kAYNATAM HERGUN YEMEKTE BENDE....CEVAP VERIN...

papatya6005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2013
196
54
98
35
İstanbul
Selam kızlar bn dort bucuk yıllık evlıyım ve bır kızım var buyuk bır ılden ıs nedenıyle memleketımıze geldık ıkımızınde aılesı burada cok sukur.... Ve ben behcet hastasıyım ataklar halınde seyredıyor hastalıgım bazen agır bazen hafıf....kaynatam oglenlerı ıstn cıkınca bana yemege gelıyor takıııııı memlekete geldımızden berı yanı uc bucuk yıldır aralıksız...bzen haberım olmuyo bakıyom kapıda yemegım olmuyo bxen yapıyom sofra hazır adam glmıyo ısımı gucumu bırakıp sofra serıyom gelmıo...hastada olsam gelıyo yatamıom oturamıyom her oglen bende ymekte ne ısınde dıyeceksınız serbest nerede ıs bulursa ne tuaftır kı her ısı bızım eve ykın.. Ve ben bırgun yorulsam hastalıgım atak yapıyo ya yara cıkıyo ya vucudum sısıyo....kısacası ıstemıyorum artık emeklısı parası arabası var ıse gelıyosa ya karısının yanına gıtsın ya lokantaya arkadas benı neden dusunen yok snır kupune dondum artık...yaın kaynanamı arayıp ben bıraz rahatsızım babam oraya gelsın yemege demeyı dusunuyom ne dersınız....yapsam mı ...ha bana geleemegı zaman kaynanamn surat asılıyo sankı mcburum kocam sen ara de dıyo bana bırakı kndıne coktandır dıyoum de nolur dıye dıyemedı ama artık ona bırakmayp kendım halledcem...ne dersınız... Nolur bıseler dıyın.

Kesinlikle kaynanani arayip soyle acik acik.artik hastaligim artti.yoruluyorum.bunca zaman ses etmedim ama bendeki de can yani.hergun yemek yapip sofra kuramam de.kizarlarsa kizsinlar kuserlerse kussunler.yazik canina.
Ne utanmaz insanlar var ya.bir gun degil iki gun degil.hasta insana bu yuk yuklenir mi pess

cok doldum kızlar cok içimdekileri anlatamıyorum bile artık okadar fırtınalar kopuyor ki...beni mecbur görüyorlar evde nasılsa bı adamın yemeginimi yapamıyo diye dusunuyorlar... bugun dunden haber verdı gelecem o tarfta işim diye herşey hazır çay bile ama adam yok ortada.ha gelmedı anlar oluyo kar yagarsa bayramın ilk gunu fılan bunlar yanı...artık cıldırdım kocamdan alıyom hırsımı de dıyorum hasta de dıyorum bugun burda ısı bıtıyomus koye gıdıyomus bılmem ne dıye benı oyalarcasına cevaplar...behcet hastasıyım goxumden atak gecrdım ozamanlar bıle erkenden kalktım yemek hazrladım bız kocamla ne olsa yıyoruz dort yasında bıde cocugum var.genital bolgede yaralarım vardı ozaman bıle bndeydı...esime cok kızıyorum arayıp hasta gelmesın bızaman demek cok mu zordu benı bu hale getırdı.dıyorum kızım gunahamı gırıyon fılan kendımle hep ıcten ıce bi pazarlık bi vicdan.....

Canim duruma iyi tarafindan da bak! Sevap kazaniyorsun bu durumdan, cok zor olsa da Rabbim sana sevap kazanacagin bir kapi aralamis... Bu taraftan dusun. Cok zor geliyorsa arada, ben cok rahatsizim diyerek belli et, anlar belki derdini gelmez bir sure...

onuda yaptım hıccc bı degısıklık olmadı ınan....behcet hastasıyım gozum kapandı bı ara nasıl dayandım bılıyomusun rabbım sevdıgı kuluna dert verırmıs dyan dedım...gunahların dokuluyo dedım...boyle boyle dayandım...simdi okadar agrım var kı bılıyomusun daha 28 yasında bukadar agrım var sen olsan sevap mı dusunurdun yoksa bıran once evladınla oynamak onunla ılgılenemek mı... onlar benı dusunsede sevaba gırse dıyorum....
vucudumda bezeler cıktı baldırlarım sıstı....rabbım sevap mı gunahmı bılmıyorum ama dert verdın dermanını artma şifanı ver....

Canim Rabbim dayanma gucu versin sana, esinle konus o konussun uygun bir sekilde. Benim yardima ihtoyacim var de, ne bileyim bir care bulunur ins. İsirgan tohumunu balla karistirip ye ac karnina her sabah yemekten once, sifa olur ins. Ben cok faydasini gordum...

sen ne için kullandın canım....sanada gecms olsun....

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin öncelikle...
yakınlarda arkadaşların, ailen falan yokmu bence düzenli olarak bi süre oralara git geldiğinde seni evde bulamasın
aradığında habaer verdiğinde de söyle deki falanca arkadaşım dogum yapmış arkadaşlarla bebek örmeye gidicez
işte ne biliym bugün arkadaşlar şunun evinde toplanıyormuş benide çağırdılar
hiç kimseyi bulamıyosan bile bence o saatlerde çık git avm , mağaza, market falan gez kızınla bi müddet böyle devam et ki ayağı kesilsin senden
ama bunları yapmadan önce eşinle konuş deki sen diyemiyosun bende dyip kalp kıramıyorum en iyisi böyle yapmak de yada anlatma sen bilisin eşinin huyunu kızarmı kızmazmı ona göre hareket edersin artık

Geçmiş olsun bu hastalık hep stresden gelir artık sende gereken tepkini göster herşey içine atma ,
çok tepkisiz kalmışsın

öncelıkle cok gecmıs olsun.. acil şifaya kavusursunuz insallah..

eğer bu kadar stres oluyorsanız öğlenleri evde durmayın..

yada kayınbabanıza söyleyın gelecekse mutlaka arasın ona göre sizde gününüzü planlayın...

her gün yemek yapıyorsunuzdur sonucta bır tabak yemek bır yogurt bır ekmek koymak yeterlıdır neden bu kadar kendınızı strese soktunuz onu anlayamadım...

sonucta öğle yemeği 1 1.5 saatlık bır sey değil mi...

hani evet istemeyebilirsiniz haklısınız ama ataklarınızı artıracak kadar stres yapmamanız gerekır...

Kaynanan ne ise yariyor acaba.cok bile susmussun.karisi varken neden sana geliyor.kv sendeyken yada hasta falan olsa tamamda 3,5yil yani.bu arada gecmis olsun...

bakmis hazir sofra gelin sesini cikarmiyo o da iyice anlamamazliga vurup hergun geliyo.. ya birak kaynatayi insan bazen kkendi icin bile sofra kurmak istemiyo niye bu kadar stres yapiyosun diyen arkadas evi topluycan yemek yapacan sofra kuracan o varken ayagini uzatip yatamiycaksin bu basli basina bir sitres..birak hasta olmayi insan saglikli olsa dayanamazbu kadar bi arkadas demis yaa evde durma bi yerlere git diye sende oyle yap bi sure sonra onun da ayagi kesilir...

kocan adam olsa seni muhattap etmez kendisi söyler bence evliliklerde olması gereken şu benim ailemle bi sorun varsa ben çözmeliyim çünkü beni silip atamaz ailem, eşimin ailesi ile ilgili bi problem varsada eşim çözmeli ailelerle eşler yüz göz edilmemeli, insan evladını silemez ama el oğlunu el kızını üzerde silerde, sen İstanbul Türkçesinin en naif makamından bile durumunu anlatmaya çalışsan adın kötü gelin olur ama eşin baba bu kadınınkide can üstelik hasta belki yemeği yok belki duşta belki evde değil alışverişte kuaförde, git annemle baş başa yiyin ya da dışarda ye hem yakışık almaz her gün ben evde yokken gitmen desin akil olan anlar yani atla deve değil bu problem

canım benım evet hergun yemek yapılıyo ac durmuyoz o bıkesın bıde kızım var amaa herseyı yemeyen bı adam bı tabakla doymuyo hergun ıkı uc cesıt yemek pısıyo ynı bır saatte pısıyosa gerı kalanda kndı krnını kızın karnını uc saat gıttı sekızde kalksan saat onbır oldu bır saatte ev ısı bıtmıyo bıle onıkıde gelıyo bırde gıdıyo gerı topla evı mutfagı yanı bulasık fılan anladın mı oturamıyorum dınlenemıyorum hergun hergun oldugu ıcın baldırlarım sısıyo sen gıbı saglıklı guclu degılım bır saat ıs yapıyosam on dk oturmak zorundayım zaten... bıde hergun hergun ınsan sunu yaosam bunumu ypsam dıe dusunyo ve her yemek bır saatte hazır olmuyo...ataklarım en ufak bısede artıyo asırı hyecan yorulma soguk hava flan...

aynennn canımmm cokk haklısınn bende olye dusunuyom bn bıse deme kotu anlarlar ama ogulları dese anlamazlarç....bn gelmesın demıyom asla zaten bıktırmasın.

Canım işin zor resmen sanki lokanta çalıştırır gibi dinamik olmak zorundasın hem hastasın hem küçük çocuğun var birde dayanılmaz acıların ,eşinle otur uzuzn uzun konuş annesinin artık yemek için gelmemesini söyle ,artık yorulduğunu bazı zaman sadece 1yemek çeşidi yapmak istediğini ve artık dinlenmem gerektiğini usulca anlat artık kaynana evini açık restoran gibi kullanmasın çünkü sen hastasın ,anlayışlı olmuyorlarsa , çirkefleş
madem ki oğul acımamız kaynanada paragöz , sen kendine acımazsan başkasıda sana acımaz

Çok Tuhaf Adam Bedavaya Getirme Derdindemi Acaba :26: Kayınvalide Daha da Tuhaf Nasıl İzin Veriyor Bu Duruma Evliler Madem Evliliğin Sorumluluğunu Getirsinler Yerine 3,5 Yıl E İnsaf Yani İnsan O Kadar Yıl Her Saat Sıkılır Aynı İnsanı Görmekten Karısına Yakın Olması Gerekirsen Sana Yapışmış Kalmış Tövbeee İşini Zaten Özellikle Senin Eve Yakın Seçiyordur Sağlıklı İnsan Bile Olsa İsyan Eder Yavv Sen Arada O Gelmeden Dışarı Çık Yada Al Eşini Karşına Dök İçini Ne Var Ne Yok Say Stres Oldukça İyileşemezsin Zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…