- Konu Sahibi papatya6005
-
Canim duruma iyi tarafindan da bak! Sevap kazaniyorsun bu durumdan, cok zor olsa da Rabbim sana sevap kazanacagin bir kapi aralamis... Bu taraftan dusun. Cok zor geliyorsa arada, ben cok rahatsizim diyerek belli et, anlar belki derdini gelmez bir sure...
onuda yaptım hıccc bı degısıklık olmadı ınan....behcet hastasıyım gozum kapandı bı ara nasıl dayandım bılıyomusun rabbım sevdıgı kuluna dert verırmıs dyan dedım...gunahların dokuluyo dedım...boyle boyle dayandım...simdi okadar agrım var kı bılıyomusun daha 28 yasında bukadar agrım var sen olsan sevap mı dusunurdun yoksa bıran once evladınla oynamak onunla ılgılenemek mı... onlar benı dusunsede sevaba gırse dıyorum....
vucudumda bezeler cıktı baldırlarım sıstı....rabbım sevap mı gunahmı bılmıyorum ama dert verdın dermanını artma şifanı ver....
Canim Rabbim dayanma gucu versin sana, esinle konus o konussun uygun bir sekilde. Benim yardima ihtoyacim var de, ne bileyim bir care bulunur ins. İsirgan tohumunu balla karistirip ye ac karnina her sabah yemekten once, sifa olur ins. Ben cok faydasini gordum...
öncelıkle cok gecmıs olsun.. acil şifaya kavusursunuz insallah..
eğer bu kadar stres oluyorsanız öğlenleri evde durmayın..
yada kayınbabanıza söyleyın gelecekse mutlaka arasın ona göre sizde gününüzü planlayın...
her gün yemek yapıyorsunuzdur sonucta bır tabak yemek bır yogurt bır ekmek koymak yeterlıdır neden bu kadar kendınızı strese soktunuz onu anlayamadım...
sonucta öğle yemeği 1 1.5 saatlık bır sey değil mi...
hani evet istemeyebilirsiniz haklısınız ama ataklarınızı artıracak kadar stres yapmamanız gerekır...
kocan adam olsa seni muhattap etmez kendisi söyler bence evliliklerde olması gereken şu benim ailemle bi sorun varsa ben çözmeliyim çünkü beni silip atamaz ailem, eşimin ailesi ile ilgili bi problem varsada eşim çözmeli ailelerle eşler yüz göz edilmemeli, insan evladını silemez ama el oğlunu el kızını üzerde silerde, sen İstanbul Türkçesinin en naif makamından bile durumunu anlatmaya çalışsan adın kötü gelin olur ama eşin baba bu kadınınkide can üstelik hasta belki yemeği yok belki duşta belki evde değil alışverişte kuaförde, git annemle baş başa yiyin ya da dışarda ye hem yakışık almaz her gün ben evde yokken gitmen desin akil olan anlar yani atla deve değil bu problem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?