Bunlar boyle yavrum asla dusunmezler evlatlarini
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben hic gorusmuyorum ohh kafam rahat evliligimin 3 yili altli ustlu zindan olan haytla gecti simdi Evimi degistirdim tabi gormuyorumda birak gtsin nisanlinda annesinin yaptıklarını n farkinda degilse ayril derim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eskiden aynı ev diyordu ama artık ayrı evi bırak ayrı kasaba diyoruz :))ayrı ev tutmayacak mısınız ben de kaynanamla oturuyorum ama hiç katlanılcak bişey degil canım Allah sabır versin sana daha masraflarınız başliycak sizin. o zaman daha problem başlar para yetmeyince
Eskiden aynı ev diyordu ama artık ayrı evi bırak ayrı kasaba diyoruz :))
en iyisi ben de kocama aynı şeyi diyorum senin ailene de uzak benimkine de en iyisi şehir dışı diye
Kızlar sizinle birşey paylaşacağım. Şu sıralar çok dertliyim.Nişanlımın babası ve annesi bi süre önce şiddetli geçimsizlikten dolayı boşanmışlar ve kaynanam sanıyorum ki oğlunu kocası gibi görüyor. Şöyle ki; şuan durumları pek parlak değil-ki zaten çok nadir gezip eğlenebiliyoruz- Buna rağmen her hafta biryerlere taksiyle gidiliyor,ayakkabılar alınıyor saçlar boyanıyor vs.. Hayır yani madem durumun yok bu nedir. Çocuk asgari ücret alıyor ev kirası bilmem ne derken kendine yetişemez halde. O kadar bencil ki hiçbir çaba yok. Ve ben bu durumda ne yapmalıyım? Ah dostlar sıkıntım bini aştı resmen yanii :44:
annesinin boşanmadan dolayı psikolojisi bozuktur o yüzden kafasını dağıtmak için kendini yeniliyordur. kime ne yani. annesi tabiki yapıcak kendi oğlu. o yapmıcakta kim yapıcak. o kadının psikolojisi çok iyi anlıyorum bi yakınımda aynı dertteydi. kendi oğlu kimsenin karışmaması lazım.
Aynen tatlım. İşte bakalım allah sonumuzu hayır etsin. Çok bencil ve sorumsuz bir annesi var ya. Evde yemek bile pişmiyo. Ama hergün sigara parası alıyor.
Benim herşeyimi etkiliyor sonuçta. Yakında evlenicez ve dügün olmasın bilmemne olmasın deyip duruyor. Kusura bakma da bu sorumsuzluk ve bencillikten baska birşey değil. kendi çocuklarını da düşünmesi gerek. onun dengesiz tavırları onalrı da etkiliyor. Nihayetinde ben gelini olucam ve dul değilim yani en güzelinden düğünümü isterim. Her genç kız gibi)
düğünü erteliyorsa haklısın o konuda bişey diyemem. ama annesi için bir miktar para harcaması normal bakım yapması falan
Ya canım tabiki annesidir ben varım artık vs diye birşey demiyorum zaten ama çocuk henüz 22yaşında ve genç. arkadaşlarına imreniyor. bana her hafta ağlıyo seni bir yere götüremiyorum falan diye. bunlar hoş şeyler değil ve annesinin bunları görüp te hala oturması saçma. Çaba yok. Anlıyorum yaşadıkları kolay değil elbette ki ama üstünden 4 yıl geçmiş. Yara geçmese de kabuk bağlar. Hayata atılması en önemlisi de çocuğunun yükünü hafifletmesi gerek yani. bence.
ayrı olunca aynı şeyi yapamaz evlenecek çocuğa yapılır mı bu ay Allah yardımcın olsun canım kaynana değil mi hepsinin köküne kibrıt suyu. ben lohusayken kadın 20 günde 1 kere ya süpürdü ya süpürmedi evi zor iş yabancıyla geçinmek
ben yeni ayrıldılar sandım ama nişanlınızında kibarca annesine söylemesi lazım, anne evlenicem birikim yapıcam diye
Ayy valla çok zor
yok canım 4 yıl gibi bir zamandan söz ediyorum. Söyleyemiyor sadece benden anlayış bekliyor
zor el kızı bize derler ama onlar apayrı sen yüz vermezsen devam edmez aynı şeye. ay hiç mi özenmemiş oğluna düğün etmeye ne insanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?