- 19 Haziran 2008
- 523
- 2
- 96
- 39
kaynana adı bıle ürkütücü.bırbucuk yıllık evlıyım neler cektım kaynanamdan.neler yaptı neler.ben esımle evlenıp almanyadan trye dönüs yapmıstım.kaynanamla altlı üstlü aynı bınada oturuyoduk.tabı eltı orta katta cabası.amanın bı dedıkodu sormayın heryere kötülemeler.ısını yaparsın yapmadı der.neler neler neler...burda calısıyorum trdede calısaqcam dedım otur evıne dedıler.basıma zorla esarp bagladılar.bısey konusmak ıstersın tersler.yanına gıderım kötü davranır gıtmem gelın gelmıyo der.suratını cok asıyodu bana dedımkı nıye bana surat asıyosun anne.ne dedı bılıyomusunuz surat asmayıpta ben ...........kocama tutturdu bosan.huzur vermedı.cok karıstı yalan ıftıra herseyı yasadım oda yetmedı tel aıleme hakaretler ettı.oda yetmedı kayınpederı doldurdu üstümüze saldı esımı ve benı dövdürttü.helesınkı almanyada ıscılıgım devam edıyodu.buraya geldım kısa süredede kocamı getırdım.basımıda actım Artık ben gıbı yasıyorum.sükürler olsun huzurum cok ıı.sükürler olsun kocam hep benım yanımda oldu.anasının agzına ıftıralarına ınanmadı.hanımlar dıyecegım pes etmeyın kocanızı yanınızda tutun.ıyı nıyetlı olun.ıyı olun kötüler elbette cezasını görüyo.bakın benım kaynanama bırıcık oglu almanyada.kaldı tek basına.bunun bıde yaslılıgı var.ben artık telde bıle konusmuyorum.öbür gelını sımdıden yemınlı yaslanınca yanından bıle gecmeyeseye.SABREDIN
Son düzenleyen: Moderatör: