Kaynanazedeler gelin dertleelim, asla pes etmeyin

almxixra

zuzum
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2008
523
2
96
39
kaynana adı bıle ürkütücü.bırbucuk yıllık evlıyım neler cektım kaynanamdan.neler yaptı neler.ben esımle evlenıp almanyadan trye dönüs yapmıstım.kaynanamla altlı üstlü aynı bınada oturuyoduk.tabı eltı orta katta cabası.amanın bı dedıkodu sormayın heryere kötülemeler.ısını yaparsın yapmadı der.neler neler neler...burda calısıyorum trdede calısaqcam dedım otur evıne dedıler.basıma zorla esarp bagladılar.bısey konusmak ıstersın tersler.yanına gıderım kötü davranır gıtmem gelın gelmıyo der.suratını cok asıyodu bana dedımkı nıye bana surat asıyosun anne.ne dedı bılıyomusunuz surat asmayıpta ben ...........kocama tutturdu bosan.huzur vermedı.cok karıstı yalan ıftıra herseyı yasadım oda yetmedı tel aıleme hakaretler ettı.oda yetmedı kayınpederı doldurdu üstümüze saldı esımı ve benı dövdürttü.helesınkı almanyada ıscılıgım devam edıyodu.buraya geldım kısa süredede kocamı getırdım.basımıda actım Artık ben gıbı yasıyorum.sükürler olsun huzurum cok ıı.sükürler olsun kocam hep benım yanımda oldu.anasının agzına ıftıralarına ınanmadı.hanımlar dıyecegım pes etmeyın kocanızı yanınızda tutun.ıyı nıyetlı olun.ıyı olun kötüler elbette cezasını görüyo.bakın benım kaynanama bırıcık oglu almanyada.kaldı tek basına.bunun bıde yaslılıgı var.ben artık telde bıle konusmuyorum.öbür gelını sımdıden yemınlı yaslanınca yanından bıle gecmeyeseye.SABREDIN

Son düzenleyen: Moderatör:
of ya bıde ben kurtulsam bende bı apartmanda oturuyorum burdan tasınmamızda ımkansız bısey bılmıyorum ne olacak halım

allah tan benim kocamda seninki gibi anasının ağzına hiç bakmadı,bu yönden şanslıyız canım...

keske benimkide sizinki gbi olsa annesinin kesin hatalrini gorse bile bana evet haklsiin demiyor ve buda beni olduruyor ben ne yaptim artik tasti gitti ve ne hali varsa gorsun dedim 15 gundur konusmuyorum dusunmuyorumda

kaynana konusunda is kocaya dusuyor eger esler annelerine deyilde karilarina destek veriyorsa mutlu olabiliyor kadinlar ama ana kuzusuysalar malesef kazanan taraf kaynanalar oluyor

kaynana konusunda is kocaya dusuyor eger esler annelerine deyilde karilarina destek veriyorsa mutlu olabiliyor kadinlar ama ana kuzusuysalar malesef kazanan taraf kaynanalar oluyor

aynen öyle bende kayınvalidemden cok cektim. gecen ay eşimle annesi tartıştı. vallahı ohlamadım diyemicem.tamam dedim daha birbirlerini affetmezler meydan bana kaldı dedim.bir ay konuşmadılar gecen annesi bi demogoji yaptı benim agzım acıkta kaldı şuan cok iyiler ama allah büyük bana o valide cok cektrdi inşallah anne ogul birbirlerini yerlerde benle ugraşmaz:a015::a015::a015:

hayırlısı canım ama bu kadar kindar olmayın lütfen

:roflol::roflol:vallahi kızlar benim kaynanamla çok sorunum olmadı eşimde sağolsun annesinin ağzına bakıpta beni hiç kırmaz gerçi kaynanmla aynı sokaktayız ama çok samimi değiliz ben ilk baştan araya mesafe koydum çokta iyi yapmışım en güzeli bu kimsenin başı ağrımıyo allah sizlere çok sabır versin şekerler:delphin:delikafadulden

geçen bir teyze
gelinle kaynana intizarlıymış dedi
anlaşmaları mümkün değil dedi.
çok iyiyiz diyenin bile sorunları vardır dedi.
acaba doğruluk payı varmı.

offffff offfffff bu cenesı durmaz kaynanalar gelınlerın ıntızarını ala ala sonları nolcak bılmıyom yaktın benı kaynana senın sonun hayır olsun ama ben hıcde öyle görmüyom

kizlar benim kaynanam öz halam anlatsam sigmaz sayfalara hamileyken yapmadigi kalmadi bebegim 8 aylik dogdu 2 kilo ikinci cocugu aldir dedi annelerle samimi olma dedi temizligini yaptim yapmadi dedi hakaret bagirma cabasi iftiralar atti su an evimiz ayri esim beni destekliyo ama ayni mahalledeyiz yinede görüsmüyom pek aramizi soguk tutuyorumki kiymetim bilinsin ben cok saftim bana bagirmasina karsilik ben evim ayrildi demedim yinede gidip temizligini yapardim esim yapma sen safmisin kendisi yapsin sana yapmadigi kalmadi dedi benimde isime geldi acikcasi esiniz desdek olmassa zorr

bende sizinle aynı şeyleri yaşadım kızlar ve de hala yaşıyorum.kaynanamdan nefret ediyorum ölsün göbek atacam o denli yani.biz evlendiğimzde kaynanamlar ayrı yerde oturuyorlardı.bizimde 3 katlı evimiz yapılıyodu ev btene kadar hepsi bizmdi sonra ev bitti kaynanamların evinin eski olsı tuttu.sonra yaşlılar falan filan derken eşim onları getirdi başıma.en altta kaynanam,ortada eltim,en üstte ben düşünün.neyse taşındılar aramızda sorun çıkmasındedim evini temizledim,yemeğini verdim hertürlü laflarını yuttum yinede yaranamadım.olmadı böyle eşimde bi daha işini yapma böyle yapacaksa konuşma dedi ama bu kadarla bitse.dedikodular,iftiralar yalan,dolan aynen devam 5 tanede cehennem zebanisi gibi görümce canımdan bezdim bazen ölsemde kurtulsam diyorum.eşime hergün yalvarıyorum gidelim burdan diye evinide annesinide bırakmazmış.şuan bunları yazarken gözyaşlarımı tutamıyorum.annede anne olsa her işini eşim yapar herşeyine o koşar yinede yaranamaz.oğluna bile beddua eder.geçen gün kaynanam gelmiş zili çalıyo bana onca yaptığından sölediklerinden sonra.bu arada zaten küsüz.bende açmadım tabi kapıyı senmisin kapıyı açmayan allahım bana ne laflar sölüyoo.yine sesimi çıkarmadım napıyım kadın sokak ortasında basbas bağırıyo zaten rezil olmuşuz olacağımız kadar.amam o günden beride içim içimi yiyo niye karşılık vermedim diye.ramazanda kızı aldı götürdü 1 ay kurtuldum diyodum bahçede sesini duydum gelmiş yine bıktım ya bıktım yaşamak bile istemiyorum artık.hergün allahıma yalvarıyorum kurtar beni diye yapacak bişey bulamıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
ha bide bunun bayramı var tabi eşim beni zorla götürmek istiycek her bayram bunları yaşamaktan bıktım napacam ben ya.bu yüzden eşimlede aramız açılıyo zaten

çok uzattım kusura bakmayın ama o kadar doluyum ki.pencerenin önünde oturur nöbet tutar kim geldi kim gitti.gelene gidenede laf sokar komşular bize gelmeye korkar.eşimle bi yere giderken içim sızlayarak çıkarım evden yine ne diycek diye.sürekli beddua eder kulağım duya duya.eşime desen boşver o yaşlı aldırış etme.ama ben bıktım artık dayanacak gücüm kalmadı.

bende sizinle aynı şeyleri yaşadım kızlar ve de hala yaşıyorum.kaynanamdan nefret ediyorum ölsün göbek atacam o denli yani.biz evlendiğimzde kaynanamlar ayrı yerde oturuyorlardı.bizimde 3 katlı evimiz yapılıyodu ev btene kadar hepsi bizmdi sonra ev bitti kaynanamların evinin eski olsı tuttu.sonra yaşlılar falan filan derken eşim onları getirdi başıma.en altta kaynanam,ortada eltim,en üstte ben düşünün.neyse taşındılar aramızda sorun çıkmasındedim evini temizledim,yemeğini verdim hertürlü laflarını yuttum yinede yaranamadım.olmadı böyle eşimde bi daha işini yapma böyle yapacaksa konuşma dedi ama bu kadarla bitse.dedikodular,iftiralar yalan,dolan aynen devam 5 tanede cehennem zebanisi gibi görümce canımdan bezdim bazen ölsemde kurtulsam diyorum.eşime hergün yalvarıyorum gidelim burdan diye evinide annesinide bırakmazmış.şuan bunları yazarken gözyaşlarımı tutamıyorum.annede anne olsa her işini eşim yapar herşeyine o koşar yinede yaranamaz.oğluna bile beddua eder.geçen gün kaynanam gelmiş zili çalıyo bana onca yaptığından sölediklerinden sonra.bu arada zaten küsüz.bende açmadım tabi kapıyı senmisin kapıyı açmayan allahım bana ne laflar sölüyoo.yine sesimi çıkarmadım napıyım kadın sokak ortasında basbas bağırıyo zaten rezil olmuşuz olacağımız kadar.amam o günden beride içim içimi yiyo niye karşılık vermedim diye.ramazanda kızı aldı götürdü 1 ay kurtuldum diyodum bahçede sesini duydum gelmiş yine bıktım ya bıktım yaşamak bile istemiyorum artık.hergün allahıma yalvarıyorum kurtar beni diye yapacak bişey bulamıyorum

offf şiştim
böyle mutsuzluk olur mu yaaaa

olur maalesef ki hepside doğru.daha sayfalara sığmayan neler neler.eşimin ailesi yüzünde bebeğimi bile kaybettim.

simayyycım sen yine de beddua etme tatlım. evet çok haklısın benim annem de neler neler çekmiş. taa bebeğini düşürtmeye kadar varmış olaylar.. ama hiç bir zaman ağzını bozmamış,olay çıkarmamış,onun ayıbıdır demiş. içine atmış günlerce ağlamış. ee tabi savunan bir koca da olmayınca, annesi üzülmesin diye de anlatamamış. ama Allah büyük. kim kime ne kötülük yapıyora fazlasıyla çekiyor cezasını. Hele ki yuva bozmaya kalkan, araya fesatlık sokan kayınvalideler...

Back
X