kaynanayla anlasmanin formülünü bilen yokmu

iste sorunda o ya canim normalde hafta bir gitmem bile cokken her allahin günü gitmemi istiyolar gittigimdede erkenden kalkmicakmisim yahu ben nikahli deyilimki daha babamin evindeyim hergün ne isim var dimi ama gidimde arkamdan laf etsinler hergün hergün geliyo diye

Canım o halde nişanlına söyle açıkça konuşsun. Onların ailesinde bu tersttir desin. Nişanlılık döneminde bu kdr sık sık gelemez bize desin.
Olay nişanlında bitecek başka yolu yok.

yüzüne karşı olur tamam yaparım annecim deyip arkanı döndüğünde kendi bildiğini okuyacaksın, eşine de kendi düşüncelerini empoze edebildin mi kaynana korkulu rüya olmaktan çıkıyor inan bana... :):)

Son düzenleyen: Moderatör:
yüzüne karşı olur tamam yaparım annecim deyip arkanı döndüğünde kendi bildiğini okuyacaksın, eşine de kendi düşüncelerini empoze edebildin mi kaynana korkulu rüya olmaktan çıkıyor inan bana... :):)

off ya ne bicim bir insanla ugrasiyorum ya gicik oluyorum ne durumlara düstüm ay bide varya nisanlim yokken yapio kadin onun yaninda bana bir iyi bir iyiki görme nisanlimda sanioki annesi beni cok seviyo ben önyargiliyim

evet canim ya altli üstlü oturcaz, baska ogullari var biri evli biri bekar dul deyil kaynatam yasiyor

Kesinlikle aynı binada oturma benden sana tavsiye ne yap ne et başka ev tuttur. Bende aynı evde oturuyorum sabredemedim şuan annemin evindeyim o kadar söyleyeyim sana eşimden ayrı yaşıyosuz.

Bence çokta anlaşmak gerekmiyor... çok samimi, içli dışlı olmak işleri daha karmaşık hale getiriyor.

Saygıda kusur etmemek, anne sevgisi beklememek (çünkü senin değil eşinin annesi) ve olabildiğince resmiyeti korumak en ideal olanı ...

Tabi biz şanslı guruptanız evimiz köyümüz, işimiz gücümüz ayrı .. evi ve eşinin işi, aile işi olanlara söylenecek bir formülüm yok.

Back
X