• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynbabada cok yamanmis

Eskiden kaynbaba iyiydi simdi oda fesat olmus. Ev tasiniorduk birhafta onlarda yattik duymadigim sey kalmadi !!! Hergece bebegimi hastaneye goturuoduk cocuk hastalanmisdi sonra gelip bir saat uyuyip yeni evi temizlemeye gidioduk esimlen.. son sabah sabah saat 5de geldik hastaneden ve sabah saat 8 de kaynbabayla kaynanayi hakkimda konusurken duydum.. kaynana doldurusa getiriorduu kaynpederi..bi baktimmm bas bas bagrio kaynpeder gelinnnnn kalk cay koy ocaga diyee. Ne buna kahvalti hazirlama sakin dioduu karisina... varyaaa cok icim yandi bunlat vicdansiz... kaynanam tam bor canavarr esom onun yuzunden kac kez patakladi beniii..

bu kadar sınırlenecek ne olmus olabılır kı? acaba bılmeden bı r hatanız mı oldu, kv ne dıye dolduruyordu, neler soyluyordu?

bu kadar sınırlenecek ne olmus olabılır kı? acaba bılmeden bı r hatanız mı oldu, kv ne dıye dolduruyordu, neler soyluyordu?

Benim kv kp cok kiskanc insanlarnume bir bardak cay koysa arkamdan beddua eder.. pis kadin. Cocuk dogurdum sanki onlar icin dogurmusum... getir gezirrr getirr dedemeden baska bsy bilbilmezler.balabilseler eyvsllah.ama kv bakmayi bilmio altini deiyisrken kp den yardim istior.oda korkar karisindann varya kocam hic ona cekmemis..kp karisiiindann cok korkar mal adamm pislikler.. bekarken once ayleyi secicekmisin sonra kocayi ya

Benim kv kp cok kiskanc insanlarnume bir bardak cay koysa arkamdan beddua eder.. pis kadin. Cocuk dogurdum sanki onlar icin dogurmusum... getir gezirrr getirr dedemeden baska bsy bilbilmezler.balabilseler eyvsllah.ama kv bakmayi bilmio altini deiyisrken kp den yardim istior.oda korkar karisindann varya kocam hic ona cekmemis..kp karisiiindann cok korkar mal adamm pislikler.. bekarken once ayleyi secicekmisin sonra kocayi ya

Kızmanız gereken kişi kayinvalideniz değil, eşiniz.
Adam olsaydı sizi 'pataklamazdı'.

Ama onun gözü döndü değil mi?
Kendisinde değildi.
Çok da pişmandır kesin.
Annesi olmasa eminim şeker gibi biridir.

Karakteri oturmamış adamlarla evlenip her sorunda kocam çok iyidir, ama kayinvalide şeytan diye sızlanıyorsunuz.
Kayinvalidenizi cahillikle suçlayıp duruyorsunuz da sizin yazdıklarınız ne kadar mantıklı acaba?

Esim cok iyiydi ama ondan nefret ettim gunlerde oldu.. yine kv yuzunden.onu doldurusa getirmesin oda.. kimse anasini atmaz.birde adamlar annelerini hep iyi saniorlar farketmiolarr ic yuzlerini.. ama neyapayim bosaniymi adamdan sonra neolcak yenisi dshami iyi olacak yine aynisi olacsk..cocum babasis kalacak.. o bana vurdu evett cokkk yanlis ysptiii cokk ama bunu allaha havalle ettim. Ya kv o bana hamileyken kolumdan tuttu firlattiii oda bi iskence sayilirr ne hakki vardi o yilanin buna..beni omu dogurdu nefret ddiorum allag bildi gibi yapsn

bizim kayın peder de tam bir şeytan , allaha havale ediyorum , sonunu merak ediyorum ne hallere düşecek o kadar ah la, kaç kişiyi boşanma derecesine getirdi , 60 yaşında kardeşleri de dahil, tam bir münafık, benimle de çok uğraşıyordu , sonunda tartıştık ben aileme gitmeyecekmişim, oğlumu gelin vermedim , gelin aldım herşeyi çekçeksin dedi bende ben nası geliyosam oda gelcek hayat müşterek dedim kudurdu üstüme yürüdü, bayramı zehir etti geberesice ,pislik, sonunda da kavga çıkarttı yine , herşeyi laf eden bi tip, istiyorki oğulları gelinlerini gözünün önünde iyice dövsün kendiside alkışlasın, ağzıyla diyor zaten, dağdan inmiş bir ayı adeta, gelinler ailesini görmeyecek diye terör estiren bi adam kızı yüzünü yıkamadan gözünün çapağıyla soluğu kendinde alıyor ona bişy demiyor tabi de gelcek diyor , evlendi diye vazmı geçcez diyor, daha neler neler, ağzında küfür dolu , yolda yürüyen kanserli adama daha ölmedi diye küfür edebilen bir ucube ... gerisini siz düşünün artık iyice tiksindim artık hepsinden, daha neler yaşancak nası davranmalıyım bilemiyorum artık :14: sürekli çocuklardan para alsın yesin , evlatlarına 3 kuruş hayrı dokunmamış borç gırtlakta ama hepsini inek gibi sağıyım kredi çektiriyim diğerlerine yediriyim istiyor , amaaannn rezalet , evlenmeden aileyi çok araştırmak lazım GÖRGÜ şart !!!

oyyyyyy çok korktum :18:
bu ne ya????
şeytanın türkiye şubesi adeta:47::47::47:
Rabbim sen koru böylelerinden, çekenlere de yardım et.
üzüldüm sana da ya.:50:

bazı ihtiyarlar sadece yaşlanır ama yaşamaz sonra ölürler seninkinlerde öyle olmuş canım senle uğraşıyorlar çok ayıp

bizim kayın peder de tam bir şeytan , allaha havale ediyorum , sonunu merak ediyorum ne hallere düşecek o kadar ah la, kaç kişiyi boşanma derecesine getirdi , 60 yaşında kardeşleri de dahil, tam bir münafık, benimle de çok uğraşıyordu , sonunda tartıştık ben aileme gitmeyecekmişim, oğlumu gelin vermedim , gelin aldım herşeyi çekçeksin dedi bende ben nası geliyosam oda gelcek hayat müşterek dedim kudurdu üstüme yürüdü, bayramı zehir etti geberesice ,pislik, sonunda da kavga çıkarttı yine , herşeyi laf eden bi tip, istiyorki oğulları gelinlerini gözünün önünde iyice dövsün kendiside alkışlasın, ağzıyla diyor zaten, dağdan inmiş bir ayı adeta, gelinler ailesini görmeyecek diye terör estiren bi adam kızı yüzünü yıkamadan gözünün çapağıyla soluğu kendinde alıyor ona bişy demiyor tabi de gelcek diyor , evlendi diye vazmı geçcez diyor, daha neler neler, ağzında küfür dolu , yolda yürüyen kanserli adama daha ölmedi diye küfür edebilen bir ucube ... gerisini siz düşünün artık iyice tiksindim artık hepsinden, daha neler yaşancak nası davranmalıyım bilemiyorum artık :14: sürekli çocuklardan para alsın yesin , evlatlarına 3 kuruş hayrı dokunmamış borç gırtlakta ama hepsini inek gibi sağıyım kredi çektiriyim diğerlerine yediriyim istiyor , amaaannn rezalet , evlenmeden aileyi çok araştırmak lazım GÖRGÜ şart !!!

tam bela baba değİl leş babası etrafta bunlardan çok var ne babası ya .......

valla allaha havale ediyorum ben bunları, adam çok kinci hep pohpohlayıp millet popomu kaldırsın istiyor, sen kimseye insan yerine koyup değer verme ama herkes seni pışpışlasın yok yeeaaaaa :9::9: valla artık ederi kadar çok pışpışladım saydım sevdim baktım tepeme çıkıyorlar artık anladıkları dil formatına geçtim hayvan dili :9::9: :9: vercem cvplarını aniden yapıştırcam sonra şaka dicem , onlarda herkese öyle yapıyorlar , lafı sokup kalbi kırıp sonra üste çıkıyorlar, böyle yüzsüz insanlar tanımadım evlenene dek, hep insan oldum , insanlık bende kalsın deyip deyip yaptım ama bebeğim öldü bi geçmiş olsun diyemediler bir de üstüne dalga geçip espri yapabilcek kadar adileştiler, tiksiniyorum hepsinden, bu son olaylarda cabası oldu artık, rabbim herkese gerçek insanlarla karşılaşmayı nasip eylesin.

Esim cok iyiydi ama ondan nefret ettim gunlerde oldu.. yine kv yuzunden.onu doldurusa getirmesin oda.. kimse anasini atmaz.birde adamlar annelerini hep iyi saniorlar farketmiolarr ic yuzlerini.. ama neyapayim bosaniymi adamdan sonra neolcak yenisi dshami iyi olacak yine aynisi olacsk..cocum babasis kalacak.. o bana vurdu evett cokkk yanlis ysptiii cokk ama bunu allaha havalle ettim. Ya kv o bana hamileyken kolumdan tuttu firlattiii oda bi iskence sayilirr ne hakki vardi o yilanin buna..beni omu dogurdu nefret ddiorum allag bildi gibi yapsn

canim bence ağırlığını eşine karşı da koymalısın, tüm iş ondan bitiyor, o adam olmadıktan sonra diğerleriyle hiç baş edemezsin, dolduruşa geliyor nedemek , kazık kadar adam herşeye akılları yetiyorda ona mı yetmiyor, tek dertleri puan toplamak afferim almak , pışpışlanmak , senin duyguların gururun umurlarında mı sanıyorsun, eşinin iplerini biraz sıkı tut bence artık, sonrası tekrarı olmicak çünki telafisi yok bu yaptıklarının son şansın de, her seferinde yutma , nasılsa susuyor bişy olmuyor diyip diyip kalkmasın bi yerleri, ne demek kv seni itekliyor bilmem ne, bi haddini bilsin çok sinir oluyorum bölelerine, şükürler olsun ki eşim biliyor ailesini yüzüme kötülemese de beni ben yokken savunup ezdirmiyor, eşim olmasa çiğ çiğ yerler , ama eşe de ağırlığı koymazsan eşte yiyebilir o kadar dolduruşa, KENDİ DEĞERİNİN FARKINA VAR KENDİNİ EZDİRME, ARTIK KANATLARININ ALTINDA DEĞİLİZ AİLEMİZİN, KENDİ BAŞIMIZIN ÇARESİNE BAKMALIYIZ, lütfen sende yutma artık alıştırma şunları böyle, seni çok iyi anlıyorum , görgüsüz ve edepsiz insanların şerleri çok pis oluyor rabbim sabır versin bize. :31:

Back
X