• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanayı ne yapmalı? kaynar kazana atmalı

nazda_evli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2011
83
1
0
Ankara
ah benim bu kaynanam... deli etti beni çıldırttı
bir insan bu kadar mı huzur bozucu, bu kadar mı yıkıcı olur
cahillerle tartışmaya girmeyin ben hiç yenemedim demiş yaa gazali ne güzel demiş
hakikaten ben hiç yenemedim
soğuk davrandım olmadı, tersledim olmadı, iyi davrandım alttan aldım olmadı, muhattap olmadım olmadı
olmadı, olmadı, olmadı...
kayınvalidem aradı sabah 'ben geleceğim haftasonu' dedi
bende buyur gel tabi ki anne hem benimde iş, ev, hamilelik çok yoruluyorum yardımcı olursun bana dedim
ne dese beğenirsiniz
ben oraya sana hizmet etmeye gelmiyorum yaa
bu cevabı alınca şok oldum, kala kaldım
yok anne yanlış anladınız tabi ki bana hizmet etmeye gelmiyorsunuz dedim
açtı ağzını yumdu gözünü
ben bilmem kaç yıl gelinimle(eltimden bahsediyor) aynı evde oturdum bir iş göstermedi bana da sana gelip iki üç gün kalacağız diye iş mi göstereceksin dedi
hiç bir şey diyemedim, ama çok kırıldım
sanki ben gelde sırtında yük taşı dedim
neden sevmiyor beni, neden bu kadar gıcık oluyor bana anlamış değilim
veee bende artık ondan nefret eder oldummmm
gelmesini de istemiyorum şu dakikadan sonraaa

Son düzenleme:
en iyisi muhattap olmamak sanırsam,eşiniz ne diyor peki bu duruma?
yani zorla soğutuyorlar üstlerinden,hiç takmayın bence eşinize söyleyin böyle böyle dedi diye
hamilesiniz nasılsa..hiç minnet etmeyin ilerde başınıza falan da kakabilir çünkü..
bende benimkini çok severim ama dün eşim şehir dışına çıktı iş için ve kaynanam bana ne dese beğenirsiniz güya şaka yapıyomuş"aa bana niye haber vermedi ki dedi tel.i aldı elimden dur takıliim biraz dedi ve "oğluşuumm niye bana haber etmedin bakiim gideceğini"dedi:53:bende kusura bakma artık karısı var onun dedim gülüyo bi de hey allahım yaa
ayyy hepsi aynı bunların yaa..takılacakmış,takıla takıla içindekileri döküyo her zaman ama hiç tınlamam..çok şükür bi kötülüğünü görmedim ama bazen şaka adı altında sinirlerimi çok bozar..
onun için konuşsunlar bizler takmamalıyız...

en iyisi muhattap olmamak sanırsam,eşiniz ne diyor peki bu duruma?
yani zorla soğutuyorlar üstlerinden,hiç takmayın bence eşinize söyleyin böyle böyle dedi diye
hamilesiniz nasılsa..hiç minnet etmeyin ilerde başınıza falan da kakabilir çünkü..
bende benimkini çok severim ama dün eşim şehir dışına çıktı iş için ve kaynanam bana ne dese beğenirsiniz güya şaka yapıyomuş"aa bana niye haber vermedi ki dedi tel.i aldı elimden dur takıliim biraz dedi ve "oğluşuumm niye bana haber etmedin bakiim gideceğini"dedi:53:bende kusura bakma artık karısı var onun dedim gülüyo bi de hey allahım yaa
ayyy hepsi aynı bunların yaa..takılacakmış,takıla takıla içindekileri döküyo her zaman ama hiç tınlamam..çok şükür bi kötülüğünü görmedim ama bazen şaka adı altında sinirlerimi çok bozar..
onun için konuşsunlar bizler takmamalıyız...

eşim biliyor bana karşı olan kinini nefretini
çok şükür hep yaımda
ama inan benim ona davrandığım gibi eltim davranmaz
iyilikten maraz doğuyor gerçekten

ah benim bu kaynanam... deli etti beni çıldırttı
bir insan bu kadar mı huzur bozucu, bu kadar mı yıkıcı olur
cahillerle tartışmaya girmeyin ben hiç yenemedim demiş yaa gazali ne güzel demiş
hakikaten ben hiç yenemedim
soğuk davrandım olmadı, tersledim olmadı, iyi davrandım alttan aldım olmadı, muhattap olmadım olmadı
olmadı, olmadı, olmadı...
kayınvalidem aradı sabah 'ben geleceğim haftasonu' dedi
bende buyur gel tabi ki anne hem benimde iş, ev, hamilelik çok yoruluyorum yardımcı olursun bana dedim
ne dese beğenirsiniz
ben oraya sana hizmet etmeye gelmiyorum yaa
bu cevabı alınca şok oldum, kala kaldım
yok anne yanlış anladınız tabi ki bana hizmet etmeye gelmiyorsunuz dedim
açtı ağzını yumdu gözünü
ben bilmem kaç yıl gelinimle(eltimden bahsediyor) aynı evde oturdum bir iş göstermedi bana da sana gelip iki üç gün kalacağız diye iş mi göstereceksin dedi
hiç bir şey diyemedim, ama çok kırıldım
sanki ben gelde sırtında yük taşı dedim
neden sevmiyor beni, neden bu kadar gıcık oluyor bana anlamış değilim
veee bende artık ondan nefret eder oldummmm
gelmesini de istemiyorum şu dakikadan sonraaa

sonuna kadar sana katılıyorum ya.ne yaparsam olmuyo.bi kere takmış bana.cahil insanlarla anlaşmak warya dünyanın en zor şeyi ya. çok doğru yazmışsın.öyle şeyler diyoki bazen şaşırıp kalıyorum.bi kusurumu arıyoki eşime söyleyebilsin yetiştirsin hemen.insan sinir hastası olur ya......

sonuna kadar sana katılıyorum ya.ne yaparsam olmuyo.bi kere takmış bana.cahil insanlarla anlaşmak warya dünyanın en zor şeyi ya. çok doğru yazmışsın.öyle şeyler diyoki bazen şaşırıp kalıyorum.bi kusurumu arıyoki eşime söyleyebilsin yetiştirsin hemen.insan sinir hastası olur ya......

insan üzülüyor gerçekten
yahuu herkes taktir ediyor ama bu kaynana yokkk
taktir beklemiyorum ama lafta sokmasın

Takmamayı öğrenmek zorundayız öyle ya da böyle evimizde huzurlu mutlu olmak istiyorsak bunu yapmamız gerek..Eşlerimiz de destek ise gerisini salla osman diyebilmeliyiz ki huzurumuz kaçmasın..Ben yapabiliyor muyun pek sayılmaz :D altlı üstlü oturuyoruz sorunlar sıkıntılar hiç bitmiyor ille de bişey çıkıyor işte..

canım yapcak bi şey yok her zaman sınırını koycan çağırmıcan geldiğinde gelsin sende gitmicen mesafeli olcan ne kadar ayıp bi de hamileymişsin

En iyisi uzak olanı.Cinslik parayla değil ne de olsa Kayınvalidem 1 yıldır ameliyat olacak gözyaşı kanalından bilin bakalım ne zamanı tutturdu benim tahmini doğum haftamı tutturdu kadın ramazandan önce olayım dedim diyor . Artık eşim hangimize koşturacaksa bakalım

En iyisi uzak olanı.Cinslik parayla değil ne de olsa Kayınvalidem 1 yıldır ameliyat olacak gözyaşı kanalından bilin bakalım ne zamanı tutturdu benim tahmini doğum haftamı tutturdu kadın ramazandan önce olayım dedim diyor . Artık eşim hangimize koşturacaksa bakalım

yuh yani ya önce olsun ya sonra bu kadarına da pesssssssss doğrusu ya :37:

Allah kötünün eline düşürmesin canım her şeyi yaparlar
ben artık her türlü kötülüğü bekler oldum

belki benim alınganlığımdan kaynaklanıyor olabilir arkadaşım ama ben de alınırdım bana birisi öyle söylese. tabi ardından onun gibi bir konuşma yapmazdım ama kırılırdım.

belki benim alınganlığımdan kaynaklanıyor olabilir arkadaşım ama ben de alınırdım bana birisi öyle söylese. tabi ardından onun gibi bir konuşma yapmazdım ama kırılırdım.
bende kızdım kendime keşke öyle demeseydim diye
ama o büyüktür böyle mi söylemesi gerekiyordu
hem ne olur bi kap yemek yapsa ben işteyken
ben zaten ne iş isteyecem ki ondan
bir de kendini yabancı hissetmesin diye dedim
sonra konuşur mutfagına sokmuyor, benim işime karışmasın diyor... falan diye

anladım canım... tabi sen daha iyi tanıyorsun... ben sadece bu taraftan da bak diye yazdım... güzel , sakin doğumlar... ona buna sinirlenip te bebişini üzme. sonra gaz sancılarından uyuyamadığın gecelerde kafaya takıp üzüldüğün insanlar uyuyor olacak ...

doğumuma kadar kalacak
çok lazımmış gibi kaç ay önceden geliyor
madem bana yardımcı olmayacaksın niye geliyorsun
niye gelecek huzur bozacak

Bebeğe yazık. Kasılacak da kasılacak.
Ah keşke sorabilseydiniz. Tatile mi geliyorsunuz? Ben hamileyim, size gerektiği kadar hizmet edemeyebilirim.
Kıyamet kopar herhalde.

Back
X