Kaynanaya jet cevap lazim yardm

İnsanların mutlu günü senin de sorunun yok herhalde dert arıyorsun. Kızım 6 da gideceğiz demek ne saati bile bildirmiş daha ne istiyorsun? Ben de bir gelin im ama bu kadarı da pes artık biraz bu kayinvalidelere saygı duyalim kusura bakma da seninki tamamen saçmalık

"Sen de gel haa" gibi bir anlam yok. Haber veriyor sadece. İster git, ister gitme. İki taraf anlaşmış, siz gitmesiniz de gidecek zaten

şimdi bu taaaa haftaya olacak seylerı bugunden söyleme olayına ben zaten kılım
benım kaynanada aynısını yapar güya önceden söylüyor ama bu cumartesıden taaa bır daha kı cumartesı olacak seyı soyler suraya gıdelım mı dıye dedıgım gıbı bırde nazıkca soruyorum yapar
ama aslında kendısınden once bız baska yere plan yapmamıs olalım dıye

ben de '' anne ben sımdıden bırsey dıyemem söz veremem o güne kim öle kim kala belki ben ölürüm belki sen ölürsün ! ( burayı bastıra bastıra söylüyorum ) o yüzden söz vermiyorum o güne kadar da hoşuma gşiden başka birşey olursa başka bir plan çıkarsa oraya giderim onu yaparım erkenden söyledim de bağladım sanma '' dedim bir keresinde bişe diyemedi bi daha

:KK57::KK57::KK57::KK57:

Bakış açısı çok önemli. Ne gördüğünüz ve bilinçaltınız neyi görmek istiyor.

Ben böyle bir mesaj alsam , çok sevinirdim oradaki kızım kelimesi için. Ayrıca oğluna değil de bana haber verdiği için.
Benimsemiş , aileden görüyor demek ki.

Cümle emrivaki cümlesi değil.

Ayrıca mesaj yazabilen bir kayınvalide çok hoş benim annem hala bitişik yazıyor. :p

Sakın böyle deme.işimiz olmazsa demek önemsemiyorum baska işim olmadı gelirim demek.eger emrıvaki olmasın dıyosan anne o gün şuşu işim var de.önemli bişi uydur.ertelesin bidaha da sorar
dedıgımden nasıl boyle bırsey anladınız yahu :KK70:
benım yazdıgım mesaj aynı suydu
ozaman gelsın konusuruz anne ...
kısmet, ısımız olmazsa gelırız
de
kader kısmet,gun dogmadan neler dogar,hele ogun bı gelsınde gıbı terımler hep kullanılır
eger dedıgınız gıbı onemsemıyorum baska ısım olmazsa gelırım demek olsaydı kurdugum cumle
dırek oyle yazardım :)
enteresan...

ya canim bak alinma, daha once ne yaasadiniz bilemem..belki alinman bunla ilgilidir..ama arkadasin biri demis..kismet o gun gelsinde diye mesaj atabilirsin.

yani haber vermese o da baska bi olay olur..birde herkese musaitmisiniz diye ayarlamaya calisilsa oooo cok uzuyor boyle birsey..hani bi gun belirlenip herkes ayak uydurmaya calisir genelde...

gozunuzu seveyim boyle seyler alinganlik yapmayin..yani kv diye her yaptigi suc mu oluyor???

bak tekrar soyluyorum ama..aranizda gecenleri bilmiyorum bu yuzden belkide aliniyor olabilirsin..ama taktigina degmez..o gun olursa olur olmazsada isimiz vardi dersiniz bu kadar.

merhaba kizlar
Hemen anlatiyim
Esimin ablasina tanismaya geldiler iade ziyaret yapicakmisiz bana gelen mesaj kaynanamdan:
Proudmommy kizim haftaya ...gillere gidicez.
Haberiniz olsun.
Saat altida.

Mesaj olarak bana acayip emir verir gibi geldi ve cevap vermedim yasadiarimizdan dolayi benmi alinganlik yapioyorum insan bi musaitsenizz o gun falan bisey yazmazmi sanki mecburuz belki isimoz var insan sormazmi??

Bence senide götürdügü icin sevinmelisin hatta emir gibi degil seni sahiplenmis ne güzel orda bulunmanizi istiyor alinganliik yapiyorsun bencede

merhaba kizlar
Hemen anlatiyim
Esimin ablasina tanismaya geldiler iade ziyaret yapicakmisiz bana gelen mesaj kaynanamdan:
Proudmommy kizim haftaya ...gillere gidicez.
Haberiniz olsun.
Saat altida.

Mesaj olarak bana acayip emir verir gibi geldi ve cevap vermedim yasadiarimizdan dolayi benmi alinganlik yapioyorum insan bi musaitsenizz o gun falan bisey yazmazmi sanki mecburuz belki isimoz var insan sormazmi??
Ben olsam kaynanayla mesajlaşmam
Eşin cevap versin

şimdi bu taaaa haftaya olacak seylerı bugunden söyleme olayına ben zaten kılım
benım kaynanada aynısını yapar güya önceden söylüyor ama bu cumartesıden taaa bır daha kı cumartesı olacak seyı soyler suraya gıdelım mı dıye dedıgım gıbı bırde nazıkca soruyorum yapar
ama aslında kendısınden once bız baska yere plan yapmamıs olalım dıye

ben de '' anne ben sımdıden bırsey dıyemem söz veremem o güne kim öle kim kala belki ben ölürüm belki sen ölürsün ! ( burayı bastıra bastıra söylüyorum ) o yüzden söz vermiyorum o güne kadar da hoşuma gşiden başka birşey olursa başka bir plan çıkarsa oraya giderim onu yaparım erkenden söyledim de bağladım sanma '' dedim bir keresinde bişe diyemedi bi daha
Ya simdi kusuruma bakmayin, kendimi tutamadim."Suraya gidelim mi" gibi basit bir cumleye o kadar sacma ve abartili bir cevap vermissiniz ki, kadin "ne diyor bu" demistir. Normal bir cevap verseydiniz belki cevap verirdi, ama o bastira bastira soyluyorum diye marifet gibi anlattiginiz sey de dahil, ruh hastasi gibi bir profil canlandiriyorsunuz insanda ya, valla soylemeden edemedim. Size denecek laf yok ki, kadin saglikli bir zihindeyse susmasi normal. Bence siz kaynanadan once kendi tepkileriniz uzerine yogunlasin.

Aradaki bütün mesajları okuyamadım. Belki bir başkası da yazmıştır. Aynı mesajı kendi annenden alsan aynı şeyi mi hissederdin? Ama o kayınvalide deme. Sevdiğin adamın annesi. Kaldı ki mesaj yazmak bizlere bile zor geliyor. Çok da katı olmamak lazım. Jet cevaplar sadece kendimizi tatmin eder. İlişkiyi düzgün tutmuyorlar.

Ya simdi kusuruma bakmayin, kendimi tutamadim."Suraya gidelim mi" gibi basit bir cumleye o kadar sacma ve abartili bir cevap vermissiniz ki, kadin "ne diyor bu" demistir. Normal bir cevap verseydiniz belki cevap verirdi, ama o bastira bastira soyluyorum diye marifet gibi anlattiginiz sey de dahil, ruh hastasi gibi bir profil canlandiriyorsunuz insanda ya, valla soylemeden edemedim. Size denecek laf yok ki, kadin saglikli bir zihindeyse susmasi normal. Bence siz kaynanadan once kendi tepkileriniz uzerine yogunlasin.
bu biraz ağır olmadı mı ? siz benim kaynanamın nasıl bir insan oldugunu bilmiyorsunuz ayrıca beni de bilmiyorsunuz
kadının yaptıgı bır degıl ıkı degıl ayrıca sizin dediğiniz gibi basit bir '' şuraya gidelim mi '' de değil dediği şey
kadının susması da zihniyetinin iyi oldugundan değil daha sonra oğluşu gidince ağzını çok güzel açıyor merak etmeyin
ama sizin bir iki yorumlarınıza daha önce de denk geldim ve kaynana taraftarı yorumlarınız var genelde
evli misiniz bilmiyorum ama değilseniz insallah umdugunuz gibi biri cıkar karsınıza ben de cok iyi bir insandım ama bu ahle geldım malesef getirenler utansın

ruh hastası lafını da size iade ediyorum hanfendi hiç yakışmadı durduk yere
burda kımse kımseyı tanımıyor dedıgım gıbı herkes kendı derdını yazıyor
siz benım kaynamadakı ruh hastalıklarını gorsenız boyle demezdınız
asıl ben o kadınla ıletısımı mınımum a ındırmeye calısıyorum kı akıl ve ruh saglıgım ıcın ,
yine de hiç yakıstıramadım

Haftaya gidilecek programı şimdide söylemiş.
Sorun edilecek birşey yok. Gayette kibar yazmış.
Size değilde eşinize de söylemiş olabilirdi , sizi devre dışı bırakarak.

Anneniz böyle birşey yazsa jet cevabınız ne olurdu ?

çok ayıp bence bu şekilde yazmanız yaptıgım seyı dogru bulmadıysanız baska kelimelerle kınayabılırdınız benı ruh hastası demek ne demek ya ?
siz ne biliyorsunuz belki beni kaynanam ruh hastası yaptı ?
siz kaynanadan zarar gördünüz mü hiç hayatınızda yada gördüysenızde herkes aynı degıl ben fazla etkılendım dıyelım
ve susmakla olmadı susa susa artık patladım
ya yorumunzu okudum ve bu kadar sarsıldıgımı bılmıyorum ya ne hakla bu sekılde yazıyorsunuz ?

evlı olmadıgınızı tahmın edıyorum ben de boyleydım herkesı ıyı sanardım ne geldıyse ondan geldı basıma
ıyılık tek taraflı olmuyor malesef sız sımdı dıyeceksınız ben kaynanama boyle davranmam ve ıyı olurum
ben de oyle dıyordum bı zamanlar cok saftım ama oyle olmuyor

yazıyı okumamla gözümden yaş gelmesi bir oldu
kimse kimseyi tanımadan yazıyor burda ama anlayıp dınleyıp de yazıyoruz
olayın başını bilmiyorsunuz sonunu bilmiyorsunuz
benı bilmiyorsunuz kaynanamı bilmiyorsunuz
mubarek gunde benı cok uzdunuz hakkımı helal etmıyorum bu sekılde yazdıgınız ıcın

Back
X