• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanayı ne yapmalı??

Ayyy bayiliyorum su kayinvalide konularina :p
Evini ne zaman ayırmayı düşünüyorsun ? Birlikte mutlu değilsiniz ve o gereksiz kalabalığa bir de çocuk eklemişsin. Esinin söylemleri çok saçma .empati yapması için arada sizin eve götür ,babanın önüne at ...büyüktür sus konusuna gelince ,aklın varsa susma ! Herkes rütbesini bilecek ...kimsenin düz eri değilsin .ilerde deliliğine sebep aramak istemiyorsan, damlaya damlaya okyanus olan bu ikiski kirliligine bir son ver ,evini ayır .
Benim ailem hep oğlum der gidince annem eşimin sevdiği yemekleri yapar dırdır konuşmazlar ondan rahat beyefendi

Ev ayırma konusuna gelince annemin Yeni yapılmış binada bir dairesi var kızım vereyim oturun diyor. Eşimde bana bıraktı ama sadece lafta. Evi annen döşesin Yok yatak odasını o alsın. Evdeki yatak odamız Yen'i götürürüz diyorum kim uğraşacak. Bir kanepe alırım gibi cümlelerle beni vazgeçirmek istiyor. Bu arada şuan kv yaşadığımız ev güvenlikli site içi gelişmiş bir semtte
Annemin vereceği ev daha yeni gelişmeye başlayan köyden mah dönmüş bir yer.
Eşim çok sıkıntı yaşarsın orada diye aklımı çeliyor. Sizce ne yapayım
Esin seni ne guzel enayi bulmuş kandırıyor.
Kardeşim ne güvenliği allah aşkına tuvalette ne yaptığına karisiliyor o evde şaka mısın sen ?
Isterse içi altın döşeli olsun sen o evin hanımı değilsin o ev kaynananin.
Git gecekonduda otur istersen ama kendi evinde otur .
Esin de bi evinin eşyasını alamayacaksa kendine adam demesin zaten madem öyle ne halt etmeye evlenmiş?
Şöyle adamlara çocuk da veriyorsunuz ya ne diyeyim ben size !

karısına ev kuramayan adamlar evlenmesin , ha böyle adamlarla da kadınlar evlenmesin, evlenirlerse de ruh sağlıkları çabucak bozulur. üstelik bunu kabul ederek evlenmiş oluyorsun.
ne yapabilirsin biliyor musun, evi ayıracaksın başka çaren yok.

Benim ailem hep oğlum der gidince annem eşimin sevdiği yemekleri yapar dırdır konuşmazlar ondan rahat beyefendi
Bir kaç yorum çarptı gözüme ve çok üzüldüm senin için :( neden eşinle bu meseleyi çözemiyorsun ?üstüne bir de annemdir büyüktür bıdı bıdısı çekiyorsun .. Kararlı ol , diret ,gerekirse git babanin evinde kal ama o evde bu mesele hallolana kadar kalma .

Bunu düşünmek mi ?? Direk yüzüme söylediler bu evin kurallarına uyacaksan dur uymayacaksan kapı orada diye.. Resmen yuva yıkmaya meyilliler. Ondan sonra ağlar zırlarlar ama iş işten geçer
Ve senin kocan sana bunları söylemelerine izin verdi öyle mi ???

Ve senin kocan sana bunları söylemelerine izin verdi öyle mi ???
Evet o zaman sustu babam ne diyorsa o dedi bende öyle mi dedim gittim valizimi topladım gidicem bu sefer göndermiyorlar geri dönüş yaptı hepsi falan filan bunlar geçti gitti eşim şimdi daha çok beni savunuyor ama sen sus diyor içime ata ata da hasta oluyorum

Tünaydın güzel kk üyeleri En Büyük KK

Başlıkta belirttiğim üzere konu kayınvalidem. Kendisi nerede ne konuşacağını bilmeyen,konuştuğu zaman çok ağır kırıcı cümleler sarf eden birisi.
Tüm aile bunun farkında eşim de dahil. Kendilerine birşey söylese kaynanam hemen kızarlar eşimde kayın babamda lakin kaynana kişisi bana bir laf söylese benim ona karşılık verme hakkını bana vermiyorlar o büyük huyu bu alttan al sus
Annecim sen haklısın de diyorlar.
Yaşadığım bazı örnekleri vermem gerekirse
* Aynı evde yaşıyoruz çöpe atılan tuvalet peçetesine kadar inceleyip bana kayınbabamın yanında taharet almayı bilmiyorsun gibi konuşmalar yapması
* Kendi kendine kurup bana sen saçını lavobaya elinle atıp üstüne su tutuyorsun demesi yapmıyorum dememe rağmen bunu tüm ev halkına yayıp suçmuş gibi göstermesi
* Tüm ailemi akrabalarımı kendisinden buz gibi soğuttu
Erken Doğum riskim varken yanımda annem kalıyordu ziyarete gelip evde bir sürü iş tutuyorum yoruldum yapmak zorunda mıyım
Hastanenede bir sürü masraf
Bu gibi cümleler kurarak beni pes ettirip odadan çıkmamı sağlayıp o gün annemi ağlatması artık neler söylediyse (kabul etmiyor gerçi )

Eve köyden atıyorum yorgan getirdiğini iddia ediyor anne getirmedin getirsen nereye gidecek diyorum uçtu mu diyor hanımefendi
(Aradan zaman geçiyor yaa işte coolpeople köydeymiş ben onu getirmemişim diyor ) o gün resmen anneme vermişim yorganı gibi davrandı kendisi

Evet uzun oldu biliyorum hakkınızı helal edin. Daha bir çok aklımızın almayacağı dialog var. Sizce ben me yapmalıyım? Eşim o benim annnem sen küçüksün alttan al karşısına geçip konuşma diyor. Ama kadın delirtiyor beni bazen. Susmak en doğrusu mu? Yoksa haklı olduğum zaman açıklamaya Devam mı bilemedim :deli:
evini ayir hakli bahanelerin var bana boyle diyor annene karsi saygisizlik yapmak istemiyoeum bende uzulmek istemiyorum bu yuzden ayri eve cikalim de esine

Tünaydın güzel kk üyeleri En Büyük KK

Başlıkta belirttiğim üzere konu kayınvalidem. Kendisi nerede ne konuşacağını bilmeyen,konuştuğu zaman çok ağır kırıcı cümleler sarf eden birisi.
Tüm aile bunun farkında eşim de dahil. Kendilerine birşey söylese kaynanam hemen kızarlar eşimde kayın babamda lakin kaynana kişisi bana bir laf söylese benim ona karşılık verme hakkını bana vermiyorlar o büyük huyu bu alttan al sus
Annecim sen haklısın de diyorlar.
Yaşadığım bazı örnekleri vermem gerekirse
* Aynı evde yaşıyoruz çöpe atılan tuvalet peçetesine kadar inceleyip bana kayınbabamın yanında taharet almayı bilmiyorsun gibi konuşmalar yapması
* Kendi kendine kurup bana sen saçını lavobaya elinle atıp üstüne su tutuyorsun demesi yapmıyorum dememe rağmen bunu tüm ev halkına yayıp suçmuş gibi göstermesi
* Tüm ailemi akrabalarımı kendisinden buz gibi soğuttu
Erken Doğum riskim varken yanımda annem kalıyordu ziyarete gelip evde bir sürü iş tutuyorum yoruldum yapmak zorunda mıyım
Hastanenede bir sürü masraf
Bu gibi cümleler kurarak beni pes ettirip odadan çıkmamı sağlayıp o gün annemi ağlatması artık neler söylediyse (kabul etmiyor gerçi )

Eve köyden atıyorum yorgan getirdiğini iddia ediyor anne getirmedin getirsen nereye gidecek diyorum uçtu mu diyor hanımefendi
(Aradan zaman geçiyor yaa işte coolpeople köydeymiş ben onu getirmemişim diyor ) o gün resmen anneme vermişim yorganı gibi davrandı kendisi

Evet uzun oldu biliyorum hakkınızı helal edin. Daha bir çok aklımızın almayacağı dialog var. Sizce ben me yapmalıyım? Eşim o benim annnem sen küçüksün alttan al karşısına geçip konuşma diyor. Ama kadın delirtiyor beni bazen. Susmak en doğrusu mu? Yoksa haklı olduğum zaman açıklamaya Devam mı bilemedim :deli:
nedense hep küçükten beklenir büyük yaşını bilmeyecek mi
onlar yaşının gereği gibi davranmasa hoş gürülür
küçük dur bir dakika dese hemen saldırıya geçilir

Evet o zaman sustu babam ne diyorsa o dedi bende öyle mi dedim gittim valizimi topladım gidicem bu sefer göndermiyorlar geri dönüş yaptı hepsi falan filan bunlar geçti gitti eşim şimdi daha çok beni savunuyor ama sen sus diyor içime ata ata da hasta oluyorum
Bak ışte kilit cümle burada arkadaşım kardeşim gidicem diye ciddiyeti görünce kiviriyorlar ışte o zamanda sen kivirmayacaksin gidip annenin babanın evine oturacaksın atacak değiller bak en çok üç gun sonra kocan kv kp üçlüsü gelecekler o zamanda açacaksın ağzını ananın babanın yanında bunu bunu bunu yaptınız diye direneceksin ya siz gidin ya biz diye baktın geri vites yok asla dönme bakalım o kocan karısı çocuğu olmadan kaç gun dayanır da kapılarda alır soluğu nolur gel diye onlar blöf yapmışlar sende susup oturmuşsun rest dememissin
bak bendede var bir kv her gittiğim yere hesap sorardı nereye kimle ne zamn eve geç gelsek aman arar ağlar zirlar ne haber vermiyorsunuz diye aynı bahçenin içinde hem evimiz dikkat 5 kuruş da faydası yok benim evde yer yemeği suyu bile benim damacanadan taşır evine beş kuruş çıkarıp yada bi markete gidip bi tavuk alayim akşam pişir yiyelim demez neler duymadım neler 5 yıldır anama babama bile ne laflar söyledi ama bu yıl bir kavga ettik açtım.agzimi yumdum gözümü herşeyi döktüm içimdeki kız bankaya giderken bile peşimdeydi kadın ama benim şansım kocam hep arkamda benim hiç laf ettirmedi en son ipler kopunca şimdi gelemiyor evime misafiri bile bende ağırladı kendi evi pislenmesin diye ama simdi yemeği yiyip kaçıyor hiç hesap soramıyor peşime takilamiyor bende sallamıyorum ev alıcaz yapım aşamasında çıkıp defolup gidicem uğraşamam ayrıca kocam söyledi ev işini gidelim diye canıma minnet dedim en geç bir yıla bitecek tamamen kurtulucam
Sende diretmezsen elin kucağında oturur kalırsın ona gore

Annen mecbur muymuş ona eşya almaya kadin ev veriyor hala yaranamiyor olaya bak.Bence sen o adami boşa annelere yerleş o evide kiraya ver:işsiz:
Boşanmak ..... Çok düşündürücü sanırım sevgi saygı tamamen bitmeli bunun için

Bak ben kv lerden uzak bir sehirdeyim ilk evlenecegimizde esyama ne annem ne kv karışmasın diye aldirmadim eşimle yer yatağında koltukta yattık bir sene içinde de evimizi duzduk hem çalıştım hem evle uğraştım rahatına düşkün değil isen evini ayır derim eşyayı da eli mahkum ileri de kocan mecbur alacak annene aldirtma yer de yata yata alacak benim kocam sağolsun korur kollar kv demde annem gibidir laf söylerse lafı da söylerim kocam anasına kıyamaz ama bana hiç kıyamaz bizimki de bir nevi görücü usulü ama aşık olup öyle evlendik
2. Bir seçenek sen içine atıp dertlenecegine gülerek şaka ile karışık laf çakmak ben bunu da çok yaparım kv kp ve eşime dahi gülerek söylerim mesela taharet olayı gülerek aşk olsun anne koca kadın oldum ay eğer yanlışım varsa büyüğüm olarak göster de birde kaş at sen kendi kendini yiyeceğine o kendini yesin boşver kimse için hastalanamam çünkü bende hep içime atardım şimdi bunu yapıyorum çokta iyi oluyor;))

Ayy o densiz kv'den birtane de bende var. Lafinin nereye gittigini bilmez dengesiz. Kış aylarında yanıma gelecek. (Allahima cok sukur ayri şehirlerde yaşıyoruz)Geçtiğimiz kış birlikteydik. Resmen psikolojim bozuldu. Aman ters cevap vermiyim konu uzamasin evde tatsizlik cikmasin diye. Ama evde rahat verdikce yayiliyolar. Önümüzdeki kışa cekecegi var benden :KK62::sopa:

Konu sahibi sana gelecek olursakta öyle zihniyete sahip bi kadinla ayni evde yasiyorsan psimkolojin gayette guzel bozulur kardesim. Uygun bir dille esini ayri eve cikmaya ikna et.

Coolpeople beni asla birakmaz güvenini almış adam ondan bu rahatlik biraz korkutursa tıpış tıpış gelecek gibi gözüküyor.
Tabiki gelecek annesi babası için evladını karısını atacaksa şimdi atsinki bu kadın hasta olmasın tabiki gelir hemde yana yakila

Back
X