Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimkide hiiç haketmiyo!!
nişanlıyız henüz ve anne demiyorum diye nişanlıma ürekli baskı yapıyo, armızı açıyo kadın her defasında. üstelik bu insan ailelerimiz tanışırken aklında başka bi kız olduğunu ama oğlunun böyle istediğini söyledi herkesin içinde!!!!!
anne demem için bana bir emeği geçmesi lazım, daha ondan hiçbişey görmedim. nişanımızıda nişanlım yaptı zaten bana bi iğne hediye etmedi.
bu kadına ben anne dersem kendi anneme haksızlık etmiş olmazmıyım!!!
diycek mecburende yeni nişanlandık anlamadım bu ne acele!!vallahi canım diyorum ya bence denmemeli annelik öyle kolay değil ama maalesef böyle gelmiş bu zamana kadar allahtan eskisi gibi öyle eşinin ailesine oturmak filan yok öyle olsa ben hayatta geçinemezdim herhalde. aman iyi olsunlar hoş olsunlarda bana uzak olsunlar yarabbim...
valla bence mesafe mesafe mesafe evde kan kussanız kızılcık şerbeti içtim diceksiniz
bendede var bitane kenarda gözüküp her işin ortasından çıkan ve kızlarının verdiği akılla hareket eden sonrada işin içinden çıkamayıp hakarete geçen; ama çok yıprattı beni allah bildiği gibi yapsın hepsine benim çektiğimin kat kat mislini çektirsin
bi tanede bende var Allahım bide etrafa iyi karışmıyo görünmesi yok mu beni öldürecek...he bide bunun çetesi var...aman ya adlarını bile anmıyayım en iyisi...
aman benimkide ordan burdan bişeyler duyar söylemişsin söylemişsin der en sonunda bela okur bende ipleri kopardım artık eşimde hep ayırıyosun zaten karımı demiş vayy halimize telefonda bana etmediğini koymadı bende yuvamız yıkıcaksın kına yak dedim bu sefer onu neden dedidiye ağlar sızlanır bende gitmemeye ve görüşmemeye karar verdim eşimde nasıl istersen dedi ben ne alırsam aynısını alırlar istisnasız ama alırlar hiçbişeyi atlamadan söyleyincede sen söyledin gidin alın dedin diyorlar çok ucuz ve basit hesaplar yaa of yaa kafayı yedirttiler bana en sonunda kayınpederim babama demiki senin kızın deli allah şifa versin demiş yaaa yuh dedim bende yok artık bitti yani bunların istediği saymak felan değil itaat hiç kimsede onu yapmaz bu devirde allaha havale :))) artık dicek bişey yok
Kocalarından kadın olarak İlgİ gÖremİyolar oĞullarına sarıyolar bu sefer halbukİ kocalarıyla İlgİlenseler hİÇ fena olmaz :)
valla ben evli değilim ama ablamın kayınvalidesini anlatayım azcık.ablam 2 sene oturdu kayınvalidesiyle,pek sevmezdi onu.biz de ailece ablama kızardık nesi var sessiz sakin bişeyine karışıyor die.eniştem başka bir şehirden iş buldu oraya yerleştiler baya da çevre edindiler.yeğenim bu yaz sünnet olacaktı.hem orda hem kütahya da düğün yapalım dediler.otobüs tutuldu burdan sadece ablamın ve eniştemin kardeşleri amca dayıları gidecekti.biz kimseyi çağırmadık sadec çok yakınları.hanım komşularına varana kadar çağırmış doldurmuş otobüsü.biz azıcık kaldık orda bide aaa o da geldi,bu da geldi deyip duruyor salonda.sonra demesin mi ne gerek var artık kütahyada yapmayın die.eee gerek yok tabi sen bütün tanıdıkları çağırdın.burnumuzdan getirdi.düğüne beş kuruş yardım etmediler.enişteme misafirlere ayıp olur diyerek perdeleri halıları değiştirtdiler bi gün için .ablam istemiyo onlar değişşin dio.en tuhafıma gidende evde yemek pişirmek için tüpü değiştirmişlerdi,dönerken koca tüpü arabaya sarıp getirdiler.kadın durmadan tüpü çıkarın,tüpü koyun deyip duruyo.zorla sığdırdılar arabaya.suyun çağlamazından,insanın söylemezinden kork derler yaaa doğruymuş galiba.
valla ben evli değilim ama ablamın kayınvalidesini anlatayım azcık.ablam 2 sene oturdu kayınvalidesiyle,pek sevmezdi onu.biz de ailece ablama kızardık nesi var sessiz sakin bişeyine karışıyor die.eniştem başka bir şehirden iş buldu oraya yerleştiler baya da çevre edindiler.yeğenim bu yaz sünnet olacaktı.hem orda hem kütahya da düğün yapalım dediler.otobüs tutuldu burdan sadece ablamın ve eniştemin kardeşleri amca dayıları gidecekti.biz kimseyi çağırmadık sadec çok yakınları.hanım komşularına varana kadar çağırmış doldurmuş otobüsü.biz azıcık kaldık orda bide aaa o da geldi,bu da geldi deyip duruyor salonda.sonra demesin mi ne gerek var artık kütahyada yapmayın die.eee gerek yok tabi sen bütün tanıdıkları çağırdın.burnumuzdan getirdi.düğüne beş kuruş yardım etmediler.enişteme misafirlere ayıp olur diyerek perdeleri halıları değiştirtdiler bi gün için .ablam istemiyo onlar değişşin dio.en tuhafıma gidende evde yemek pişirmek için tüpü değiştirmişlerdi,dönerken koca tüpü arabaya sarıp getirdiler.kadın durmadan tüpü çıkarın,tüpü koyun deyip duruyo.zorla sığdırdılar arabaya.suyun çağlamazından,insanın söylemezinden kork derler yaaa doğruymuş galiba.
bekarken her yaşlı insana şirin geliyor ama evlenipte kaynanan olunca işer değişiyor
işte, göründükleri gibi hiç ama hiç sevimli değiller![]()
Ay hiç gülceğim yoktu delikafadulden tüpün parasını verseymişiniz keşke
Kocalarından kadın olarak İlgİ gÖremİyolar oĞullarına sarıyolar bu sefer halbukİ kocalarıyla İlgİlenseler hİÇ fena olmaz :)