kaynanaya gicik olanlar hadi buraya!!!!!

arkadaşlar kardeşler bacılar benim yazdığım mesajda asla asla asla kaynıma kötü bi laf söylemedim kaynımı çok severim hasa dır ilaç içmazsa yerdedir derken kaynanam onu bile doldurur üstüme salar zaten 2 kardeşler o hasta ama kaynanam bunu sallamaz bile hep sorun çıkarır geçen gün biraz geç uyandık diye dünyanın lafını etti en son bi orhan gelsin görürsünüz dedi yani iki kardeşi birbirine düşürecekti o anlamda gideyim kurtulayım bu kadından inanın kaynım bi bayıldığında anne diye bağırmaz yenge diye bağırır biz kardeş gibiyiz asla kötülemem bende de panik var kansızlık var alay etsem allah bunu kaldırır mı lütfe lütfe yanlış anlamayın yazımı lütfen lütfen

Kayinvalidenizi şikayet edeceksiniz diye olaylarla alakası olmayan, hasta bir insan hakkında böyle şeyler söylemeniz hiç hoş değil. O öve öve bitiremediginiz güzellikleriniz de -Allah muhafaza- bir hastalığa bakar.
asla öyle bi niyetim yok asla onu çok severim kaynanam o kadar kötüler beni ona o bişey dememiş ben onu kaynanam oğlu hastadır ama yinede kötülüyor beni ona onu dmek istedim lütfen yanlış anlamayın lütfen o benim canım canım

Arkadaşlar bnde daha 4 aylık evliyim kaynananımı sevmiyorum hiç çok gıcık bir kadın yaptıklarımın değerini, kıymetini bilmiyor kendisi böbrek hastasıdır .Evlenirken evi yakın aldık ki onlara acil bişeyi olunca gideriz diye .Arada gider işini gücünü görürüm ,bnde çalıştığım için çok vaktim olmuyor ama gel görki hep fazlasını istiyorlar.Dünde arayıp bni anneme şikayet etmiş sürekli gelmiyor gitmiyor ,bu bizim kaderimiz niye böyle vırt zırt bişiler saçmalamış. nasıl üzülmüş annem... şuan öyle doluyumkii anlatamam :( Olanla yetmeyi ,şükretmeyi bilmiyorlar gelini hizmetci gibi görüyorlar bazıları

Kizlar ben kaynanama cooook gicigim:KK43: bastan hersey iyiydi yada ben fark etmedim... Dogumum ardindan kadin bana gercek yúzünú gösterdi bebegim su an yedi aylik :nazar: onu benden annesinden kiskaniyor cocugumu ikide bir "annem"diye seviyor...bana taburcu oldugum gün bi kere hos geldin demedi gecmis olsun bile demedi elinde bi tabak yemek yanimiza geldi oglum acsindir sanada yapimmi yermisin diye sordu bana sezeryan oldu dogum kalktim kendim yemek yaptim cocugumu haaala daha emzirmeme karsi mama verseymisin oda bakarmis kendimize alistirmisiz bissiz durmuyormus isin kötúsü kayinpederde ayni gicik bútün telefonlarda oraaya buraya cocugumu huysuz diye anlatiyorlar anneme bile gitmemi istemiyolar...gicikligina esimle bazen o ise giderken gidiyor onunla birlikte eve dónüyorum ayni evde kaliyoruz birde o hatayi yaptigima inanamiyorum genc kizlar sakin önce al gülüm ver gúlüm cocuktan sonrada cocukdan degerlisi yok..bende istiyorum cocuk babanne dede bilsin ama bóylesinde abarti ellerinden gelse hic vermiyecekler bana cocugumu allaha sükúr bebisimde sevmiyor onlari kaciyor agliyor oh oh :):):):)
kaynanan oğlunun eşi olarak torunun annesi olarak görmüyor..taşıyıcı olmuşsun ve doğurup onlara vermişsin yani kiralık anne olarak görüyor..mamaya alıştırıp senden çocuğunu edecek.sen doğurana kadarmış sevgisi samimiyeti..

benimki de ayrı vaka kendi kızı benden 10 kilo fazla kilolu artı benden kısa. hatta kendisi daha yeni evli olmasına rağmen (ben on ay once dogum yaptım ) bana herkesin yanında çok kılolusun dıyıp duruyıor. cıldıracagım ya. ben de en son dayanamayıp sen onu kızına söyle bu kıloyla hamıle bıle zor kalır dedim. sonra da hanımefendi hee ben ona da söylüyorum diyor ben hiç duymadım niyeyse.. bana söylediği gibi milletin içinde söylemiyor herhalde..

Aynen işte biz de öyle ..ilgi -para-sevgi
Kvm paraya hiç ihtiyacı olmadığı halde eşime otomatik ödeme talimatı verdiriyo onun hesabına,neden biliyo musun ona annelik yapmış diye:KK12:
Çok sıkıntılı bi durum ya boğuluyorum bundan..dediğim gibi:kendimi kuma gelmiş gibi hissediyorum,bunu telaffuz etmek bnm için hem çok zor hem çok acı:cry:
Gercekten Ben de oyleyim. Yani gorseniz bir de gorumcem var 24 yasinda ama evin cocugu gibi. Esim de onun babasi gibi. Yani kv anne, esim baba, gorumce evin cocugu, kp de heykel gibi kosede vasifsiz bir varlik. Ilginc bir ortam ya. Yani benim babamin ortalikta adi gecse yeter bize, adamin hicbir vasfi yok, hicbir etkisi yok, varligi yok evde.

kaynanan oğlunun eşi olarak torunun annesi olarak görmüyor..taşıyıcı olmuşsun ve doğurup onlara vermişsin yani kiralık anne olarak görüyor..mamaya alıştırıp senden çocuğunu edecek.sen doğurana kadarmış sevgisi samimiyeti..
Aynen katılıyorum buna. .
Bebek süt ten kesilin ce ne olacak hiç vermeyecek. . Ayrı eve çıkın imkan varsa..

hayır yanlış anlamayın sakın onu çok severim dünya bi yana kayıncım bi yana kötü anlamda hiç hiç söylemedim inan düştümü çok üzülüyorum yerde derken bi ilaö içmezse hemen bayılır anlamında

Sizin bariz iciniz kotu cevirmeye calismayin. Hamilesiniz bi'sey demeyim diyorum da Allah'tan korkun biraz hele ki can tasirken biraz daha dikkatli konusun.
Kayninizi severken boyle konusuyosaniz sevmediginiz kaynananiza nasil bi'gelinsiniz acaba...

Sizin bariz iciniz kotu cevirmeye calismayin. Hamilesiniz bi'sey demeyim diyorum da Allah'tan korkun biraz hele ki can tasirken biraz daha dikkatli konusun.
Kayninizi severken boyle konusuyosaniz sevmediginiz kaynananiza nasil bi'gelinsiniz acaba...
yerimde olsan ne olurdu acaba içim kötü falan değil asla anlatsam durmaz ağlarsınız ne çektiğimi bilmiyorsunuz sırf yemeklerini yiyorum diye 100 kez benim ekmeğimi yiyon diyor eşim desen çalışır ne gerekirse alır kocası insan değil bırakıp gitti ne para verir ne de eve gelir hepsini eşim karşılıyor 3 yıldır evliyim hala yerde yatıyorum yapmıyorlar elinde 2 bilezik vardı senin senin dedi ama şimdi ev yapacaz para eksik vermiyor ev yaptılar taşımadı kimse hepsini ben ve kaynım taşıdık hepsini de ben tek başıma dayadım yapmadı sana bilezik verecem diyordu hiç bişey vermediler eşya var odada biz de o eşyaların arasında yerde yatıyoruz diğer odalarına kıyamıyor bizi yatırmaya

Gercekten Ben de oyleyim. Yani gorseniz bir de gorumcem var 24 yasinda ama evin cocugu gibi. Esim de onun babasi gibi. Yani kv anne, esim baba, gorumce evin cocugu, kp de heykel gibi kosede vasifsiz bir varlik. Ilginc bir ortam ya. Yani benim babamin ortalikta adi gecse yeter bize, adamin hicbir vasfi yok, hicbir etkisi yok, varligi yok evde.
Sizinki de ayrı tuhafmış.en azından bizim babamız yok o yüzden rşim baba rolünde,ne tuhaf aileler var gerçekten.bizim de çocuğumuz kaynım,ona bakmak zorundaymışız gibi davranıyyor.
Çok sinir bozucu bi durum ya,gerçekten yoruluyorum.

yerimde olsan ne olurdu acaba içim kötü falan değil asla anlatsam durmaz ağlarsınız ne çektiğimi bilmiyorsunuz sırf yemeklerini yiyorum diye 100 kez benim ekmeğimi yiyon diyor eşim desen çalışır ne gerekirse alır kocası insan değil bırakıp gitti ne para verir ne de eve gelir hepsini eşim karşılıyor 3 yıldır evliyim hala yerde yatıyorum yapmıyorlar elinde 2 bilezik vardı senin senin dedi ama şimdi ev yapacaz para eksik vermiyor ev yaptılar taşımadı kimse hepsini ben ve kaynım taşıdık hepsini de ben tek başıma dayadım yapmadı sana bilezik verecem diyordu hiç bişey vermediler eşya var odada biz de o eşyaların arasında yerde yatıyoruz diğer odalarına kıyamıyor bizi yatırmaya
Ozaman esine kizacaksin evinizi gecindiremedigi icin. Bi'de durup kendine kizacaksin bu sartlar altindayken calismayip dunyaya cocuk getirdigin icin. Kayinvalideye guvenirsen boyle bi'hayat yasarsin. Bu kadar insan yanlissin diyosa kullandigin kelimeler ne kadar iyi niyetten uzak sen hesapla.

valla ben nısanlıyım ama ben bıle su asamada gıcık kaptım ha buarada gorumcemden de nefret edıyorum...yılan..üstelik o kadar iyi bir insan olmama ragmen..Allah goruyo..

Benim kayınvalidem normalde Allah var iyi biridir ama nedense konu evlatları olunca bencillesiyor kötü biri oluyor gelinlerini kızı gibi gördüğünü söyleyip arkalarından ogullarına sikayet ediyor doldurup üstümüze salmaya çalışıyor bana kızgınlık anında oglum hep seni savunuyor sinirleniyorum bile dedi 2 defa kızımı bakması için bıraktım defalarca arayıp taciz etti gelmiyormusunuz diye bunlar en basitleri tabi Allaha havale ettim onuda kıskanc kızınıda Rabbim bilir onu kiminle sınayacağını

Benim kayınvalidem normalde Allah var iyi biridir ama nedense konu evlatları olunca bencillesiyor kötü biri oluyor gelinlerini kızı gibi gördüğünü söyleyip arkalarından ogullarına sikayet ediyor doldurup üstümüze salmaya çalışıyor bana kızgınlık anında oglum hep seni savunuyor sinirleniyorum bile dedi 2 defa kızımı bakması için bıraktım defalarca arayıp taciz etti gelmiyormusunuz diye bunlar en basitleri tabi Allaha havale ettim onuda kıskanc kızınıda Rabbim bilir onu kiminle sınayacağını
Ya aslında kaynana gelin durumları iyi insan kötü insan olmakla ilgili değil çoğu zaman...
Normalde sosyal hayatta çok iyi insanlar ama kaynana,görümce ya da gelin konumuna girince çok saldırgan ve fesat olabiliyoruz kadınlar olarak...bu tabi genel bi görüş,istisnalar elbette vardır.gerçekten kötü insanlar da var yaniiiii

Ya aslında kaynana gelin durumları iyi insan kötü insan olmakla ilgili değil çoğu zaman...
Normalde sosyal hayatta çok iyi insanlar ama kaynana,görümce ya da gelin konumuna girince çok saldırgan ve fesat olabiliyoruz kadınlar olarak...bu tabi genel bi görüş,istisnalar elbette vardır.gerçekten kötü insanlar da var yaniiiii
cok doğru bir tespit bazen bunu annem yapsa yada kendi kızı yapsa acaba bu tepkimi verilirdi yine diyorum

cok doğru bir tespit bazen bunu annem yapsa yada kendi kızı yapsa acaba bu tepkimi verilirdi yine diyorum
Bak mesela bnm kv ile en büyük sıkıntım bizi evimizde bırakmamasıydı,ilk iki senemizde bi rahat bırakmadı,geçen gün tutmuşd diyo görümcemin kv ve kp i görümcemi evinde koymuyolarmış diye bana şikayet ediyor..e sen de yapıyosn aynı şeyi dicektm tutu dedi:yeni gelin olsa anlarım hevesi var derim..
Güler misin ağlar mısın

Ozaman esine kizacaksin evinizi gecindiremedigi icin. Bi'de durup kendine kizacaksin bu sartlar altindayken calismayip dunyaya cocuk getirdigin icin. Kayinvalideye guvenirsen boyle bi'hayat yasarsin. Bu kadar insan yanlissin diyosa kullandigin kelimeler ne kadar iyi niyetten uzak sen hesapla.
bebeğimi kaybetmek üzereyim bilezikleri vermiyorum deyinçe hayal kırıklığına uğradım üzüldüm çok ağladım yemek yemedim olan bebeğime oldu

Back
X