunca bizi yalnız bırakmıstır. kalan 1,5 seneyı ıse surekli dizimin dibinde bizimle olarak gecirdi.

ilk ewlendiğiz zaman 6 ay eşimle yalnız kalamadık eşimle... sürekli onu bunu bahane ederek ne kızına gitti ne de başka bir yere. tabii bu sure zarfı ıcınde bende ewliliğimin en güzel aylarını kaybettim :( sonra neyseki gitti 5 ay kızında kaldı sağolsun ama bi geldi bana da pir geldi :( kaldıgı her bır gunu saymıs her agzını actıgında ben su kadar kaldım soyle gıttım hep basımıza kaktı. zaten bırdaha da gıtmedı. inanılmaz bir sekılde hem ewını hem oglunu kaptırırm psikolojısıyle adeta bana soguk savaş açtı. benim yanımda eşimi vıcık vıcık opmeler, aldıgımız herseye karışmalar,(sanki onun parası ıle alınmıs gibi). ben we eşim ewlendıgımız gunden berı çalısıyoruz. ewlendıgımız gunden berıde borc oduyoruz zaten. kendısının kayınpederımden kalma emeklı maası war. her ay eşim çeker gider eline sayar. ewın az cok bazı gıderlerı ıcınde yardım eder. sagolsun. ama eşe dosta da anlatır yaptıgı her bır odemeyi. kısacası kendını övmeyi pek sever. sürekli kendinden bahseder. hep o çekmiş zamanında o kötü zaman yaşamıs vs felan... kendını bu derece övmesi o kadar sınırıme dokunuyor ki. bazan artık yeter dıyıp ortalıgı kırıp dokesim geliyor.
ewimizde ıkı tane tv ıkı bırı salonda bırı oturma odasında olmasına ragmen sureklı bızımle her aksam her sabah her oglen. elınden gelse dısarı cıkmalarımıza da gelıcek. bır aksam bır fılm ızleyelım desem once ondan ızın alıp oyle ızleyebılıyoruz. bır aksam salonda ayrı yemek ıstesem once onun sofrasını hazırlayıp gonlunu alıyorum. we esım bana bu konuda hıc yardımcı olmuyor. en ufak tartısmalarımızda sureklı annesının yanında. ewlılıgımı 2 sene olmasına ragmen bıtırme noktasına cok geldım. sen haklısın dıyıp duruyor ama benım ıcınde bısey yapmıyor. yalnız kalmak ıcın yenı sewgılıler gıbı sureklı dısarı cıkıp duruyoruz. ben dısarı cıkıcaksam nıye evlendım kı :(
tum bunlara ragmen dunya ıyısı bır gorumcem var. her derdımde benım yanımda olan. kac kere gorumcem aramıza gırıp kayın walıdemle konusmasına ragmen kadın evımde evım dıyor baska bısey demıyor. sanki ben onu sokaga attıyor gibi göstermeye calısıyor beni.
psikolojık olarak cok yıprandım we dayanacak gucumde kalmadı artık. bu durumu kıme anlatsam haklısın ama yapcak bısey yok cunku esın annesını bırakmaz dıyorlar. we kayınvalıdemde bunu cok ıyı bıldıgı ıcın sureklı eşımı duygusal yonden kullanıyor. en ufak bıseyde o tımsah gözyaşlarını açıyor. eşimde bunu yiyor. nerdeyse annesini bırakmamak adına beni bırakıcak adam. nasıl bir anne ogluna bu denli duygu sömürüsü yapıp elinde tutmaya çalışır anlamıyorum. benim annemde kayın valide ama oglum uzulmesin araları ıyı olsun dıye abımlere kalmaya bıle gıtmez. çekinir gelinden. ama benım kaynanamın agzının kemıgı kırılmıs heralde. en son 5 gun once kavga seklınde bır alevlendıkte bana demediğini bırakmadı :( we bu sırada eşimde yanımdaydı ama annesine bı sus demedi. hep beni susturmaya çalıştırdı. bende sanırım ufak catlı bır sınır krızı gecırdım o anda :( cunku duydugum seyler gercekten cok ayıptı :( hanı su seda sayanın kaynana programı wardı ya ' ben dogurdum ben dogurdum ' dıyen anneler aynı onlar gıbı soylendı durdu.

vel hasıl kelam ben bu konudan cok dertlıyım. eşimle birlikte aile terapisine gitmeyi düşünüyorum.belki bu sayede eşim bir danışman yardımıyla benim onun ailesi oldugumu anlar çünkü bana sürekli annem benim ailem diyip duruyor. :( zaten sıgıntı gıbı hıssettıgım o ewde ıyıce yalnız hıssedıyorum kendımı bazan. eşim yalnız ben oldugumda cok farklı annesi oldugunda çok farklı bir insan oluyor. annesi adeta kocamın ayarlayıla oynuyor.

esimle birbirimizi cok sewıyoruz. aramızdakı tek sıkıntı kayın walıdem ama sewgı de artık canımı cok acıtıyooooor :( cok sewıyorum ama o kadar sewılmıyormuyum dıye dusunuyorum...

merhaba hanımlar aranıza yenı katıldım bugun :) kaynana ıle gecınme dıye ınternette yazılar okurken burdakı gecmıs seneler aıt pek cok yasanmıslıklar okudum. sankı kendımı gordum herkeste bıraz...

bende 2 senedır ewlıyım we kayınwalıdemle yasamayı kabul etmek gibi hata yapanlardanım. :KK43: oyle böyle bır hata degil hemde.. o kadar cok pişmanım ki yasadıgım su 2 sene bana 10 sene gıbı gelıyor.

her kayın valide gibi nişanlılık döneminde melek olan o kadın ewlendikten sonra adeta yırtıcı azgın bir insana dönüştü. ewlenmeden önce ben sizinle pek durmam gezerim, kızıma giderim, keyfime bakarım diyen kadın ewlılık hayatımız boyunca toplasan 8 ay boyunca bizi yalnız bırakmıstır. kalan 1,5 seneyı ıse surekli dizimin dibinde bizimle olarak gecirdi.

ilk ewlendiğiz zaman 6 ay eşimle yalnız kalamadık eşimle... sürekli onu bunu bahane ederek ne kızına gitti ne de başka bir yere. tabii bu sure zarfı ıcınde bende ewliliğimin en güzel aylarını kaybettim :KK43: sonra neyseki gitti 5 ay kızında kaldı sağolsun ama bi geldi bana da pir geldi :KK43: kaldıgı her bır gunu saymıs her agzını actıgında ben su kadar kaldım soyle gıttım hep basımıza kaktı. zaten bırdaha da gıtmedı. inanılmaz bir sekılde hem ewını hem oglunu kaptırırm psikolojısıyle adeta bana soguk savaş açtı. benim yanımda eşimi vıcık vıcık opmeler, aldıgımız herseye karışmalar,(sanki onun parası ıle alınmıs gibi). ben we eşim ewlendıgımız gunden berı çalısıyoruz. ewlendıgımız gunden berıde borc oduyoruz zaten. kendısının kayınpederımden kalma emeklı maası war. her ay eşim çeker gider eline sayar. ewın az cok bazı gıderlerı ıcınde yardım eder. sagolsun. ama eşe dosta da anlatır yaptıgı her bır odemeyi. kısacası kendını övmeyi pek sever. sürekli kendinden bahseder. hep o çekmiş zamanında o kötü zaman yaşamıs vs felan... kendını bu derece övmesi o kadar sınırıme dokunuyor ki. bazan artık yeter dıyıp ortalıgı kırıp dokesim geliyor.
ewimizde ıkı tane tv ıkı bırı salonda bırı oturma odasında olmasına ragmen sureklı bızımle her aksam her sabah her oglen. elınden gelse dısarı cıkmalarımıza da gelıcek. bır aksam bır fılm ızleyelım desem once ondan ızın alıp oyle ızleyebılıyoruz. bır aksam salonda ayrı yemek ıstesem once onun sofrasını hazırlayıp gonlunu alıyorum. we esım bana bu konuda hıc yardımcı olmuyor. en ufak tartısmalarımızda sureklı annesının yanında. ewlılıgımı 2 sene olmasına ragmen bıtırme noktasına cok geldım. sen haklısın dıyıp duruyor ama benım ıcınde bısey yapmıyor. yalnız kalmak ıcın yenı sewgılıler gıbı sureklı dısarı cıkıp duruyoruz. ben dısarı cıkıcaksam nıye evlendım kı :KK43:
tum bunlara ragmen dunya ıyısı bır gorumcem var. her derdımde benım yanımda olan. kac kere gorumcem aramıza gırıp kayın walıdemle konusmasına ragmen kadın evımde evım dıyor baska bısey demıyor. sanki ben onu sokaga attıyor gibi göstermeye calısıyor beni.
psikolojık olarak cok yıprandım we dayanacak gucumde kalmadı artık. bu durumu kıme anlatsam haklısın ama yapcak bısey yok cunku esın annesını bırakmaz dıyorlar. we kayınvalıdemde bunu cok ıyı bıldıgı ıcın sureklı eşımı duygusal yonden kullanıyor. en ufak bıseyde o tımsah gözyaşlarını açıyor. eşimde bunu yiyor. nerdeyse annesini bırakmamak adına beni bırakıcak adam. nasıl bir anne ogluna bu denli duygu sömürüsü yapıp elinde tutmaya çalışır anlamıyorum. benim annemde kayın valide ama oglum uzulmesin araları ıyı olsun dıye abımlere kalmaya bıle gıtmez. çekinir gelinden. ama benım kaynanamın agzının kemıgı kırılmıs heralde. en son 5 gun once kavga seklınde bır alevlendıkte bana demediğini bırakmadı :KK43: we bu sırada eşimde yanımdaydı ama annesine bı sus demedi. hep beni susturmaya çalıştırdı. bende sanırım ufak catlı bır sınır krızı gecırdım o anda :KK43: cunku duydugum seyler gercekten cok ayıptı :KK43: hanı su seda sayanın kaynana programı wardı ya ' ben dogurdum ben dogurdum ' dıyen anneler aynı onlar gıbı soylendı durdu.

vel hasıl kelam ben bu konudan cok dertlıyım. eşimle birlikte aile terapisine gitmeyi düşünüyorum.belki bu sayede eşim bir danışman yardımıyla benim onun ailesi oldugumu anlar çünkü bana sürekli annem benim ailem diyip duruyor. :KK43: zaten sıgıntı gıbı hıssettıgım o ewde ıyıce yalnız hıssedıyorum kendımı bazan. eşim yalnız ben oldugumda cok farklı annesi oldugunda çok farklı bir insan oluyor. annesi adeta kocamın ayarlayıla oynuyor.

esimle birbirimizi cok sewıyoruz. aramızdakı tek sıkıntı kayın walıdem ama sewgı de artık canımı cok acıtıyooooor :KK43: cok sewıyorum ama o kadar sewılmıyormuyum dıye dusunuyorum...
canım çok üzüldüm ama bir aile terapisti çok iyi gelebilir inan bende kayınwalidemle 6 ay yaşadım ama bu sorunların hiçbiri olmadı sen çok şanssızmışsın ama dediğim gibi aile terapisti durumu düzeltmenize yardımcı olcağına inanıyorum

canım çok üzüldüm ama bir aile terapisti çok iyi gelebilir inan bende kayınwalidemle 6 ay yaşadım ama bu sorunların hiçbiri olmadı sen çok şanssızmışsın ama dediğim gibi aile terapisti durumu düzeltmenize yardımcı olcağına inanıyorum
inşallah canım dediğim gibi bende en başta o ıyı olan kaynanam olsa tamam ama artık dedıgı kotu seylerden sonra yok yanii :((

Bosanmayi denesen mesela yada tesebbus etmeyi ?

bende 2 senedır ewlıyım we kayınwalıdemle yasamayı kabul etmek gibi hata yapanlardanım. :KK43: oyle böyle bır hata degil hemde.. o kadar cok pişmanım ki yasadıgım su 2 sene bana 10 sene gıbı gelıyor.

ilk ewlendiğiz zaman 6 ay eşimle yalnız kalamadık eşimle... sürekli onu bunu bahane ederek ne kızına gitti ne de başka bir yere. tabii bu sure zarfı ıcınde bende ewliliğimin en güzel aylarını kaybettim :KK43: sonra neyseki gitti 5 ay kızında kaldı sağolsun ama bi geldi bana da pir geldi :KK43: kaldıgı her bır gunu saymıs her agzını actıgında ben su kadar kaldım soyle gıttım hep basımıza kaktı. zaten bırdaha da gıtmedı. inanılmaz bir sekılde hem ewını hem oglunu kaptırırm psikolojısıyle adeta bana soguk savaş açtı. benim yanımda eşimi vıcık vıcık opmeler, aldıgımız herseye karışmalar,(sanki onun parası ıle alınmıs gibi). ben we eşim ewlendıgımız gunden berı çalısıyoruz. ewlendıgımız gunden berıde borc oduyoruz zaten. kendısının kayınpederımden kalma emeklı maası war. her ay eşim çeker gider eline sayar. ewın az cok bazı gıderlerı ıcınde yardım eder. sagolsun. ama eşe dosta da anlatır yaptıgı her bır odemeyi. kısacası kendını övmeyi pek sever. sürekli kendinden bahseder. hep o çekmiş zamanında o kötü zaman yaşamıs vs felan... kendını bu derece övmesi o kadar sınırıme dokunuyor ki. bazan artık yeter dıyıp ortalıgı kırıp dokesim geliyor.
ewimizde ıkı tane tv ıkı bırı salonda bırı oturma odasında olmasına ragmen sureklı bızımle her aksam her sabah her oglen. elınden gelse dısarı cıkmalarımıza da gelıcek. bır aksam bır fılm ızleyelım desem once ondan ızın alıp oyle ızleyebılıyoruz. bır aksam salonda ayrı yemek ıstesem once onun sofrasını hazırlayıp gonlunu alıyorum. we esım bana bu konuda hıc yardımcı olmuyor. en ufak tartısmalarımızda sureklı annesının yanında. ewlılıgımı 2 sene olmasına ragmen bıtırme noktasına cok geldım. sen haklısın dıyıp duruyor ama benım ıcınde bısey yapmıyor. yalnız kalmak ıcın yenı sewgılıler gıbı sureklı dısarı cıkıp duruyoruz. ben dısarı cıkıcaksam nıye evlendım kı :KK43:
psikolojık olarak cok yıprandım we dayanacak gucumde kalmadı artık. bu durumu kıme anlatsam haklısın ama yapcak bısey yok cunku esın annesını bırakmaz dıyorlar. we kayınvalıdemde bunu cok ıyı bıldıgı ıcın sureklı eşımı duygusal yonden kullanıyor. en ufak bıseyde o tımsah gözyaşlarını açıyor. eşimde bunu yiyor. nerdeyse annesini bırakmamak adına beni bırakıcak adam. nasıl bir anne ogluna bu denli duygu sömürüsü yapıp elinde tutmaya çalışır anlamıyorum. benim annemde kayın valide ama oglum uzulmesin araları ıyı olsun dıye abımlere kalmaya bıle gıtmez. çekinir gelinden. ama benım kaynanamın agzının kemıgı kırılmıs heralde. en son 5 gun once kavga seklınde bır alevlendıkte bana demediğini bırakmadı :KK43: we bu sırada eşimde yanımdaydı ama annesine bı sus demedi. hep beni susturmaya çalıştırdı. bende sanırım ufak catlı bır sınır krızı gecırdım o anda :KK43: cunku duydugum seyler gercekten cok ayıptı :KK43: hanı su seda sayanın kaynana programı wardı ya ' ben dogurdum ben dogurdum ' dıyen anneler aynı onlar gıbı soylendı durdu.

vel hasıl kelam ben bu konudan cok dertlıyım. eşimle birlikte aile terapisine gitmeyi düşünüyorum.belki bu sayede eşim bir danışman yardımıyla benim onun ailesi oldugumu anlar çünkü bana sürekli annem benim ailem diyip duruyor. :KK43: zaten sıgıntı gıbı hıssettıgım o ewde ıyıce yalnız hıssedıyorum kendımı bazan. eşim yalnız ben oldugumda cok farklı annesi oldugunda çok farklı bir insan oluyor. annesi adeta kocamın ayarlayıla oynuyor.

esimle birbirimizi cok sewıyoruz. aramızdakı tek sıkıntı kayın walıdem ama sewgı de artık canımı cok acıtıyooooor :KK43: cok sewıyorum ama o kadar sewılmıyormuyum dıye dusunuyorum...

Bosanmayi denesen mesela yada tesebbus etmeyi ?
eşine söyle annesine böyle düşkünse annesiyle evlensin. zaten aman annesidir bişey demeyin insanları anlamıyorum al bak saygı gösteriyo da ne oluyo yuvasından olacak kadıncağız. ben kendi annemi bile evime fazla çağırmam. evlilik sadece iki kişiyle olur

eşine söyle annesine böyle düşkünse annesiyle evlensin. zaten aman annesidir bişey demeyin insanları anlamıyorum al bak saygı gösteriyo da ne oluyo yuvasından olacak kadıncağız. ben kendi annemi bile evime fazla çağırmam. evlilik sadece iki kişiyle olur
aynen katılıyorum bende kendi ailemle bir sınır koydum arama yoksa cıvıklaşıyor evlilikten birşey anlamıyor insan

Back
X