• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanaya nasıl cevap vermeliyim bu durumda?

Düşünüyorum düşünüyorum bu nick nereden tanıdık geliyor diye,ama buldum sonunda.sen Sedef'in eltisisin değil mi,kk nın meşhuuuur gelini hani:))..arkadaşım sana defalarca yazdık,o aile ve o adam ile mutlu olamazsın diye ama sen bizi hiç dinlememişsin hala gelip burada yeni dertler yeni konular açıyorsun.artık bizimle dalga geçtiğini düşünmeye başladım Vallahi.

Bende şimdi hatırladım.Amanede sana mutluluklar....

öncelikle konumla ilgili yorum yapan herkese çok tşk ederim yardımları için.yeni konuma değilde yeni konumun içinde eski konularımı gündeme getirip onlara yorum yapan arkadaslarada saygı duyuyorum fakat lütfen okumak yada yorum yazmak istemyorsanız amanedeyi gördüğünüz yerden uzaklasın bakmayın bile.çünkü bende sizin gibi bir kk üyesiyim ve burda olmaya daha baska konular açmaya fikir istemeye devam edicem.sizde buna saygı duyun ve her açtığım konuyu eski konuma getirip adeta konumu protesto etmekten vazgecin bunu bazı arkadaslar kk ya üye olduğumdan beri yapıyorlar o yüzden uyarma gereği duydum diğer arkadaslardan özür diliyorum

Açık açık "Anne senin benle derdin ne?" diye sor... Ben böyle şeylere hiç gelemem şahsen.Başkalarının yanında ne biçim laf etmiş,başkalarını geçtim onlar olmasalarda seni rencide edecek söz söyleyemez ki sana... Bence susma,susarsan daha çok gelir üstüne şimdi nişanlısınız evlenince daha da abartır sende göster ne kadar dişli bir gelin olduğunu ağzını açamasın.Kavga olacak diye de düşünme hafif atışmalar olur bizdeki gibi. :9:

Açık açık "Anne senin benle derdin ne?" diye sor... Ben böyle şeylere hiç gelemem şahsen.Başkalarının yanında ne biçim laf etmiş,başkalarını geçtim onlar olmasalarda seni rencide edecek söz söyleyemez ki sana... Bence susma,susarsan daha çok gelir üstüne şimdi nişanlısınız evlenince daha da abartır sende göster ne kadar dişli bir gelin olduğunu ağzını açamasın.Kavga olacak diye de düşünme hafif atışmalar olur bizdeki gibi. :9:

en son öyle yapıcam sanırım canım çünkü bu konusma ve davranıslarıyla baska care bırakmıyo bana sakayla karsık söylemeyide deniycem ama sanmıyorum anlıycanı

en son öyle yapıcam sanırım canım çünkü bu konusma ve davranıslarıyla baska care bırakmıyo bana sakayla karsık söylemeyide deniycem ama sanmıyorum anlıycanı

Anlarlar da anlamazlıktan gelirler. Bir iki kere tekrarlarlar sen tavrını gösterdin mi azaltırlar.Bak keserler demiyorum benimki kesmedi misal.Hiç değilse başkalarının yanında laf edemiyor ben varken...artık arkamdan dedikodumu yapıyor mudur bilemem.Başkalarını da övemiyor. Pek bir aman şuyumun gelini böyle böyle derdi eskiden aynı seninki gibi. :D Çok şükür o günleri aştık,darısı sizin başınıza.

Anlarlar da anlamazlıktan gelirler. Bir iki kere tekrarlarlar sen tavrını gösterdin mi azaltırlar.Bak keserler demiyorum benimki kesmedi misal.Hiç değilse başkalarının yanında laf edemiyor ben varken...artık arkamdan dedikodumu yapıyor mudur bilemem.Başkalarını da övemiyor. Pek bir aman şuyumun gelini böyle böyle derdi eskiden aynı seninki gibi. :D Çok şükür o günleri aştık,darısı sizin başınıza.

amin canım inşallah:)))

sen kknın gelini sedefin eltisi değil miydin?

sedef mi doğum yaptı,sema mı:44:

bu kadar şeyi yapıyorsa kasten yapıyordur
o sana nasıl şakayla karışık laf sokuyor sende ona aynısını yap
sonra da şaka yapıyormuş gibi arkasına gül okuyunca inan çok sinirim bozuldu:47:

sizin bu aileye vereceğiniz en iyi cevap, yüzüğü çıkarıp vermek. onu da yapmazsınız

daha duyduğunuz bu laflar ne ki? evlenince küfredecekler...

o aileye iftira mı attınız diğer konularda, yoksa gerçek miydi bilmiyorum... her iki durumda da gururum ağır basardı benim

o tarafta sizin bunnca şeyinize rağmen sizi çekiyor. artıık ayrılın demiyorum

bugün anladım ki tam tencere kapak gibisiniz

kendi düşen ağlamaz :3:

merhaba arkadaslar kendim kafa batlatıp bir cevap bulamadım akıl akıldan üstündür diyip size danışmak istedim birde.
bikaç gün önce nişanlımın yengesi doğum yaptı hastaneye g.olsuna gittik yengesi bebeği emzirdiği için nişanlım aşağıya kantine inmişti bu konusma olurken yanımızda değildi.hastane odası çok küçük olduğundan sadece bir tane koltuk vardı.ordada yengesinin annesi ve kaynanam oturuyodu.yengesinin annesi biraz kaydı gel kızım otur dedi ben ayakata kalmıstım.kaynanam gülerek aman kayma gerek yok bizim amanede kurugöt sığran o dedi.(evet zayıfım ama bu kadar çirkince eleşitirlmeyi hakettiğimi düşünmüyorum.çok bozuldum ama duymazlıktan geldim çünkü donup kaldım ne diyeceğimi bilemedim.zaten sürekli biraz kilo alsan daha güzel olursun falan diyip duruyor ozmnda gülüp gecistiriyorum.aslında cevap vermeyi çok istiyorum ama sinirli bi yapım var dozu ayarlayamam kavga ederiz diye korkuyorum böyle durumlarda nasıl verebilirim arkadaslar?hem tavrımı koymak hemde kötü olmamak istiyorum.
ayrıca birde su sıkıntım var kaynanam sürekli baskalarının gelinlerini kızlarını övüyor bide üstüne dönüp nişanlıma ay gördünmü sen hiç nasıl güzelleşmiş falan diye sorup onaylanmayı bekliyor.bu övgüleri siznir bozma derecesinde yapıyor.mesela gecen hafta bizde kahvaltıdalardı..vefat etmiş bir gelinden bahsediyodu(allah rahmet eylesin)o övdü ben dinledim o övdü ben dinledim tebessüm ettim ne kadar iyimiş falan dedim .ama konuyu uzattıkç.a uzattı sonunada benim gelinlerim onun eline su dökemez diye bagladı.ve ben yine sustum bişey diyemedim.böyle durumlarda nasıl ne gibi cevaplar vermem uygun olur arkadaslar.birde bu olaylar sözler normalmi yoksa benmi çok büyütüyorum yardımlarınız bekliyorum teşekkürler şimdiden:)

bence hiç büyütme boşver benim kaynanamda bazen saçmalar çok fazlada görmüyorum zaten eşime söyledim boşver takma sen onu diyo sende takma eğer takarsan kafana bu sefer nişanlınla aran bozulur o söylesin sen duymamazlıktan gel gül geç çok fazlada görüşmemeye çalış

Son düzenleme:
elini omuzuna koy yanagindan op
"annecigim boyle seyler soyleme kiriliyorum alisik degilim" de
bir daha demez

bnm kayınvalidemde dengesiz biri.bazen göklere çıkarıo sonra birden yerin dibine sokuyo bişey yokken.bn olsaydım sana kusur bulduğu zaman oğlun böle beğendi derdim.başkalarının gelinlerini övdüğü zaman ise bırakda onları kayınvalideleri methetsin yada çok iyi gelinse keşke sen alsaydınn.derdim herlde.

sen kknın gelini sedefin eltisi değil miydin?

sedef mi doğum yaptı,sema mı:44:

şimdi efenim Sedef 9 yıllık evliydi daha yeni hamile kaldıydı o doğurmuş olamaz, Sema da çoluklu çocukluydu sanki ben de anlamadım bu kim doğurmuş. Büşra da nişanlı o da olamaz, valla ben de değilim:37:

ayrıca söylediği laf çok çirkin, bence laf dalaşına girmek yerine bu samimiyeti ortadan kaldır. LAfın sözün sonu gelmez ki, biz sana şunu de bunu de dersek sen ona söylersin o sana söyler iyice laubali olursunuz.. Sen daha gelin adayısın o da kayınvalide adayı onun gelinleri de elti adayı.. Neden sen anlı şanlı "gelin" olmadan bu insnlarla bu kadar muhabbete giriyorsun anlam veremiyorum, kendini ağırdan sat ya. Lafı sözü bırak gidip gelme görüşme. Madem bu kadar yoruma rağmen o aileye girmeye niyetin var mecburen görüşmek zorundasın öncesinde neden iç içe olmaya çalışıyorsun ki.

Aynen arkadaşım sana katılıyorum daha şimdiden bu lafları söylüyosa allah sana selamet versin derim ..ne kadar iyi kayınvalide olursa olsun emin ol evlenince nişanlılıktan daha beter oluyo ..yani korkutmak istemem ama bu arda kayınvaliden şimdiden sana bu lafı söylemişse ilişkinizde bir problem vardır derim arkadaşım bi gözden geçir bence..

şimdi efenim Sedef 9 yıllık evliydi daha yeni hamile kaldıydı o doğurmuş olamaz, Sema da çoluklu çocukluydu sanki ben de anlamadım bu kim doğurmuş. Büşra da nişanlı o da olamaz, valla ben de değilim:37:

offf..konu sahibinin usenmedim tum konularini okudum..bi de saf saf yorum yaptiydim bu konuya..

sahibe: gulcan
esas kiz:sedef ( yani yasemin)

gulcan, bak ciddiyim bir psikologla gorus haset insani curutur.

bu kadar sorunlu bi aileyse de gercekten sen hiiiic evlenmeden kac kurtul..

okuduklarimdan sonra gerci her iki tarafin da arkalarina bakmadan kosarak birbirlerinden uzaklasmalarini diliyorum.

bende eski konulara bir bakayım dedim baştan sona sedef, kaynana:1: bu kadar dert etme be canım değmez sen nişanlını avucunda tutmaya bak
bana ilginç gelen kaynana değilde(kaynanadır laf sokması anormal bi durum değil yani:1:) sedef
sen sedeften uzak dur güzelim

Canim oglun beni zayıf seviyor. kilo almamı istemiyo de. ve sende baska kaynanaları ov onun yanında bence.. cok iyi gelinler oldugu gibi cok iyi kaynanalarda vardır sonucta.Muhtemelen o bunları yapıp egleniyo senin sinirlenmenle. Sende eglenebilirsin bence :34:

Back
X