Kocaelide kadın doğum doktoru önerir misiniz

anon65656

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2025
70
-4
1
23
Konak hastanesinde Bahar astepeye göründüm şu ana kadar.Daha yeni geleyim 2 defa gittim ve araştırmadan google yorumlarına biraz bakarak seçtim . İyi bir doktor bir terslik görmedim ama araştırarak gitmek istiyorum. Bildiğiniz güzel doktorlar var mı?

Medar İzzet Şahin. Ben oldukça memnunun.
Ayrıca konak Erkan türkoz de bence enerjisi yüksek bir doktor.

Konak hastanesinde Bahar astepeye göründüm şu ana kadar.Daha yeni geleyim 2 defa gittim ve araştırmadan google yorumlarına biraz bakarak seçtim . İyi bir doktor bir terslik görmedim ama araştırarak gitmek istiyorum. Bildiğiniz güzel doktorlar var mı?
Ben de Bahar hocaya gidiyorum. Yorumlarina bakarak ve arastirarak gittim. Siz memnun kalmadiniz mi?

Aslında memnunum herhangi bir ters durum olmadı yaklaşımı da naif geldi ama araştırmadan seçtiğim için bir araştırmak istedim o sebepten . Siz ne zamandır gidiyorsunuz?
3. randevum olacak bu kendisine. 9. Haftalikken gitmistim ilk simdi 16 ya dogru ilerliyoruz.

Aynı hastanede Gülçin aydar hanıma gidiyorum gayet memnunum canım

Back
X