kaynarca cihan tıp merkezi kadın doğum doktoru hakkında yorumlarınızı bekliyorum

mükemmel bi doktor.. şimdi yanından geldimm... sen kaynarcada nerde oturuyosun canım

kızlar bende hamileyim büyük ihtimal kesin kan sonucunu alınca ona gitmeyi düşünüyorum muayene ne kadar olmuş acaba?..:44: bizim bütün apartman hatta 2 kardeşimde cüneytte doğdu biri 1999 da biri 2004 te annemde çok memnun cüneytten çok memnunlar ama sezeryana teşvik ediyor diye duydum bilmem doğrumu....

merhaba cnm benim akrabamda onda doğum yaptı normal doğum oldu zannetmiyorum sezeryana teşvik ettiğini

kontrole ona gidicem ssk 20 tl muayene ssksızlara 35 miş ssklıyım allahtan..bakalım ne diyecek..annemin doktoru bana nasip olcak galiba..anne kız aynı doktorda.. hayırlı bakalım bebiş gözükcekmi? bir hafta beklimde..

cnm merhaba öğrenirsen banada sölermisin bende kontrole gittiğimde öğrencektim ama bebeğimin kalbinin atmadığını öğrenince dünyam başıma yıkılmıştı inş görürsün bebişini ve kalp etışlarını duyarsın cnm

cuneyt bey harıka bı doktor kaynarcadaki çoğu arkadaş oraya gidiyor bende gitmiştim oraya ilgileniyorlar gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…