Kaynım okul için yanımızda kalıyor

BAYAN MERAK

76 dan 60 a uzun yolculuk
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2008
2.193
1
116
İstanbul
Kaynım birseye yakın zamandır yanımızda kalıyor
okumak ve sıtaj görmek için geldi
bu gidişlede evlenene kadar yanımızda kalacak ve ben daha yeni evli sayılırım 3,5 sene oldu evimde istedigim gibi hiç rahat degilim ne kocamla ne çocugumla

Elbette siz de evinizde istediğiniz gibi rahat etmek istiyorsunuz ama
kısıtlamalar oluyor kaynınız olduğu için...
bu kadar sabretmişsiniz,bence okulu bitene kadar sabredin derim,
bakın hepimizin çozuğu var ve ilerde nasıl,hangi şartlarda olacağını bilemeyiz,
belki de teyze ya da dayıları kol kanat gerecek,onun için siz size düşeni yapın,
bu konuda eşinize destek çıkın,sayılı gün geçerr,gider,
ileride konuştukları zaman Allah razı olsun demeleri yeter size diye düşünüyorum...
sevgiler...

Elbette siz de evinizde istediğiniz gibi rahat etmek istiyorsunuz ama
kısıtlamalar oluyor kaynınız olduğu için...
bu kadar sabretmişsiniz,bence okulu bitene kadar sabredin derim,
bakın hepimizin çozuğu var ve ilerde nasıl,hangi şartlarda olacağını bilemeyiz,
belki de teyze ya da dayıları kol kanat gerecek,onun için siz size düşeni yapın,
bu konuda eşinize destek çıkın,sayılı gün geçerr,gider,
ileride konuştukları zaman Allah razı olsun demeleri yeter size diye düşünüyorum...
sevgiler...

dogru hepimiz insanız ve ileride gerçekten ne olacagımızı bilmiyoruz
dediginiz gibi bizim çocuklarımızda öyle olabilir
ama aynı zamanda da gerçekten çok zor ve sinir bir durum 1 senedir bizimle ve bu gidişle beş sene daha bizmle
bende dediginiz gibi yarı yapılan herşey hatırlanır diye sesimi çıkartmıyorum
ama kendi kendimi yiyorum
gerçekten çok zor bir durummmm
yatıştırıcı cevabın içinde teşekkürederim canım

Vallaha 5 senede az uz bir zaman degil yani....benneyaptımki

Hadi 1-2 sene insan katlanabilir ne olacak ama 5 sene cidden cok uzun bir zaman.:delphin:

Kaynin kac yasinda canim? Ilerde kendine sizin yakininizda bir ev tutmasi falan mümkünmü?CADIARZU

dogru hepimiz insanız ve ileride gerçekten ne olacagımızı bilmiyoruz
dediginiz gibi bizim çocuklarımızda öyle olabilir
ama aynı zamanda da gerçekten çok zor ve sinir bir durum 1 senedir bizimle ve bu gidişle beş sene daha bizmle
bende dediginiz gibi yarı yapılan herşey hatırlanır diye sesimi çıkartmıyorum
ama kendi kendimi yiyorum
gerçekten çok zor bir durummmm
yatıştırıcı cevabın içinde teşekkürederim canım

Elbette kolay değil,ama madem bu durum bir süre daha devam edecek,
düzeninizi ona göre kurun ve kendinizi yıpratmayın derim,
sevgiler...

5 sene daha demişsiniz bence çok uzun bir süre en güzel yıllarınız geçecek :olmaz:

yaz tatillerinde filan gitmiyor mu ailesinin yanına veya bayramlarda filan birde sömetr tatili oluyordur.
Bence o günleri düşünerek mutlu ol :Saruboceq:

Evet zor bir durum. Ama ne yapacaksınız... Sonuçta eşinizin kardeşi. Sizin kardeşiniz aynı durumda olsa ne yapardınız? Mecbur kabullenirdiniz. Eşinizin istemediğini hissetseniz çok üzülürsünüz... Nasıl olsa okulu bitince bir yolunu bulursunuz. Ama şimdilik bu durumu idare etmelisiniz... Hem bir nevi sevap işliyorsuz. ıyimser bakmaya çalışın bence. O zaman bu kadar sorun yapmazsınız diye düşünüyorum...

evet yaa cidden 5 sene çok uzun, o kadar zaman yanınızda kalmamayı kendisinin düşünmesi gerekir, ev tutması en mantıklısı

zor bir durum umarim kisa surer kalmasi kardeside git diyemez Allah kolaylik versin

arkadaşımın eşinin yiğeni kaldı yanında aynı şekilde. 1-1,5 sene sonra çocukları oldu arkadaşımın, sonra yiğeni yurda çıkmak durumunda kaldı.

evet yaa cidden 5 sene çok uzun, o kadar zaman yanınızda kalmamayı kendisinin düşünmesi gerekir, ev tutması en mantıklısı

Bencede.....hadi kadin olsa yine bir derece olabilir diye düsünüyorum...:hulya:

Görümce kayinvalide yine baska....ama kayinpeder kayin oldugu zaman is degisiyor....:delphin:

Benim kaynimda 3,5 ay bizde kalmisti....tuvalete giderken, dus yaparken bile cekiniyordum....benneyaptımki

Kalma denmez tabii kardeş ama 5 yıl da dile kolay yanii..Evde başka birisi varken ne kadar rahat davranabilir insan? en basitinden yatıp da Tv izleyebilir mi insan? Hayır.

Böyle durumlar çok zor gerçekten, yabancı da değil , istememek olmaz, kardeş..

Yapacak birşey yok canım, eşin ne diyebilir ki kardeşine? Denmez.Belki ilerleyen dönemlerde kendisi daha özgür olmak adına, yurda ya da öğrenci evine gider..

kendisinin akıl etmesi lazım ama, ben olsam ablamda abimde kardeşim de olsa gidip kalamam yanında 5 sene bayan olduğum halde yani, bikaç ay olsa idare edilir. bikaç ay sürecek olan bir kurs falan, ama okul bu yani.yurt ev vs. bi çare düşünmesi gerek.

Kaynım birseye yakın zamandır yanımızda kalıyor
okumak ve sıtaj görmek için geldi
bu gidişlede evlenene kadar yanımızda kalacak ve ben daha yeni evli sayılırım 3,5 sene oldu evimde istedigim gibi hiç rahat degilim ne kocamla ne çocugumla

bende yeni evliydim çocukta vardı birde kaynım yanımda kalıyordu 1 yıl çektim

şimdi bana karşı saygılı diğer kaynımda kuaför olduğu için yemeğe gelmek istedi ona razı olmayınca şimdi beni pek sevmez dünya menfaat dünyası razı gelmezsen seni ileride sevmez bilesin!!!

ben kendi annemle bile 5 yıl kalamam yaa...(mecbur olmadıkça)
ne yatıp tv izleebilirsin ne de duştan çıkınca havluyla bornozla oturabilirsin..
ne durumda olanlar var yurtta kalabiliyorlar o da yurtta kalsın ha yazın stajmı yapmak istiyor o zaman siz de kalsın...kendi akıllarından bulmaları geek 5 sene bi insanın yanında kalınır mı.
eşin ne diyor hiç konuştunuz mu?
git de denmez mecbur kendi akıllarından bulmalarını ya da sıkılıp özgürlük istemesini beklemekten başka çareniz yok ben olsam sinir hastası olmuştum şimdiye kadar...

Senin yapabileceğin bir şey yok. Kendisinin düşünmesi gerekli. Benim çok akrabam vardı yakın okul kazandığımda babam bırakmadı mesela. Ben de kalamazdım zaten. Hem de yani o nasıl rahat ediyor. Arkadaşlarıyla falan bir evde kalsa tam öğrenci hayatı yaşar. Zor bir durum.

seni cok iyiy anlöiyorum benim kaynimda benim yanimda 3 yil kaldi ama söngülcügüm hic öyle dedigin gibi bir allah razi olsun demediler
birde benim kaynim koskoca 30 yasindaki adam

Kesinlikle çok zordur,yaşamadım ama sadece tahmin edebilirim,
ama yapacak birşey yoksa,kabullenmekten başka çare yok canım,
onun için bulunduğu ortamı kendi,eşi ve çocuğu için
mutlu hale getirmesi şart...acaba başka kardeşleri yok mu,
dönüşümlü kalsa,o da bir nebze rahatlatır belki...ya da yurt falan ayarlansa...çok zor bir durum...
Allah yardımcınız olsun ne diyelim...

Back
X