- 10 Kasım 2015
- 611
- 766
- 18
- Konu Sahibi benim havinim 15
Slm arkadaslar bazi ufak sorunlar yasamistik ben ve gorumcem tartismistik neyse gecti gitti ....ben evlenmeden once benim eltimde en kucuk gørümcem pantolon giyiyor diye kocasina fitnemis kız cagiz kaynimdan cok laf isitmis sonra yeni evlendiginde daha kac günlük ken büyük eltimle kavga etmis ...kac ay öncede büyûk görümcemle kavga etti evinden kovdu sanki onun evi tekmis gibi hic konusmadi bile...simdi asil meseleye gelelim ben bi ortanciyla tartistim diye kaynim kaynanama demiski iste bak senin halanın torunu iste bak gelinim dedigin kadin yok ben konusmasini bilmiyormusum yok ben oturup kalkmasini bilmiyormusum ben bi ortamda konusmasini bilmiyormusum hic olmuyormusum ....öyle üzüldüm ki benden ne istiyorlar ben ne yaptim özür dediler diledim almanyadayim kimsem yok ailem benden uzak yapa yalniz evimdeyim kimseyle bi muhattapligim bile yok hic biriyle konusmuyorum konusmak istemiyorum bu kaynimin sozlerinide kocama demedim bilmiyorum desem mi ne yapsam bıktim tûkendim artik her sryden yasamaktan nefes almaktan basit belki size gelir ama keske tek bu olsa bi kuyunun icindeyim cıkamiyorum....