kaynanaya gicik olanlar hadi buraya!!!!!

Ayy benimkide gözüyle görmüyo ya çocuklar hep aç miğdeşeri beline yapışmış yada onun değimiyle kötülenmiş allahım bu nasıl bi düşünce her gördüğünde getir bişeyler yediriyim ne yerse aç tok zararlı zararsız vermeye çalışır önlüksüz mendilsiz çocuklarımı onun yüzünden şöyle tiril tiril giydiremedim hep leke hep leke kıyafetleri sanki ben bakamıyomuşum aç bırakıyomuşum gibi imalar allahım düşündükçe geriliyorum çok karışık yazdım valla ama anlayın halimi artık...

Bende nefret ediyorum yuzunu bile gormek sinirlerimi bozuyor,kimseden nefret etmem sevmedigim kimse yoktur,ama bu kadin bide kocasi beni hasta ettiler,kadinin her yaptigi batiyor.

Özlemisim bu konuyu :)
Önceden az icimi dokmemistim.
Az önce bile esimle tartistik kv ve tayfasi yuzunden.
İcimde kalanlari kusuyorum ben.
Gıcıklık az kalır yani nefret ediyorum hepsinden
Yandiklarni gorsem bir bidon benzinde ben dökerim.

Evlenmeden once sorsalardi bana ilerde bir kadindan nefret ediceksin diye kv aklimin ucundan bile gecmezdi yaa:)

Evlenmeden once sorsalardi bana ilerde bir kadindan nefret ediceksin diye kv aklimin ucundan bile gecmezdi yaa:)
Benim hayalimde kokos bir kv vardi
Boyle koluna giricem sosyete pazari gezicem,kahve icicez fal bakicaz, birlikde dedikodu yapicaz, sabah kahvaltilari falan.
Tamamen hayal urunuymuş.

Resmen hayaller paris hayatlar muş gibi oldu benim ki.

Benim hayalimde kokos bir kv vardi
Boyle koluna giricem sosyete pazari gezicem,kahve icicez fal bakicaz, birlikde dedikodu yapicaz, sabah kahvaltilari falan.
Tamamen hayal urunuymuş.

Resmen hayaller paris hayatlar muş gibi oldu benim ki.

Benimkide gelinlik bekleyen hergun beraber yiyip icicez o oturcak ben misafirlerini agirliycam,o sacma sapan orneklerle kizim sana soyluyorum gelinim sen anla oyunlariyla beni alt etmeye calisan kendini akilli zannedip ama cahilin onde gideni bir kadin,seni asla dinlemez,avazi ciktigi kadar bagirarak konusup kucuk cocuk gibi sen bana bunu yaptin al bende sana bunu yapicam diyen 10 yasindaki kiz cocugundan farksiz bir kadin!!!!

Benimkide gelinlik bekleyen hergun beraber yiyip icicez o oturcak ben misafirlerini agirliycam,o sacma sapan orneklerle kizim sana soyluyorum gelinim sen anla oyunlariyla beni alt etmeye calisan kendini akilli zannedip ama cahilin onde gideni bir kadin,seni asla dinlemez,avazi ciktigi kadar bagirarak konusup kucuk cocuk gibi sen bana bunu yaptin al bende sana bunu yapicam diyen 10 yasindaki kiz cocugundan farksiz bir kadin!!!!
Ayy haklı cikmak icin benimkide yirtardi kendini bogure bogure acındira acindira.
Ayy hep aklima geliyo film seridi gibi gözümün önünden geciyo yasadiklarim yasattiklari.
Diyemediklerim,sustuklarim,yuttuklarım
Gecmis zaman ama okadar icime oturduki surekli aklim geliyo.
Dahada cok kinleniyorum.
Hic azalmadi hep artiyo nefretim.

Ayy haklı cikmak icin benimkide yirtardi kendini bogure bogure acındira acindira.
Ayy hep aklima geliyo film seridi gibi gözümün önünden geciyo yasadiklarim yasattiklari.
Diyemediklerim,sustuklarim,yuttuklarım
Gecmis zaman ama okadar icime oturduki surekli aklim geliyo.
Dahada cok kinleniyorum.
Hic azalmadi hep artiyo nefretim.

Aynen beni anlatmissin canimm,aynennnnnn,elimden gelse ....neyse susuyum valla,rabbim kizindan gostersin beni unutturucak dert versin.

Cnm ne güzel anlatmışsin benimde hayat mus oldu valla.
Kader mi desek ne desek bilmiyorum
Kim kötü olmak ister ki.
Ama cikarci,ikiyuzlu,icten pazarlikli,fesat insanlar ugrasmak okadar zor ki.
Helede cahillik.
Sussan enayi yerine koyuluyosun konussan terbiyesiz diyolar.

Allah evimden cocugumdan etrafimdan uzak eylesin.

Kader mi desek ne desek bilmiyorum
Kim kötü olmak ister ki.
Ama cikarci,ikiyuzlu,icten pazarlikli,fesat insanlar ugrasmak okadar zor ki.
Helede cahillik.
Sussan enayi yerine koyuluyosun konussan terbiyesiz diyolar.

Allah evimden cocugumdan etrafimdan uzak eylesin.
Amin cnm. Aynı şeyleri yaşıyoruz demekki Sussak olmuyor susmasan saygısız oluyorsun ama kendi kızının dili pabuç gibi. Kızı ne kaynanasiyla ilgilenir ne annesiyle ilgilenir. Ama ona özgür ruhlu der kaynanam. Benim öyle bir ihtimalim bile yok ufacık bişey yapsam ortalığı ayağa kaldırır. Ama Allah büyük görecekler inşallah gunlerini

Amin cnm. Aynı şeyleri yaşıyoruz demekki Sussak olmuyor susmasan saygısız oluyorsun ama kendi kızının dili pabuç gibi. Kızı ne kaynanasiyla ilgilenir ne annesiyle ilgilenir. Ama ona özgür ruhlu der kaynanam. Benim öyle bir ihtimalim bile yok ufacık bişey yapsam ortalığı ayağa kaldırır. Ama Allah büyük görecekler inşallah gunlerini
Benim gorumcemde oyleydi cnm
Kendi kaynanasina bakmiyodu anneside gidip onda kalsa laf sokuyodu annesine
Ama o öyle diyolar geciyolardi.
Yok öyle bir dünya
O öylese bende böyleyim.

Bir insana öz kızı bakmazsa el kızı nekadar bakar.
3kızı var kaynanamin hic birinin yanina sigamiyo
Hepsi laf sokuyo
Kaynanamda fena bence ondan
Cenesi hic durmuyo herkesin evine ,duzenine ,gelenine ,gidenine laf ediyo.
Sukursuz bir kadin.

Ben bazen denk geliyorum eltime gorumceme k.v falan ayni semtteyiz gormiyim diye dua ediyorum disari cikinca
Uzakdan gorsem bile kan beynime sıcriyo

Back
X