- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 158
- 39
arkdadşalr bir önce açtığım konuda kayınvalidemden dert yanmıştım ama işe görümclerimde girdi biri 40 yaşına geldiği halde evlenmemiş dieri kocasından her türlü hakareti yiyen bi görümcem yani insan bi yerde kayınvalidemi alttan alabilirm der ama görümceleri anlamıyorum ben kayınvalidemle tartıştım derdi görümcelere düştü eşimi sürekli arayıp annemiz yataklarda üzüntüsünden halbuki kayınpederim evime geldğinde yok öyle bi şey yatakta falan değil diyo,eşimn işyerine gidip doldurmalar annemi arayıp ağzına geleni söylemeler...görümcler o kadar kızdırıyor ki kayınvalidemin yaptıklarına kızacak zaman bulamıyorum...var mı sizde de böyle görümceler....daha çok şey var mama anlatmim yazdıkça sinirleniyorum...
aaa alttan almayın tabii 40 ına gelmiş olduğu halde hala evlenmemiş. kusurlu tabi ezin geçin. bu hakka sahipsiniz.
diğeride zaten kocasından her türlü hakareti yiyormuşş aaaa! onu da ezin zatenkocası da eziyor.
ee zaten kaynanayı da takmayın. sizin gibi asil genç yaşta evlenmiş kocasından hakaret yemeyen üstün insan lütfetmeyin böyle insanlara...
6 aydır evlisiniz ve maşallah
şimdiye kadar 2 defa kayınvalidenizle ilgili 2 defada görümcenizle ilgili konu açmışsınız kim kıskanç ve komplexli durup düşünün.
eşini seven ailesini de sever.
Son düzenleme: