- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.623
- 498
- Konu Sahibi Annesibebisleri
Bence alınganlığın dibini yapıyorsun
Te Allam gerçekten ama gerçekten dert mi bu diycem
Te Allam gerçekten ama gerçekten dert mi bu diycem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi bu taaaa haftaya olacak seylerı bugunden söyleme olayına ben zaten kılım
benım kaynanada aynısını yapar güya önceden söylüyor ama bu cumartesıden taaa bır daha kı cumartesı olacak seyı soyler suraya gıdelım mı dıye dedıgım gıbı bırde nazıkca soruyorum yapar
ama aslında kendısınden once bız baska yere plan yapmamıs olalım dıye
ben de '' anne ben sımdıden bırsey dıyemem söz veremem o güne kim öle kim kala belki ben ölürüm belki sen ölürsün ! ( burayı bastıra bastıra söylüyorum ) o yüzden söz vermiyorum o güne kadar da hoşuma gşiden başka birşey olursa başka bir plan çıkarsa oraya giderim onu yaparım erkenden söyledim de bağladım sanma '' dedim bir keresinde bişe diyemedi bi daha
dedıgımden nasıl boyle bırsey anladınız yahuSakın böyle deme.işimiz olmazsa demek önemsemiyorum baska işim olmadı gelirim demek.eger emrıvaki olmasın dıyosan anne o gün şuşu işim var de.önemli bişi uydur.ertelesin bidaha da sorar
merhaba kizlar
Hemen anlatiyim
Esimin ablasina tanismaya geldiler iade ziyaret yapicakmisiz bana gelen mesaj kaynanamdan:
Proudmommy kizim haftaya ...gillere gidicez.
Haberiniz olsun.
Saat altida.
Mesaj olarak bana acayip emir verir gibi geldi ve cevap vermedim yasadiarimizdan dolayi benmi alinganlik yapioyorum insan bi musaitsenizz o gun falan bisey yazmazmi sanki mecburuz belki isimoz var insan sormazmi??
Ben olsam kaynanayla mesajlaşmammerhaba kizlar
Hemen anlatiyim
Esimin ablasina tanismaya geldiler iade ziyaret yapicakmisiz bana gelen mesaj kaynanamdan:
Proudmommy kizim haftaya ...gillere gidicez.
Haberiniz olsun.
Saat altida.
Mesaj olarak bana acayip emir verir gibi geldi ve cevap vermedim yasadiarimizdan dolayi benmi alinganlik yapioyorum insan bi musaitsenizz o gun falan bisey yazmazmi sanki mecburuz belki isimoz var insan sormazmi??
Ya simdi kusuruma bakmayin, kendimi tutamadim."Suraya gidelim mi" gibi basit bir cumleye o kadar sacma ve abartili bir cevap vermissiniz ki, kadin "ne diyor bu" demistir. Normal bir cevap verseydiniz belki cevap verirdi, ama o bastira bastira soyluyorum diye marifet gibi anlattiginiz sey de dahil, ruh hastasi gibi bir profil canlandiriyorsunuz insanda ya, valla soylemeden edemedim. Size denecek laf yok ki, kadin saglikli bir zihindeyse susmasi normal. Bence siz kaynanadan once kendi tepkileriniz uzerine yogunlasin.şimdi bu taaaa haftaya olacak seylerı bugunden söyleme olayına ben zaten kılım
benım kaynanada aynısını yapar güya önceden söylüyor ama bu cumartesıden taaa bır daha kı cumartesı olacak seyı soyler suraya gıdelım mı dıye dedıgım gıbı bırde nazıkca soruyorum yapar
ama aslında kendısınden once bız baska yere plan yapmamıs olalım dıye
ben de '' anne ben sımdıden bırsey dıyemem söz veremem o güne kim öle kim kala belki ben ölürüm belki sen ölürsün ! ( burayı bastıra bastıra söylüyorum ) o yüzden söz vermiyorum o güne kadar da hoşuma gşiden başka birşey olursa başka bir plan çıkarsa oraya giderim onu yaparım erkenden söyledim de bağladım sanma '' dedim bir keresinde bişe diyemedi bi daha
bu biraz ağır olmadı mı ? siz benim kaynanamın nasıl bir insan oldugunu bilmiyorsunuz ayrıca beni de bilmiyorsunuzYa simdi kusuruma bakmayin, kendimi tutamadim."Suraya gidelim mi" gibi basit bir cumleye o kadar sacma ve abartili bir cevap vermissiniz ki, kadin "ne diyor bu" demistir. Normal bir cevap verseydiniz belki cevap verirdi, ama o bastira bastira soyluyorum diye marifet gibi anlattiginiz sey de dahil, ruh hastasi gibi bir profil canlandiriyorsunuz insanda ya, valla soylemeden edemedim. Size denecek laf yok ki, kadin saglikli bir zihindeyse susmasi normal. Bence siz kaynanadan once kendi tepkileriniz uzerine yogunlasin.
çok ayıp bence bu şekilde yazmanız yaptıgım seyı dogru bulmadıysanız baska kelimelerle kınayabılırdınız benı ruh hastası demek ne demek ya ?Ya simdi kusuruma bakmayin, kendimi tutamadim."Suraya gidelim mi" gibi basit bir cumleye o kadar sacma ve abartili bir cevap vermissiniz ki, kadin "ne diyor bu" demistir. Normal bir cevap verseydiniz belki cevap verirdi, ama o bastira bastira soyluyorum diye marifet gibi anlattiginiz sey de dahil, ruh hastasi gibi bir profil canlandiriyorsunuz insanda ya, valla soylemeden edemedim. Size denecek laf yok ki, kadin saglikli bir zihindeyse susmasi normal. Bence siz kaynanadan once kendi tepkileriniz uzerine yogunlasin.
yazıyı okumamla gözümden yaş gelmesi bir olduYa simdi kusuruma bakmayin, kendimi tutamadim."Suraya gidelim mi" gibi basit bir cumleye o kadar sacma ve abartili bir cevap vermissiniz ki, kadin "ne diyor bu" demistir. Normal bir cevap verseydiniz belki cevap verirdi, ama o bastira bastira soyluyorum diye marifet gibi anlattiginiz sey de dahil, ruh hastasi gibi bir profil canlandiriyorsunuz insanda ya, valla soylemeden edemedim. Size denecek laf yok ki, kadin saglikli bir zihindeyse susmasi normal. Bence siz kaynanadan once kendi tepkileriniz uzerine yogunlasin.