Kaynanaya yakin oturmak mi aman

Tasinmassa esimi sevdigim halde birakip giderim heralde cunku burda sinirlerim cok yiprandi. Bunu esime dedim hemen kolay demi bosanmak diyor bana oyle diyorum.diye. iyide burda senle degil annenle evli gibiyim dedim
"Ben istediğim zaman girerim evime istedigim gibi gezerim yemeği canım istedigi saatte yerim buna annen ya da baskasi karisamaz burası benim evim, annen de olsa cat kapi gelemez sen bu evliligin sınırını koruyamiyorsan annenin evinde kalsaydin evlenip beni annene mecbur birakmasaydin" deseydiniz zaten bunca seyden sonra aman sus haklisin derdi😃

"Ben istediğim zaman girerim evime istedigim gibi gezerim yemeği canım istedigi saatte yerim buna annen ya da baskasi karisamaz burası benim evim, annen de olsa cat kapi gelemez sen bu evliligin sınırını koruyamiyorsan annenin evinde kalsaydin evlenip beni annene mecbur birakmasaydin" deseydiniz zaten bunca seyden sonra aman sus haklisin derdi😃
Derim bunlari da:)

Arkadaslar sinirlerim cok bozuldu gercekten artik. Her gun gorusmek degil rahat etmek istyorum evimde esik.buyutuyosun diyo ne var sanki annem her gun gelse diyo tartsiyoruz

Arkadaslar sinirlerim cok bozuldu gercekten artik. Her gun gorusmek degil rahat etmek istyorum evimde esik.buyutuyosun diyo ne var sanki annem her gun gelse diyo tartsiyoruz

Bence eşinizi ailesinin evine gönderin yaşasın bir süre çok sinir bozucu

İki bucuk yildir oturuyorum ama o kadar pisman oldum ki butun sinirlerim alt ust. Ayni binadayiz. Çocuk dogduktan sonra buraya tasinmak gibi bir hatam oldu. Herkes uzaktan iyimis bence . Tasinmadan once yemekleri bir yemeyiz dedigimiz halde ve tm dedigi halde surekli bir yemek istedi. Kalabalik aile sayilirlar 5 kisiler. Kayinbabam cocuklar vs. Tasindik tutturdu niye bizle yemiyonuz diye birde kiziyo hayir deyimce niyeeee diyo bana . Niye her aksam sizde olacagim mecbur muyum sanki. Esimle tartisip durdum evde. İkidebir kapi caliyo guler yuzlu gibi davranir surekli evimi inceler arkamdan daginik demis kulagima geldi. Surda bir arkadas edindim kendimi o kadar iyi anlasiyoruz onu kiskando varmi boyle birsey durduk yerde arkadasimi kotuluyor yok asuresi hic guzel.olmamis yok goruyom ben cocugunun cok.pesinde kosuyo yok surekli parktalar. Abuk sabuk kotulemeye calisiyo. Ya evimde cocuklarimla ilgilencem pskolj bozuldu artik ikidebir geliyo yada surekli cagryo. Bide oyle bi samimiyetsiz ki yani bana karsi yuzume guler gibi yapiyo. Ev bulduk gibi okulu bahane ettim ins tasinirimlz hayirlisiyla sag salim

Rabbim güzel bir kapı açsın tez elden taşının inşallah. Lakin olmaz ise de muhakkak mesafe koyun sürekli çıkmamak için bahaneler uydurun. gerçekten mesafe şart aynı bina da olunca konuşması dışarıdan kolay. Lakin iyi bilirim çok zor sıkıntılı bir süreçtir.

Bir süredir bu tarz paylaşımları okuyorum çok şükür biz çok iyi anlaşıyoruz 20 dakika uzaklıkta oturuyorum Ev alma planları var altılı üstlü oturmayi düşünüyorlar net şekilde söylenmedi fakat imalar başladı çok çok iyi olmamıza rağmen ben sıcak bakmıyorum bu tarz paylaşımlar da yorumları okuyunca iyice korkuyorum

Bu arada bizde kiradayiz kayinbabamin kendi evi ve bir miktar beklediği para var lendi evlerini satıp üzerine ekleyip alma düşüncesi icerisindeler ben kiradan kurtulucam diye seviniyorum ama bir o kadar da çekiniyorum bakalım nasip kısmet

Eşin kafayı yemiş cinnet falan geçiririm ben olsam çok net ve sert olman lazım. Rest çekeceksin ya burdan taşınırız ya da bu iş biter diye

Bir ablam var onun ardarda olmuş kızıyla oğlu ailelere yakın olalım yardım ederler demişler başka ev tutacakları gün kp karşı daireleri boşalmış buraya taşının demiş on senedir karşılıklı oturuyorlar kapısını açsa hemen kaynanası açar karşıdan çok fena bence...
Ayniiii

Zaten son zamanlarda cok tartistik bosancam dedim esime kac kere oda vay be bosancan yani dedi bana... Ben bu sekilde evlilik istemiyorum huzurum yok huzurumun olmadigi yerde niye durcam dedim. En son bakti ciddiyim cunku dedim gidersem dönmem dedim sevgi bi yere kadar sen ayni durumda olsan ben seni anlarim hakli derim tasinirim dedim. Valla istersen tasinma kendin kaybetcen ben kaybetmem bana deger vermiyosun demekki dedim. En son gitti gitti ev bakti bulduk iste sukur. Kaynanamlara okulu bahane ettim okula yakin olsun ev dedik yoksa inanin o noktaya geldim kafamda ayrilma dusunceleri yapmaya baslamistim. Sogudum resmen esimden burda. Yakin oturmak kaynanaya aman aman pskolojim mahvoldu gittig geldigim arkadasimi bile istemiyo kadin yahu. Arkadasimlada ayda bir iki gorusurz yani oyle cokta degil . İlla kavgalimi ayrilam kaynanamla da yoksa o noktaya geldim. Tasincam diye susuyom alttan aliyorum

Aynen bizde oyleyiz benimde işime geliyor yemekler hazır😄😄
Ayşş ne güzel 😍😂 Yazn memlekete gidince ne yemek yapsam diye düşünmek beni çok geriyor. O varken hiç öyle bir derdim olmuyor ne kaa gözel😍😍

İki bucuk yildir oturuyorum ama o kadar pisman oldum ki butun sinirlerim alt ust. Ayni binadayiz. Çocuk dogduktan sonra buraya tasinmak gibi bir hatam oldu. Herkes uzaktan iyimis bence . Tasinmadan once yemekleri bir yemeyiz dedigimiz halde ve tm dedigi halde surekli bir yemek istedi. Kalabalik aile sayilirlar 5 kisiler. Kayinbabam cocuklar vs. Tasindik tutturdu niye bizle yemiyonuz diye birde kiziyo hayir deyimce niyeeee diyo bana . Niye her aksam sizde olacagim mecbur muyum sanki. Esimle tartisip durdum evde. İkidebir kapi caliyo guler yuzlu gibi davranir surekli evimi inceler arkamdan daginik demis kulagima geldi. Surda bir arkadas edindim kendimi o kadar iyi anlasiyoruz onu kiskando varmi boyle birsey durduk yerde arkadasimi kotuluyor yok asuresi hic guzel.olmamis yok goruyom ben cocugunun cok.pesinde kosuyo yok surekli parktalar. Abuk sabuk kotulemeye calisiyo. Ya evimde cocuklarimla ilgilencem pskolj bozuldu artik ikidebir geliyo yada surekli cagryo. Bide oyle bi samimiyetsiz ki yani bana karsi yuzume guler gibi yapiyo. Ev bulduk gibi okulu bahane ettim ins tasinirimlz hayirlisiyla sag salim
Valla ben şunu anladım evlilik çok güzel ama aileler bi evliliğimizin tadını çıkarmaya müsade etseler sorun yok .hiç kusur kapatmazlar genç bınlar demezler anca gelin ya kusur bahane arama derdinde .bende altlı üstlü yasıcaktım açık açık söyledim istemiyorum diye şimdi aynı caddedeyiz aramızda 2 mahalle var alt üst yasamakta daha güzel

Ayşş ne güzel 😍😂 Yazn memlekete gidince ne yemek yapsam diye düşünmek beni çok geriyor. O varken hiç öyle bir derdim olmuyor ne kaa gözel😍😍
Yemek yapmak kadar kolay şey yok. Yarım saatlik iş. Kalan da sonraki günler yeniyor, her gün yemek yapılmıyor. Onun için kaynanamı hiç çekemem. Yemekten sonra ortalık toplamaya da yardım ediliyor kaynananın evinde. En güzeli insanın kendi evi, kendi düzeni

Yemek yapmak kadar kolay şey yok. Yarım saatlik iş. Kalan da sonraki günler yeniyor, her gün yemek yapılmıyor. Onun için kaynanamı hiç çekemem. Yemekten sonra ortalık toplamaya da yardım ediliyor kaynananın evinde. En güzeli insanın kendi evi, kendi düzeni
Evettt aynen

İyide benim kaynanam yardim bekliyo yemege tabikiii
Bende yardım ederim tabi yani sağolsun kayınvalidem öyle bı beklenti içinde değil ama bende yan gelip oturmam yani yeri gelir ben hazırlarım bugün bende yiyelim yada onun evinde yaoatim istediğim yemeği... herşey karşılıklı saygıyla

Back
X