Kaynım da başladı....

drdepresyon

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
306
20
318
Çorum
merhaba kızlar ,hergün yeni bir konu açıyorum ama buradan başka kimseye güvenmiyorum artık
görümcemle olan sorunları çözdüm daha doğrusu takmamayı öğrendim ama şimdi 18 yaşındaki kaynım başladı,ki o çocuk beni çok severdi
üniversteye gidecek diye aldık gezdirdik,eğlendirdik ama tüm gün boyunca bana laf çarpıttı,tersler şekilde konuştu eşim sesini çıkarmadı
bi ara ben sana ne yaptım dedim abimle evlendin ya dedi daha ne yapacaksın
harçlık verdim teşekkür bile etmedi bunu kaynanam gördü kızdı,yolcu etmeye otogara gelmicem dedim,eşime gece yarısı beni tek bırakıp otogara gidemezsin dedim,sonra baktım kv. ile kp bana veda etmeye getirdiler uzatmadım güle güle dedim
gerçekten yoruldum ama biri bitiyo biri başlıyo,eşimden çok soğudum parmak kadar çocuk bana beni azarlıyor sesini çıkarmıyor

Burda tek suç eşinizin.
18 yaşında ergen çocuğun kininden ne olur,
Abisi çekse kenara bi konuşsa çözülür mesele.
eşiniz size karşı gösterilen tavırların çizgisini belirleyememiş.
o yüzden gelen geçen geçiyor....

Son düzenleme:
sende sallama .seni böle ezemezler ne demek yani bu .hiç sallama bence konuşma bile gerek yok .eşinede dert yanma boşver

Ben kaç yaşına gelmiş insanların; görümcem,kaynım,kayınvalidem beni eziyor,bana laf vuruyor,küçük düşürüyor eşimde seyirci kalıyor diye şikayetlenmesini anlayamıyorum gerçekten...:50::50::50: Eşiniz susuyorsa siz neden susuyorsunuz :31::31:

Son düzenleme:
Görümccen sorunlu bir kişilik.
Belliki çocuğuda sana karşı doldurmuş.
Ama hatanın büyüğü kocanda.
Seni korumazsa, arkanda durmazsa,eşime saygısızlık yapamazsınız diye tavır koymazsa
kardeşide, ablasıda,kuzenleride böyle rahat rahat terbiyesizlik yaparlar sende yutmak zorunda kalırsın.
Önce kocan sana saygı duyacak ki diğerleri de saygılı davransın.
Madem olay bu boyutlara vardı sende kendine saygısızlık yapılmasına müsade etme , gerekeni yap.

Son düzenleme:
karısını ailesine ezdiren erkekelerden nefret ediyorum.ya eşiniz kardeşine yangenle düzgün konus dese olay bitecek ama nedense erkeklerin ailesi hep haklı ve ağızları açılmıyor.:47::47::47::47:

karısını ailesine ezdiren erkekelerden nefret ediyorum.ya eşiniz kardeşine yangenle düzgün konus dese olay bitecek ama nedense erkeklerin ailesi hep haklı ve ağızları açılmıyor.:47::47::47::47:

hıı aynen..bende..basiretsiz erkekler işte ne olacak..

iyi davranmıcan kimseye..sonra tepene çıkıyolar işte..

terbiyesiz, 18 yaşında ne oluyosa..

bi de utanmadan abimle evlendin ya demiş..
çakıcan ağzına iki tane oturcak aşşa

sabır ve iyiniyet o çocuk kendi aklıyla hareket etmiyor şu anda siz iyi davrandıkça belli bir süre sonra ablasına da ailesine de yengem iyi siz kendinize bakın diyecek emin olun :)sert tepki vermeyin bence görerek yaşayarak öğrensin biraz zaman alır ama kendi kendine düşünmeye başladığında bu hareketleri iyiye dönecektir merak etmeyin erkek sonuçta küçüğü de büyüğü de dolduruşa çabuk gelirler ama sabır ve sevgiyle düzelir fevri tepkiler vermeyin erkekler düz mantıktır görümceniz fesat olsa da kaynınız ergenliğini atınca düzelecektir....

Bilmiyorum eski konularınızı ama ezilip ezilmemek birazda sizin elinizde..

Bu konuya gelince de bende kardeşim giderken uğurlamaya giderim.. Haklı buldum eşinizi.. Belki bu konuda ikaz edebilir kardeşini ama uğurlamaya da gitmemek olmaz, okula başlıyor ki uzaksa biraz zor gelir artık neticede...

Ama siz gitmek zorunda değilsiniz elbette..

Kendi evinizde de tek kalamamanıza şaşırdım.. Ben yeni evliyim yeni bir mahalleye gelin geldim tek kalmaktan çekinmiyorum..

Bilmiyorum eski konularınızı ama ezilip ezilmemek birazda sizin elinizde..

Bu konuya gelince de bende kardeşim giderken uğurlamaya giderim.. Haklı buldum eşinizi.. Belki bu konuda ikaz edebilir kardeşini ama uğurlamaya da gitmemek olmaz, okula başlıyor ki uzaksa biraz zor gelir artık neticede...

Ama siz gitmek zorunda değilsiniz elbette..

Kendi evinizde de tek kalamamanıza şaşırdım.. Ben yeni evliyim yeni bir mahalleye gelin geldim tek kalmaktan çekinmiyorum..

canım evde tek kalamama kişiye göre değişir,eşim konusunda da insanın kanına dokunuyor benim ailem saygısızlık yapsa ben hallederdim eşimi muhattap etmezdim ki yüzgöz olmasınlar

inşallah bu kaynım bir an önce evlenir de herşeyi anlar,bakalım karısını ezdirecek mi....

eğer ki aklı varsa ezdirmez

ne kaynında ne görümcende suç var suç eşinde sanırım 4 aylık evlisin ama açtığın konular 10 u buldu

hepsinin çözümü aynı ya takmamayı öğreneceksin yada eşin seni korumasını öğrenecek

eğer ki aklı varsa ezdirmez

ne kaynında ne görümcende suç var suç eşinde sanırım 4 aylık evlisin ama açtığın konular 10 u buldu

hepsinin çözümü aynı ya takmamayı öğreneceksin yada eşin seni korumasını öğrenecek

inanın sonumu göremiyorum artık,bebek sahibi olmayı düşünüyordum ama bu böyle gidemez ki
takmazsam işler ilerlemez mi ama bu sefer evime gelip yerleşirler....

Bunu benim erkek kardeşim abimin karısına yapsa önce ben müdahale ederim saygısızlığına, gördüğü haksızlığa duyarsız kalan insanlara da kızıyorum. Bu bakımdan kocanızın duyarsızlığınıza kızmakta haklısınız.

Ama başıma gelse oturup da kimsenin beni koruyup kollamasını da beklemem, direkt sizi muhattap alıp uğraşıyorlarsa size de söz hakkı doğuyor. Bu kadar sessiz olmayın. Bu arada kavga edin de demiyorum, sizin kararınız neticede isterseniz güzellikle yola getirmeye çalışırsınız, isterseniz resti çekersiniz, sonuçta kimse uğraşmak üzülmek zorunda değil.

kendini niye ezdiriyorsun ki ben olsam hiçç ilgilenmem bile sana onu yapmış daha şımartarak harçlık vermişsin.. madem öyle sende hiç önemseme değer verme

Back
X